Hirdetés
- VHS digitalizálás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- Aweriot: Cloudflare és mi
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Köszi!

50k-ba ház+táp is kell, a régi optiplexbe sztem csak ITX megy, esetleg mATX...
Meg ha nincs IDE akkor HDD vagy SSD is kell
Egyelőre összeraktam (virtuálisan...) egy Brazost:
LC Power ITX hát+táp, 4 GB DDR3 ram, Asrock mobo brazossal, OCZ Agility 60 GB SSD... 48500 Ft + futár -> 50500
Ez így elvileg gyors (régi Celeron 1 magost vált, annál jobb gondolom), csendes, a régi HDD-nek meg vegyenek külső racket![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Amit nem tudok, hogy Ubuntu mennyire kedveli ezt.Sandy erősebb, de nem tudom hogy férnék bele a keretbe, azért ott a lapok is drágábbak, csak a lap+ CPU lenne 30k... kb. 60 évesek, nem fognak BF3-at tolni, bár ki tudja?

Új hozzászólás Aktív témák
- 16 GB RTX 4080 SUPER HP OMEN - garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3440, 90% Akkumulátor
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)