- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
GrandeP
addikt
válasz
kovaax #10512 üzenetére
Akkor nekem nem tiszta..
KDE -ről azthittem h az az amikor hasonló, a kinézet, mint egy windows-nál...
Egyébként, már töröltem is... egy redv_s skype-ot vagy egy torrent klienst nem lehet rárakni, nehogy már, "dos"-ban programozva vegyem rá arra h elkezdjen integrálódni meg ilyeneket..
Adtam egy (újabb) esélyt a linuxnak, de nem, ez nem embernek való oprendszer, egyébként, való igaz iszonyat gyors volt, meg ez is látott minden hardvert egyből, tehát nem kellett drivert telepítgetni...
De hát na, több éves "szak" tudással sem bírtam rávenni olyan alapdologra, h feltelepüljön 1-2 program...
Tudom, most mindjárt nekem estek, meg én vagyok a hülye, de nekem ez a véleményem....
Még ezt a Little Susie kipróbálom.... hátha egyszerübb már csak azért is , mert már benne vannak azok amik nekem kellenek...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LED világítás a lakásban
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Battlefield 6
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen routert?
- Gumi és felni topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3102
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite / 4GB RAM 64GB / Független / 12 Hó Garancia
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3070
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest