Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Jack Hunter: Aqua webáruház, soha többet.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben, újabb kínai csoda.
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lapa
veterán
amit írtam az van. minden 10.04 utáni (2.6.32 utáni) rossz akksiidőt fog csinálni. mondjuk elméletileg van rá hekk (valami aspm szóval keresgélj).
a 2.6.32 viszont szerintem alapból a winnel egy kategória, nekem sikerült már 5w idléig is lemennem kikapcsolt panellel. oké, hogy nem hétköznapi gépen. mindenesetre az nem rosszabb, mint a win.
persze sok függ attól is, mennyire vannak implementálva a gpu energiakímélő izék, meg ilyenek. gondolom brazoshoz mindenképp zárt driver lenne ajánlott. aztán az is lehet, hogy nem, bár meglepődnék.
felrakod és elindítod a powertopot root jogokkal, kihúzod a tápot és máris látod mennyi az annyi. de sajnos amit ír az ugyanonnan jün, szóval bajusz-akasztás gyanús.
persze más fogyasztási gondok is vannak az újabb kernelben, szóval én maradtam a működő réginél.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Netflix
- World of Warships
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- További aktív témák...
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PC Game Pass előfizetés
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 16 GB-os Quadro RTX5000 HP
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Honor 200 Lite / 8/256GB/ Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest