Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- valakiyt: Az Iobit programok - el kéne engedni
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Google Drive csatolása szerveren / Nextcloud integráció
- doc: Regisztrált 2003-02-27 10:12, azaz 7303 napja - nagyúr
- aquark: Zsebszámológépek
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Siriusb
veterán
válasz
Anakin007
üzenetére
Ezek szerint a php-t betölti.
Igazából több ötletem nincs. Pár órát szenvedtem én is, amire virtual hostostól belőttem mindent, de nem vagyok túl jártas a témában, csak azokat a dolgokat tudtam megosztani veled, ami nekem kellett a működéshez.
Esetleg még a jogosultságokat nézném meg, de több ötletem nincs.Szerk.
Illetve még annyi, hogy tegyél fel inkább xampp-ot, hacsak nem az a célod, hogy rágyere, mi a hiba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Crimson Desert
- Projektor topic
- Epic Games
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Nintendo Switch 2
- Samsung kuponkunyeráló
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- MacBook Neo vs MacBook Air – Megéri a félár?
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- További aktív témák...
- iKing.hu Apple iPhone 14 Pro Silver 128GB használt szép állapot 95% akku 6 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asrock 970 Pro3 970 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- A Legújabb! Dobozos Új DELL XPS 13 9340/ULTRA 7-155H/32 GB Ram/1TB SSD/AI BOOST+INTEL ARC
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4322
- AKCIÓ! 100/100 - 0Perc - WD BLACK SN850P 1TB - Playstation 5
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest