Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Kalandor: Fred
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hohoo
senior tag
válasz
The DJ #10858 üzenetére
hát ezek pl fizetősek, ingyenes nincs winre, ráadásul pl a hanewin nem is működik, még trialban sem(gyak fél napig szenvedtem vele régebben, semmi mintha nem is lenne szerver, uh visszatértem smb-re, az legalább megy). Keresgéltem már régebben ebben a témában, nincs használható winre.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- 3D nyomtatás
- Vezetékes FEJhallgatók
- A Synology visszatáncolt a saját márkás HDD-k megkövetelésének kapcsán
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Építő/felújító topik
- Revolut
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Macbook Air M1 2020 // 13" // 16/512GB // Számla+Garancia /
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB RAMPAGE Shiva A-Data 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest