- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sellerbuyer: ScreenX technológia élmények az Arénában
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- skoda12: Webshopos átbaszások
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lapa
veterán
amit írtam az van. minden 10.04 utáni (2.6.32 utáni) rossz akksiidőt fog csinálni. mondjuk elméletileg van rá hekk (valami aspm szóval keresgélj).
a 2.6.32 viszont szerintem alapból a winnel egy kategória, nekem sikerült már 5w idléig is lemennem kikapcsolt panellel. oké, hogy nem hétköznapi gépen. mindenesetre az nem rosszabb, mint a win.
persze sok függ attól is, mennyire vannak implementálva a gpu energiakímélő izék, meg ilyenek. gondolom brazoshoz mindenképp zárt driver lenne ajánlott. aztán az is lehet, hogy nem, bár meglepődnék.
felrakod és elindítod a powertopot root jogokkal, kihúzod a tápot és máris látod mennyi az annyi. de sajnos amit ír az ugyanonnan jün, szóval bajusz-akasztás gyanús.
persze más fogyasztási gondok is vannak az újabb kernelben, szóval én maradtam a működő réginél.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Synology NAS
- 3D nyomtatás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Futás, futópályák
- Leminősítik az S26 Ultra zoomkameráját
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Antivírus szoftverek, VPN
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- HP 14 Pavilion FHD IPS i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Watch Series 9 45mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest