- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
Ha webshopos, akkor eleve faszság. Ki fog hetente rendelgetni 1-1 füzeteket? Én össze szoktam várni, átlag 3 havonta rendelek, addigra kijön legalább 2 retro PPP, 1-2 keményfedeles kötet, meg is van a pkg mentes értékhatár. Semmi értelme hetente pkg-val rendelni füzeteket. Ennek egyedül újságosnál lenne értelme.
-
reelc
veterán
Én csak örülök, hogy ilyen sok Pókember jön ki, és nem látom problémának azt, amit te.
De ez van, nem vagyunk egyformák.Amúgy volt időm hozzászokni, mégha furcsa is volt elsőre.
Hiszen Pókemberből jön ki jelenleg a legtöbb korszakból.
1960-as évek eleje, és közepe.
1970-es évek eleje,
1980-as évek eleje,
2018 jelenleg,
és most ehhez jön 1997.Biztos hagytam ki valamit, de ezek jönnek rendszeresen kivéve az utolsót.
Ebben az a jó, ha valaki nem szeret bizonyos írókat, rajzolókat, akkor is tud venni olvasnivalót másik korszakból.
-
Dilikutya
félisten
Darabszámban nem voltam biztos, igazából nem is szokott érdekelni. Ami kell, azokat előrendelve szoktam ilyen helyekről, mint Frike, Bubi, ők hajlamosak limitáltat kiadni, ami olykor előrendelésben kifogy, később meg csak pár darab kerül a webshopba. Kingpinnel ilyen gond nincs, ott még a börzés exkluzívakból is marad a webshopba. Tavaly kis Thor füzetből is maradt, meg mintha B verziós borítós is került volna be.
De alapvetően ezekkel úgy van, ha lemaradsz, kimaradsz, van ugyan a másodpiacon általában minden, csak nevetséges áron.
Anno a híres képkockás X-Mennel jártam úgy, hogy nem vettem meg idejében mindet, de szerencsém volt, viszonylag értelmes áron meglettek, még az előfizetői füzetek is. Nagy DC-s Action Comic füzet szintén. Meg a 2001 Űrodüsszeiát is sikerült a marketplace-ről normális áron, az eladó nemigen tudta hogy 3x annyiért megy. 🙂 -
ripla
addikt
Nem olyan nagy baj az. Havi szinten most már bőven 25.000 forint felett vagyok a képregényes kiadásokkal, és már egy új könyv is, pl. Warhammer 40k, 6000 forint környékén indul. Ha még ez is ott lenne havi kiadásban, valamit muszáj lenne elengednem, és ez tipikusan a melyik ujjamba harapjak esete lenne. Szóval jó ez így.
-
Dilikutya
félisten
Nem vagyok a feltétlen híve a Bubi Direktnek, bár az új rendszer lényegesen élhetőbb, mint a régi, ami teljesíthetetlen volt, ha csak a klasszikus havi köteteket veszed. Csak most is majd reménykedni lehet, hogy jut későbbre is. Amúgy valaki elolvassa ezeket rajtam kívül? Túlárazva meg licitesen szoktak a rendelhetőség után felbukkanni olvasatlanul a Marketplace-en. Meg a Vadvirágoknak is volt egy ilyen ajándéka, az a Hulk füzet, amiben Rozsomák először jelent meg. Erre esélyem se volt megvenni rendesen, a Vadvirágok kb semmi olyat nem ad ki, ami engem érdekel.
-
reelc
veterán
Be is jelentették!
Az Avengers vol1 255-től jön a Stern-Buscema éra a Bubi Direkt kötetekben! -
reelc
veterán
-
Dilikutya
félisten
Tényleg, csak felületesen néztem, azt hittem, benne van valamelyik Végtelen kötetben.
Más: megújult a képregenydb. Valami förtelem, szerintem sokkal rosszabb lett.
-
reelc
veterán
Lejáró jogdíjak (Kingpin)
Az Új Bosszú Angyalai: Titkos Invázió
Az Új Bosszú Angyalai: Az invázió vége
Az Új Bosszú Angyalai: Sötét kor
Hihetetlen Pókember: A múlt emlékei
Hihetetlen Pókember: Az új Bosszú Angyalai
Marvel Box 1.
Marvel+ 7
Marvel+ 8
Marvel+ 9
Marvel+ 20
Marvel+ 26
Marvel+ 27
Marvel+ 28
Marvel+ 29
Marvel+ 2016/1
Hihetetlen Pókember 4
Hihetetlen Pókember 5
Hihetetlen Pókember 6
Hihetetlen Pókember 7
Hihetetlen Pókember 8
Hihetetlen Pókember 16
Hihetetlen Pókember 18
Hihetetlen Pókember 21
Hihetetlen Pókember 25
Hihetetlen Pókember 25A
Hihetetlen Pókember 2015 -
ripla
addikt
Igen, azt most láttam.
Eközben Kingpinék már megint megkavarják a kiadási sorrendet, ha eddig káosz volt ami náluk megy a sorrend terén, akkor ez már konkrétan egy tornádó ami épp feldúlja a partszakaszt.
Nem is igazán az új sorral van bajom, hanem azzal hogy a Peter Parker Pókember sorba IS bele lesz vegyítve, így a benne futó klasszikus sornak kb. soha nem fogunk a végére érni...."Magyarul még nem túl sok Spectacular Spider-Man képregény jelent meg, mi pedig segíteni szeretnénk ezen a tarthatatlan állapoton: idén kettőt is elindítunk belőle!
A Spectacular Spider-Man 1976. decemberi dátummal jelent meg először, harmadik Pókember-címként (az Amazing Spider-Man és a Marvel Team-Up után), és a 263. számmal ért véget 1998. végén, amikor az akkori 4 Pókember-sorozatból (Amazing, Spectacular, Web of és sima Spider-Man) kettőt megszüntettek, illetve lecseréltek olyan új Pókember-címekre, mint a Webspinners és a Tangled Web (ez volt a régi Csodálatos Pókember 120-127. számának korszaka). De aztán 2017. második felében a Spectacular Spider-Man visszatért, méghozzá nem is akármilyen íróval, mert Chip Zdarsky (Pókember: életút - Hihetetlen Pókember 2021/3 különszám) írásával kezdtek bele; újra egy 1-es számmal indítva (amit később visszaszámoztak persze).
Az eredeti sorozatot a Peter Parker Pókemberben kezdjük kiadni, az új sorozatot pedig a Hihetetlen Pókember különszámaiban olvashatjátok majd el, lévén, hogy szorosan köze lesz a fő eseményekhez, sőt: az egyik legfontosabb épp ott zajlik le. Ezzel már a HP 2024/3-as különszámában szembesülhettek, júniusban."Kicsit azt érzem velük kapcsolatban, hogy olyanok mint egy bőrönd, amelyik már gömbölyűre feszül a benne lévő ruháktól, a varrásai szakadnak, az oldala elkezdett repedni, és akkor előhúznak a szekrényből még egy adag ruhát....
-
ripla
addikt
-
-
ripla
addikt
Borzasztó rossz hír. Nincsen pénze az embereknek, így nincs piac és gondolom kultúra iránti igény sem.
Amíg ez a kormány van hatalmon, addig itt csak a pusztulás és a dögvész marad.#1884zoltanz
Csak egy rajongói Photoshop.
World War II - Marvel Comics Edition by Allenolantern on DeviantArt -
reelc
veterán
Ha már Bubi... emlegetik, hogy lehet adnának ki Fantomot.
Mikor volt erről bármi infó? Mit lehet tudni?
A Bubi-GooBo képregényrajongók csoportban volt róla szó? -
Dilikutya
félisten
Én is bízom benne, hogy megérte, amúgy nem is volt rossz sztori. Mondjuk nem csoda, valami régi Tim Burton forgatókönyv vázlat volt az alapja, úgy emlekszem. Felőlem jöhet a többi filmes is.
Láttam a Marvel Legendákat, ezt most csúnya módon újságosnál veszem meg mint a karácsonyi Marvelt, 2 hete jött meg a Kingpin csomagom az előrendelésekkel, meg őszi megjelenésekkel, még vártam volna vele de postán kérőknél nem tartogatták tovább a kiküldést. Nem szeretek darabonként rendelni, bár a Bubit, Frikét kénytelen vagyok, ők kevés cuccot adnak ki és nem is mind érdekel. Bubit meg érdemes időben megvenni, mert igen hamar kifogy 1-1 kötet, főleg a klasszikus sztorik. Mondjuk a havi rendeléssel így se vagyok jó törzsvásárló az extra füzetekhez még megvenni se, ahhoz gyakorlatilag mindent meg kell venni, amit kiadnak. Ez azért bassza a csőröm, pláne hogy a törzsvásárlói extrák pont hogy régi sztorik.Ez a Vadvirágok viszont úgy látom, jövőre is ki fog nekem maradni, nem én vagyok a célközönségük.
Lassan a jövő évi PPP-t is meg kéne rendelni, többet a Kingpintől nem merek, mert nem tudni, mik lesznek benne. A PPP legalább tuti végig régi sztori.
-
Shaza
senior tag
Nem az alaptörténettel lenne bajom,az érdekelne.
Az ilyen kijelentések miatt kérdezem hogy :
-Képviselőasszony -,elnézést talán képviselő mégis 2000 valahányat írunk.
Yorick siránkozása, hogy a barátnője miatt lehet csak teljes meg ő olyan erős stb.
A csajnak, aki gyűjti a hullákat természetesen transz barátja volt.
Ezekre emlékszem hirtelen.Ez így soknak tűnik 1 kötetben.
Ezért kérdezem ,hogy a többi is ilyen? -
Dilikutya
félisten
Hatchette még szerintem a kiadótól is rendelhető, de valóban be lehet szerezni jó áron. Eaglemosst köteteket szintén, hétvégén a szolnoki börzén 1500-ért vettem bontatlan nagy DC sorozatból.
De külön öröm, hogy relatív értelmes áron sikerült két képkockás X-Ment is, anno csak 3 kötetet vettem meg, aztán most drágán mennek, és még úgy se gyakori.
Úgy döntöttem, csak teljessé teszem a képkockásat, mivel nemrég még elég bizonytalan volt az újrakiadásuk. -
reelc
veterán
Előrendelhető a Fumaxtól: Donny Cates: A Galaxis Őrzői - A teljes gyűjtemény
Ez a Fumax korábbi kozmikus szálát folytatja.
Ez a széria 2019-2020-ban jelent meg eredetileg az USA-ban.
Nem ütközik sem a Bubiboltossal, sem a Hachettessel, sem a Vadvirágossal, sokkal újabb náluk. -
reelc
veterán
Fontos kiegészítés:
Ha minden igaz 8,10,11,10,9,10 füzetnyi tartalmak voltak ebben a sorrendben.A Bubis 6 füzetesre várható kb. és az azóta elszabadult dolgok miatt, az oldalszámot is figyelembe véve rosszabbul jön ki az ár/oldalszám.
Várom már!
Tényleg csak tippelek, de ezek alapján akár 45 körül is elmehet az a pakk, mai áron többe lenne kihozni és hiánycikk is.
-
Dilikutya
félisten
Ezzel gondolom, meg is lett válaszolva, mi van a Képkocka Kiadóval.
1-2 és 4. kötetből lehetne utánnyomás
azokról lecsúsztam, aztán most már kapni se lehet sehol, néha jön szembe túlárazva. Bár pont néztem, karácsony előtt volt 5000-ért a Vaterán egy, kár hogy a 6. kötet, ami megvan.
-
reelc
veterán
Remélem nem hagytam ki semmit... a következő tervei vannak a Bubiboltnak ABC sorrendbe szedve:
5 Ronin #1-5 (Bubi Extra 5-9)
All-New X-Men #6-? - A Marvel legnagyobb hősei képregénygyűjtemény #11 - Jean Grey-ben volt az első 5.
Black Panther: The Man Without Fear #519-523
Daredevil vol. 1 #174-179
Daredevil vol. 3 #13-16
Daredevil vol. 3 #17-21
Daredevil vol. 3 #22-26
Daredevil vol. 3 #27-31
Doctor Strange vol. 4 #1-5
Doctor Strange: Damnation #1-4
Fantastic Four vol. 1 #240-247
Guardians of the Galaxy vol. 3 #4-7
Guardians of the Galaxy vol. 3 #8-?
Hawkeye vol. 4 #5-8
Hawkeye vol. 4 #9-13
Hawkeye vol. 4 #14-17
Howard the Duck vol. 6 #1-5
Iron Fist: The Living Weapon #1-4
Iron Fist: The Living Weapon #5-8
Man-Thing vol. 5 #1-5 (Bubi Extra 10-14.)
Marvel: 1872 #3 (Bubi Extra 3.)
Marvel: 1872 #4 (Bubi Extra 4. szám)
Moon Knight vol. 8 #6-9
Rocket Raccoon vol. 2 #5-9
Uncanny X-Men #151-? - A Képkocka kiadó 150-nél hagyta abba. -
reelc
veterán
-
WhiteWalker
nagyúr
Látom nem érted , ez nem üzleti titok , hanem bevett üzleti ajánlat.
Ez így szokott a kereskedelemben működni.Amit írsz a Szukits készletről , az is ezt igazolja.
Örülnek ha azt a maradék 55-öt eladják valaha. Ezek szerint nem akartak újabb darabszámokat venni , azok helyére amik már elfogytak , még fél áron sem a nagyker/gyártótól. -
WhiteWalker
nagyúr
Ha már kiszorja a nagyker/gyártó a megmaradt készletet némi apróért , hogy ne nyomja azt , előfordulhat hogy kiajánlják más kiskernek , hogy megvehetik tőlük beszerzési áron , mielőtt a süllyesztőbe kerülnek.
Ergo a nagyker is kap még érte némi pénzt , vagy keveset bukik rajtuk , míg a kisker hozzá jut jó áron.Így lehetséges , hogy pl: a Szukits nem akart belőle venni így egy darabot se , mivel van nekik készleten ami nem fogy.
Ellenben a használtképregény.hu tulajdonosát érdekelte a dolog és megvett belőle némi mennyiséget pl: 800 vagy 1000ft/db áron.Nem a szerződés határozza meg a kedvezményes árat .
-
WhiteWalker
nagyúr
Ha megszűnik a M+ akkor egy nem belefért volna ha egy számmal több jön ki? Biztos megvan a háttere , hogy "miért nem".
"A Marvel+ amúgy is rizikósabb volt, mert kinek mi jön be? Ha nem szereti valaki Venomot, akkor 2x2 számot nem is venné, és lehet elő sem fizetne."
Akkor meg kár volt itt megjelentetni az M+-ba. Mehetett volna egy Marvel Legendákba a két rész , vagy akkor 1-1 kötetbe.
-
WhiteWalker
nagyúr
Én annyi mindent nem követek. Így nem zavar. Bár sokszor a Kingpint is elég követni és a megjelenéseit. Most fut a Marvel+-ba a Venom sztori , aztán a folytatása pedig a Marvel Albumokba jelenik meg. Nem értem ezeket , miért nem a következő Marvel + számban szerepel.
Ami jobban zavar , Facebookon a képregény hirdetés csoportban a scalperek jelenléte.
Most is fut egy licites hirdetés , de ő betol egy nagyobb összeget , mondván már van rá rendelése. Aztán írják , hogy várd már meg a licit végét...
Ezek szinte mindent felvásárolnak és mindenütt jelen vannak.Elég nehéz megelőzni őket fix áru hirdetésnél.
-
WhiteWalker
nagyúr
Köszi.
Ez jó hír , hogy végre utolérjuk az ASM részeket.
Engem se zavar ha lesz ismétlés , ennyi belefér.
Szép lassan beszer a #V1 Csodálatos Pókember sorozatot , már "csak" 14 db hiányzik , aztán jöhet a PP is utána. Ebből az első évad megvan és az idei szintén meglesz. Csak 8 évad hiányzik -
Dilikutya
félisten
Tudom a dátumot, de emlékeim szerint 1-2 hete még július vége volt. Nyaralás előtt elfelejtettem megrendelni a Fenegyerek kötetüket, aztán azóta meg elérhetetlenek. Máshol meg nem beszerezhetők a kiadványaik szerintem.
Tudom, csúnya dolog, de a Frike Fantasztikus Négyes #5-öt a is a Kingpinből rendeltem, mert ugyanannyi volt, és egyébként is raktam össze rendelést. Nem szeretek postaköltséget fizetni fölöslegesen. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Macska topik
- 3D nyomtatás
- Fujifilm X
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Autós topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- Macbook Pro 13" 2020, M1, 16GB RAM, 256 GB SSD, Touchbar, tökéletes álapot!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged