Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MasterMark
titán
válasz
ViZion #14708 üzenetére
Xubuntut megprobaltam de nagyon lassu volt, most Lubuntut probalom ez nagyon jonak tunik, de nem tudom hogy kene ezt is persistetn modban inditani. Az Ubuntut a Linux Live USB Creatorral tettem fel pendrivera, az beallitotta a persistent modot. Most Power ISOval csak siman kiirtam pendrivera, es igy ott az inditomenuben nincs ott a persistent mod. Gondolom ezzel a Linux Live USB Creatorral ezt is megcsinalna, de az valahogy mast is csinal rajta, es lassabb lesz az egesz.
A feladat siman csak internetezes lenne es film nezes. A gep egy 2.6os Celeron 1 GB RAM. Elszallt benne a vinyo, es gondoltam pendriverol megoldanam valahogy ideiglenesen.
A lenyeg hogy lehet beallitani kezzel, hogy persistentben induljon?
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Okos Otthon / Smart Home
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- BestBuy topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Eladó Samsung A30S zöld 4/64GB / 12 hó jótállás
- Dell G15 DDR5 Gamer laptop // i5 12. gen. // RTX 3050 Ti // Számla+Garancia //
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 8700 16GB DDR4 512B SSD RX 6650 XT 8GB Zalman N5 OF ADATA 600W
- Honor Magic7 Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő