- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
-
1800 - 1701
2692 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1901 1900 - 1801 1800 - 1701 1700 - 1601 1600 - 1501 1500 - 1401 1400 - 1301 1300 - 1201 1200 - 1101 1100 - 1001 1000 - 901 900 - 801 800 - 701 700 - 601 600 - 501 500 - 401 400 - 301 300 - 201 200 - 101 100 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
WhiteWalker
nagyúr
-
NyMRooD
addikt
-
Shaza
senior tag
-
reelc
veterán
Igen.
A Képkocka 1-et lefedte az NMK65 (részben a Képkocka 2-őt is),
a Képkocka 4-5-öt részben lefedte az NMK53,
Képkocka 5 maradékát, és részben a Képkocka 6-ot az MLH21.
Részben=átlag 3 füzet átfedés.Szerintem fogalmazhatjuk úgy, hogy a Képkockás szép sor és folyamatos, az NMK pedig jóval olcsóbb, de nem jön ki ugyanaz a sor. Vagyis a Képkockás az elsődleges.
A Képkocka első előrendelőknek szóló füzete, az X-Men 1 pedig benne van az NMK70-ben, és az MLH16-ban.
Remélem nem írtam el, korábban felírtam magamnak Excelbe, hogy ne a db-t kelljen mindig nézegetni, és arra jutottam, hogy nem baj ennyi duplikáció.

Örülök, hogy folyatja a Bubi a Képkockásat... legalább viszonylag rendszeresen lesz újra X-Men kiadás.
A Kingpin ha jól rémlik még a Second Coming történetet beígérte korábban, és a Marvel+ átalakításával már nem jön azon kívül X-Men. -
reelc
veterán
-
Dilikutya
félisten
Aprón nem nagyon látom a Képkocka kiadásokat, képregénybörzés csoportokban 1-2 hetente kerül elő, de többnyire egyben a 6 kötet, licitre, vagy 10e/kötet áron.
A Hachette úgy rémlik, az 1, 5 és 6 kötetekkel adott ki átfedésben, de azokban kevesebb füzet szerepel.
Jók voltak, szerettem a Hachette köteteket, sok meg is van, amiben régi sztori van, de amiből volt másik kiadás hazai kis kiadótól, abból inkább azt vettem. Eaglemoss Batman esetében szintén, a Gyilkos tréfát két okból is a Kingpin kiadásban vettem meg, egyrészt mert a keményfedeles megegyezik fordításban és színezésben a Semic-el, másrészt az Eaglemoss egy kötetbe tette a legendás Batman-ben A nevető emberrel, ami egy jó sztori, de a nagy DC gyűjteményben is kiadta egy másik sztorival együtt. Na meg ha valami megvan a Kingpinnél, inkább tőlük veszem. -
WhiteWalker
nagyúr
Én is úgy döntöttem hogy beszerzem őket.
Három részhez elég jó áron jutottam hozzá , a maradék pedig átlagban 7000ft-ért kapható - ha van.Néztem a Hachette kiadásokat , ott az oldalszamok nem nagyon stimmelnek ,pl a 6. rész esetében , az eredeti Képkocka 260 oldalas , míg a Hachette 200.
-
Dilikutya
félisten
Hatchette még szerintem a kiadótól is rendelhető, de valóban be lehet szerezni jó áron. Eaglemosst köteteket szintén, hétvégén a szolnoki börzén 1500-ért vettem bontatlan nagy DC sorozatból.
De külön öröm, hogy relatív értelmes áron sikerült két képkockás X-Ment is, anno csak 3 kötetet vettem meg, aztán most drágán mennek, és még úgy se gyakori.
Úgy döntöttem, csak teljessé teszem a képkockásat, mivel nemrég még elég bizonytalan volt az újrakiadásuk. -
reelc
veterán
A Hachettesek újra kiadásának nem látom sok értelmét, mert normális áron kaphatóak.
Akár újonnan, akár használtan.Ok, értem, hogy vannak akik szeretnék, hogy illeszkedjen a Bubis gyűjteményükbe is, de tippre nem ők a többség.
Mondjuk a fekete Hachetteből lett úgy, hogy már más kiadótól megvolt és megvettem, de max. 1500-ért, olyanokat, amik füzetekben voltak meg - így jó volt a kötetest beszerezni.
De olyanokat, amik kötetben voltak meg, nem nagyon dupláztam.
-
WhiteWalker
nagyúr
-
refrigerator
tag
Sziasztok. Van három darab,ezer forintos szukits kuponom, május 31-ig beváltható. Akit érdekel esetleg, írjon privátot. Természetesen ajándékba adom.
-
sherlock82
senior tag
Ha esetleg van eladó Nagy ho - ho képregény azaz inkább kiskönyv ( 10 x 10 méret kb )
1989 körüli kiadás és esetleg eladná az kérem írjon nekem. -
reelc
veterán
Előrendelhető a Fumaxtól: Donny Cates: A Galaxis Őrzői - A teljes gyűjtemény
Ez a Fumax korábbi kozmikus szálát folytatja.
Ez a széria 2019-2020-ban jelent meg eredetileg az USA-ban.
Nem ütközik sem a Bubiboltossal, sem a Hachettessel, sem a Vadvirágossal, sokkal újabb náluk. -
Golden9
veterán
Az első oldalára kattintva lehet végignézni .
Bunyó a bisztróban, avagy hány ökölcsapást lehet elhelyezni öt perc alatt? -
reelc
veterán
-
Shaza
senior tag
-
lanszelot
addikt
-
WhiteWalker
nagyúr
-
lanszelot
addikt
Hello,
Egy 80as évek beli Füles újságban volt egyszer az És megint dühbe jövünk képregény.
Költözéskor eltűnt.
Esetleg le lehet tölteni valahonnan?
Vagy ha meg volna vkinek beszkennelné? -
Dilikutya
félisten
Pont semmit nem jelent, hogy 234/500 vagy 329/500.
Nekem 1-2 van, korábban sose rendeltem a Bubitól, de el kellett fogadnom, hogy máshonnan nem lehet őket beszerezni, bár nagyon nem rajongok az 1 postaköltség/ 1 kiadvány gyakorlatért. -
WhiteWalker
nagyúr
-
Dilikutya
félisten
Nekem semmilyen pluszt nem ad egy ilyen tanúsítvány, én olvasni veszem, nem tárolni, hogy miután elkelt az utolsó is a webshopból, háromszoros áron tegyem ki a marketplace-re, vagy licitre valamelyik képregényes csoportba.
-
WhiteWalker
nagyúr
-
reelc
veterán
-
NyMRooD
addikt
Ha jól tudom a tanúsítványokat már elengedték, a classic limitált kötetek továbbra is limitáltak, de sorszám nélkül.
-
WhiteWalker
nagyúr
-
reelc
veterán
Előrendelhető az áprilisi Bubi csomag, ebben már a klasszikus X-Men is benne van!
-
reelc
veterán
-
Dilikutya
félisten
-
reelc
veterán
-
Shaza
senior tag
-
reelc
veterán
-
Shaza
senior tag
Hello!
Tudna valaki segíteni a Kingpines Batman Föld-1 szériában,kicsit zavaros nekem.
Most megjelent a Batman különszám: 2023/1 Föld-1 / Harmadik könyv
Előtte pedig:-Batman különszám: 2017/2 Föld-1 első rész
-Batman különszám: 2018/1 Föld-1 második rész
-Batman különszám: 2019/2. Föld-1 Második fejezet
-Batman különszám: 2019/3. Föld-1: befejezésKöszi!
-
reelc
veterán
A Kingpin újranyomta a Végtelen Hatalom kötetet, a jövő héttől kapható.
-
Dilikutya
félisten
-
reelc
veterán
-
Edorn
senior tag
Rejtő Jenő képregényekből érdemes az újakat venni? Hány oldalasak ezek? Illetve több régit tartalmaznak?
-
reelc
veterán
Bubibolt infó a várható klasszikus X-Men kötetekről.
-
reelc
veterán
Az új Bubi csomag 5-éig rendelhető elő, a fizetési határidő 10-éig kitolva.
A PPP v2 1-5 újranyomva, ha valaki lemaradt róla, beszerezheti.
-
reelc
veterán
-
reelc
veterán
-
Dilikutya
félisten
A Frike folytatni fogja idén ezt a sort, még gerincben is passzolni foghozzá. Úgy vettem ki a szavaikból, hogy a Képkocka kiadványokat is tervezik újra kiadni.
Lehet megkockáztatom és megvárom, 3 rész nekem is hiányzik abból, de fáj 10000-et kiadni érte.Más: kellemes meglepi ért a Bubi Boltból, az egyik Fenegyerek kötetből már csak borítóhibás volt, megrendeltem, erre amit kaptam, az patika állapotú, hibamentes. De a továbbiakban hanyagolom az ilyen késői megrendeléseket, Bubi kis példányszámmal dolgozik.
-
Golden9
veterán
BookWalker Jött 26 új ingyen manga.
I'm a Saint but I've Had Enough With Humans So I Decided to Team up with the Demon Queen to Destroy The Human World Chapter 5 – Manga
Antsy for Love ~Waiting for a Budding Romance to Bloom~ Chapter 5 – Manga
I'm a Saint but I've Had Enough With Humans So I Decided to Team up with the Demon Queen to Destroy The Human World Chapter 4 – Manga
Antsy for Love ~Waiting for a Budding Romance to Bloom~ Chapter 4 – Manga
I'm a Saint but I've Had Enough With Humans So I Decided to Team up with the Demon Queen to Destroy The Human World Chapter 3 – Manga
Antsy for Love ~Waiting for a Budding Romance to Bloom~ Chapter 3 – Manga
I'm a Saint but I've Had Enough With Humans So I Decided to Team up with the Demon Queen to Destroy The Human World Chapter 2 – Manga
Antsy for Love ~Waiting for a Budding Romance to Bloom~ Chapter 2 – Manga
I'm a Saint but I've Had Enough With Humans So I Decided to Team up with the Demon Queen to Destroy The Human World Chapter 1 – Manga
Antsy for Love ~Waiting for a Budding Romance to Bloom~ Chapter 1 – Manga
Manga Showcase - Fall/Winter 2022 – Manga
The Noble Otaku and His 2.5 Dimensional Bride ~He's in Love with Me Because I Look Like His Favorite Character~ Chapter 5 – Manga
Survival Strategy of a Princess ~A Handsome Prince of the Great Empire Deceived Me Yet He Says He Loves Me Chapter 5 – Manga
The Noble Otaku and His 2.5 Dimensional Bride ~He's in Love with Me Because I Look Like His Favorite Character~ Chapter 4 – Manga
Survival Strategy of a Princess ~A Handsome Prince of the Great Empire Deceived Me Yet He Says He Loves Me Chapter 4 – Manga
The Noble Otaku and His 2.5 Dimensional Bride ~He's in Love with Me Because I Look Like His Favorite Character~ Chapter 3 – Manga
Survival Strategy of a Princess ~A Handsome Prince of the Great Empire Deceived Me Yet He Says He Loves Me Chapter 3 – Manga
The Noble Otaku and His 2.5 Dimensional Bride ~He's in Love with Me Because I Look Like His Favorite Character~ Chapter 2 – Manga
Survival Strategy of a Princess ~A Handsome Prince of the Great Empire Deceived Me Yet He Says He Loves Me Chapter 2 – Manga
The Noble Otaku and His 2.5 Dimensional Bride ~He's in Love with Me Because I Look Like His Favorite Character~ Chapter 1 – Manga
Survival Strategy of a Princess ~A Handsome Prince of the Great Empire Deceived Me Yet He Says He Loves Me Chapter 1 – Manga
Patissiere of the Inner Palace Chapter 5 – Manga
Patissiere of the Inner Palace Chapter 4 – Manga
Patissiere of the Inner Palace Chapter 3 – Manga
Patissiere of the Inner Palace Chapter 2 – Manga
Patissiere of the Inner Palace Chapter 1 – Manga -
WhiteWalker
nagyúr
-
reelc
veterán
Egész jól tippeltem.
-
WhiteWalker
nagyúr
-
reelc
veterán
A Bubi és a Vadvirágok mellett a Fumax is jön Guardians of the Galaxyval.
Ők a Thanos győz és a Kozmikus szellemlovas történetszálat viszik tovább. -
reelc
veterán
Pedig ez még azokból az időkből van, amikor szépek voltak a rajzok, jók a sztorik (kb. 15 évig írta ugyanaz az ember), és nem futott egymás mellett vagy egy tucat X cím egy csomó csapattal, amikben van átfedés.
Persze karakter mini szériák voltak, de az más.
Követhetőbb volt. -
WhiteWalker
nagyúr
-
reelc
veterán
Fontos kiegészítés:
Ha minden igaz 8,10,11,10,9,10 füzetnyi tartalmak voltak ebben a sorrendben.A Bubis 6 füzetesre várható kb. és az azóta elszabadult dolgok miatt, az oldalszámot is figyelembe véve rosszabbul jön ki az ár/oldalszám.
Várom már!
Tényleg csak tippelek, de ezek alapján akár 45 körül is elmehet az a pakk, mai áron többe lenne kihozni és hiánycikk is.
-
reelc
veterán
Ha jól számolom borító áron majdnem 27000 volt a 6db, ha valaki nem fizette elő.
Előfizetőknek meg ott volt a 3x1 füzet is. -
WhiteWalker
nagyúr
-
reelc
veterán
Erre gondolsz?
A Vadvirágoknak van pár ilyen fiatalabbaknak készült képregény szériája.De bejelentettek egy nagyobbaknak szólót is, az első 3 kötetet. A lap alján lehet léptetni.
-
WhiteWalker
nagyúr
Mi ez az óvodás Pókfej kiadás?
-
reelc
veterán
Visszanéztem...
2020 szeptemberében vettem az elsőt kéz alól a debreceni börzén, 2500-ért (legutóbb 6000-8000-1000-ért volt tavaly).
1 év múlva 8000/db a 2-3 a börzén. Hát nagyon gondolkodtam rajta. De megvettem. Ekkor már nem volt kapható, úgy tudom.
Fantasmaniáról szintén ekkor a 4-5-6-ot borítóáron.
Mondhatni nagy szerencsém volt vele.A Nagy Marvel 65 az teljesen fedezi a Képkocka 1-et, még több is. Nézted már?
-
Dilikutya
félisten
-
Andris...
aktív tag
Donald kacsa magazin utolsó évadát keresem:
2008/10, 11, 12, 13 -
reelc
veterán
Frike idei tervek.
Folytatódik az F4, lesz 8-9-10-11.Bubibolt:
Az első X-Menes kötetben az Uncanny X-Men #151-154 mellett az Annual #5 lesz. Vagyis 1 kötet 5-6 füzetnyi lesz (az Annual kb. 2 füzetnyi)."idénre legalább öt klasszikus X-Men kötetet terveztem megjelentetni, és remélem semmi nem fogja ezt áthúzni.
"
Az első még hónapokra van. -
sherlock82
senior tag
-
Golden9
veterán
BookWalker ingyen manga.
Shaman King: Flowers 1
Shaman King: Red Crimson 1
Shaman King: The Super Star 1
SHAMAN KING 1 -
BITBOYS
addikt
Sziasztok,
Srácok, van pár értékesebb képregényem és ezektől megválnék.
Hol, merre van értelme meghirdetni? Főleg Pókember, Fenegyerek, stb..
Bocs az off miatt, de sajnos nem igazán találtam megfelelő oldalt
-
reelc
veterán
Ez még jó volt.
Később elvesztettem a fonalat.
Amikor már egyszerre több újság volt, több csapat, néha átfedésekkel (pl. Rozsomák).
Ezeket már csak hírből ismerem. -
WhiteWalker
nagyúr
-
reelc
veterán
Az.
Mindenkinek az lehet, aki vette a Képkocka X-Menjeit.
Ők 150-nél hagyták abba, 0 kommunikációval. 3 éve nem kommunikálnak.Ők a Chris Claremont érát kezdték kiadni, ennek az írónak a korszaka a klasszikus X-Men.
Kb.1975-1991 között írta a fő X-Men címet, mellette minisorozatokat is.
Anno a Semicesben az ő írásai voltak, és gyerekkorban a német taschenbookokban is az ő képregényei voltak.
A rajzok is nagyon jók voltak! -
WhiteWalker
nagyúr
-
reelc
veterán
Az MLH-ról van ismertető 41-ig.
A 38-as F4 még évekkel a Bubiboltos előtt játszódik.
-
reelc
veterán
Remélem nem hagytam ki semmit... a következő tervei vannak a Bubiboltnak ABC sorrendbe szedve:
5 Ronin #1-5 (Bubi Extra 5-9)
All-New X-Men #6-? - A Marvel legnagyobb hősei képregénygyűjtemény #11 - Jean Grey-ben volt az első 5.
Black Panther: The Man Without Fear #519-523
Daredevil vol. 1 #174-179
Daredevil vol. 3 #13-16
Daredevil vol. 3 #17-21
Daredevil vol. 3 #22-26
Daredevil vol. 3 #27-31
Doctor Strange vol. 4 #1-5
Doctor Strange: Damnation #1-4
Fantastic Four vol. 1 #240-247
Guardians of the Galaxy vol. 3 #4-7
Guardians of the Galaxy vol. 3 #8-?
Hawkeye vol. 4 #5-8
Hawkeye vol. 4 #9-13
Hawkeye vol. 4 #14-17
Howard the Duck vol. 6 #1-5
Iron Fist: The Living Weapon #1-4
Iron Fist: The Living Weapon #5-8
Man-Thing vol. 5 #1-5 (Bubi Extra 10-14.)
Marvel: 1872 #3 (Bubi Extra 3.)
Marvel: 1872 #4 (Bubi Extra 4. szám)
Moon Knight vol. 8 #6-9
Rocket Raccoon vol. 2 #5-9
Uncanny X-Men #151-? - A Képkocka kiadó 150-nél hagyta abba. -
reelc
veterán
-
cactuar
senior tag
-
reelc
veterán
Ez lehet érdekel pár embert:
X PROFESSZOR – Pszi-háború / A Muir-Sziget saga (MLH036)
Még éppen az 1990-es évek eleje, Chris Claremont ekkor hagyta ott az Uncanny X-Ment kb.16 év után.#1721 Dilikutya: Megoldódott a probléma?
-
Golden9
veterán
Blue Lock Sampler - BookWalker ingyen manga.
-
Dilikutya
félisten
Frike Fantasztikus Négyes 7-et előrendelte innen valaki? Megkapta már? Vagy vadászhatok a postán rá, mert a postás nem dob értesítőt, és kb. random megy, hogy a bezárt postánk helyett melyikbe viszik? Mióta a 7-8 postánkból maradt 3 a városban, már kettőbe sikerült csomagot/levelet kapnom, és csak az egyik szerepel a posta honlapján helyettesítőként.
Ezért nem szeretem, ha valaki postával küldi a cuccot. Épp tegnap vettem át a fumaxos Megtorló Kezdeteket, meg egy Spawn első kötetet GLS ponton. Nem kéne a Magyar Postát erőltetni... -
Golden9
veterán
BookWalker ingyen mangák.
The Devil Is a Part-Timer!, Chapter 1-5
Bungo Stray Dogs, Chapter 1-5
A Polar Bear in Love, Chapter 1-5
Boarding School Juliet Volume 1
The Quintessential Quintuplets Volume 1
Don't Toy With Me, Miss Nagatoro 1 -
reelc
veterán
-
reelc
veterán
Szia!
Van pár tippem, de nem feltétlenül téli/karácsonyi.
Kockás téli különszám - ebbe most bele is tudsz nézni valahol, árulják. Nem tudom, van-e benne karácsonyi sztori.
STEAMPUNK KARÁCSONY - ez még ma előrendelhető. Nem ismerem.
Szerelmes pillanatok - ez nem téli, viszont vicces. Pár napja olvastam. Van betekintő is.Hátha másnak vannak jobb ötletei.
-
mike1334
veterán
Sziasztok! Téli/karácsonyi hangulatú, vicces, könnyed képregényeket tudnátok ajánlani? Nem baj, ha angolul van, sőt. Az sem gond, ha nem kifejezetten sztori képregény, csak, mint pl. a Kázmér és Huba karácsonyi részei
Köszi! -
reelc
veterán
Bubi Adventi Naptár: mint tavaly, naponta felfednek valamit, amit jövőre terveznek kiadni.
-
WhiteWalker
nagyúr
Tároló dobozt , hátlap kartont , fóliát honnan érdemes venni? Akár külföldi oldal is szóba jöhet!
-
reelc
veterán
Az új Bubi csomag nov. 20-ig rendelhető.
A Frikénél meg az F4 7-ik része rendelhető elő.
Úgy rémlik anno írták, hogy 100-ig elmennek, utána meglátják. Ebben lesz a 100-as. -
Shaza
senior tag
-
adrian14
tag
-
Dilikutya
félisten
-
Shaza
senior tag
Hello!
Lehet itthon kapni amerikai képregényeket?Használt is érdekelne.
-
Golden9
veterán
Jött mégegy ingyenes manga. A Polar Bear in Love, Chapter 1 (v-scroll) - Manga
-
Golden9
veterán
A BookWalkerre jött néhány új ingyenes manga.
A Blossom in the Snow Stands as a War God Chapter 1 – Manga
A Blossom in the Snow Stands as a War God Chapter 2 – Manga
A Blossom in the Snow Stands as a War God Chapter 3 – Manga
A Blossom in the Snow Stands as a War God Chapter 4 – Manga
A Blossom in the Snow Stands as a War God Chapter 5 – Manga
Contract Between a Specter and a Servant Chapter 1 – Manga
Contract Between a Specter and a Servant Chapter 2 – Manga
Contract Between a Specter and a Servant Chapter 3 – Manga
Contract Between a Specter and a Servant Chapter 4 – Manga
Contract Between a Specter and a Servant Chapter 5 – Manga
Dead Moon Town, Chapter 1 – Manga
Dead Moon Town, Chapter 2 – Manga
Dead Moon Town, Chapter 3 – Manga
Dead Moon Town, Chapter 4 – Manga
Dead Moon Town, Chapter 5 – Manga
ENRA Chapter 1 – Manga
ENRA Chapter 2 – Manga
ENRA Chapter 3 – Manga
ENRA Chapter 4 – Manga
ENRA Chapter 5 – Manga
Hero Raising Project Chapter 1 – Manga
Hero Raising Project Chapter 2 – Manga
Hero Raising Project Chapter 3 – Manga
Hero Raising Project Chapter 4 – Manga
Hero Raising Project Chapter 5 – Manga
I Was a Sacrifice but Now I'm a Consort to a God?! ~All the Princesses are Fluffy~ Chapter 1 – Manga
I Was a Sacrifice but Now I'm a Consort to a God?! ~All the Princesses are Fluffy~ Chapter 2 – Manga
I Was a Sacrifice but Now I'm a Consort to a God?! ~All the Princesses are Fluffy~ Chapter 3 – Manga
I Was a Sacrifice but Now I'm a Consort to a God?! ~All the Princesses are Fluffy~ Chapter 4 – Manga
I Was a Sacrifice but Now I'm a Consort to a God?! ~All the Princesses are Fluffy~ Chapter 5 – Manga
I'm a Villainess to be Poisoned, so Why am I Being Adored? Chapter 1 – Manga
I'm a Villainess to be Poisoned, so Why am I Being Adored? Chapter 2 – Manga
I'm a Villainess to be Poisoned, so Why am I Being Adored? Chapter 3 – Manga
I'm a Villainess to be Poisoned, so Why am I Being Adored? Chapter 4 – Manga
I'm a Villainess to be Poisoned, so Why am I Being Adored? Chapter 5 – Manga
Inquisition Chapter 1 – Manga
Inquisition Chapter 2 – Manga
Inquisition Chapter 3 – Manga
Inquisition Chapter 4 – Manga
Inquisition Chapter 5 – Manga
Just Another Peculiar Day at Yasaka Real Estate: Now I Live With a Ghost Chapter 1 – Manga
Just Another Peculiar Day at Yasaka Real Estate: Now I Live With a Ghost Chapter 2 – Manga
Just Another Peculiar Day at Yasaka Real Estate: Now I Live With a Ghost Chapter 3 – Manga
Just Another Peculiar Day at Yasaka Real Estate: Now I Live With a Ghost Chapter 4 – Manga
Just Another Peculiar Day at Yasaka Real Estate: Now I Live With a Ghost Chapter 5 – Manga
Le. Gardenie: Love Note, Chapter 1 – Manga
Le. Gardenie: Love Note, Chapter 2 – Manga
Le. Gardenie: Love Note, Chapter 3 – Manga
Le. Gardenie: Love Note, Chapter 4 – Manga
Le. Gardenie: Love Note, Chapter 5 – Manga
LILIES Chapter 1 – Manga
LILIES Chapter 2 – Manga
LILIES Chapter 3 – Manga
LILIES Chapter 4 – Manga
LILIES Chapter 5 – Manga
Mysterious Dinner at Bistro Sangen-tei Chapter 1 – Manga
Mysterious Dinner at Bistro Sangen-tei Chapter 2 – Manga
Mysterious Dinner at Bistro Sangen-tei Chapter 3 – Manga
Mysterious Dinner at Bistro Sangen-tei Chapter 4 – Manga
Mysterious Dinner at Bistro Sangen-tei Chapter 5 – Manga
Nanaki Yushiro's Collection of Mystic Stories Nakime-sama: Chapter 1 – Manga
Nanaki Yushiro's Collection of Mystic Stories Nakime-sama: Chapter 2 – Manga
Nanaki Yushiro's Collection of Mystic Stories Nakime-sama: Chapter 3 – Manga
Nanaki Yushiro's Collection of Mystic Stories Nakime-sama: Chapter 4 – Manga
Nanaki Yushiro's Collection of Mystic Stories Nakime-sama: Chapter 5 – Manga
One Night I Threatened My Stalker and Made Him My Boyfriend Chapter 1 – Manga
One Night I Threatened My Stalker and Made Him My Boyfriend Chapter 2 – Manga
One Night I Threatened My Stalker and Made Him My Boyfriend Chapter 3 – Manga
One Night I Threatened My Stalker and Made Him My Boyfriend Chapter 4 – Manga
One Night I Threatened My Stalker and Made Him My Boyfriend Chapter 5 – Manga
Red Rain: Legends of Nusantara, Chapter 1 – Manga
Red Rain: Legends of Nusantara, Chapter 2 – Manga
Red Rain: Legends of Nusantara, Chapter 3 – Manga
Red Rain: Legends of Nusantara, Chapter 4 – Manga
Red Rain: Legends of Nusantara, Chapter 5 – Manga
Speciality for the Fallen Knight ~I Fell in Love with my Ancestor's Fiance Chapter 1 – Manga
Speciality for the Fallen Knight ~I Fell in Love with my Ancestor's Fiance Chapter 2 – Manga
Speciality for the Fallen Knight ~I Fell in Love with my Ancestor's Fiance Chapter 3 – Manga
Speciality for the Fallen Knight ~I Fell in Love with my Ancestor's Fiance Chapter 4 – Manga
Speciality for the Fallen Knight ~I Fell in Love with my Ancestor's Fiance Chapter 5 – Manga
Spirit Tamer, Chapter 1 – Manga
Spirit Tamer, Chapter 2 – Manga
Spirit Tamer, Chapter 3 – Manga
Spirit Tamer, Chapter 4 – Manga
Spirit Tamer, Chapter 5 – Manga
Stories After Dark: China, Chapter 1 – Manga
Stories After Dark: China, Chapter 2 – Manga
Stories After Dark: China, Chapter 3 – Manga
Stories After Dark: China, Chapter 4 – Manga
Stories After Dark: China, Chapter 5 – Manga
Stories After Dark: Hong Kong, Chapter 1 – Manga
Stories After Dark: Hong Kong, Chapter 2 – Manga
Stories After Dark: Hong Kong, Chapter 3 – Manga
Stories After Dark: Hong Kong, Chapter 4 – Manga
Stories After Dark: Hong Kong, Chapter 5 – Manga
Stories After Dark: Indonesia, Chapter 1 – Manga
Stories After Dark: Indonesia, Chapter 2 – Manga
Stories After Dark: Indonesia, Chapter 3 – Manga
Stories After Dark: Indonesia, Chapter 4 – Manga
Stories After Dark: Indonesia, Chapter 5 – Manga
Stories After Dark: Japan, Chapter 1 – Manga
Stories After Dark: Japan, Chapter 2 – Manga
Stories After Dark: Japan, Chapter 3 – Manga
Stories After Dark: Japan, Chapter 4 – Manga
Stories After Dark: Japan, Chapter 5 – Manga
Stories After Dark: Korea II, Chapter 1 – Manga
Stories After Dark: Korea II, Chapter 2 – Manga
Stories After Dark: Korea II, Chapter 3 – Manga
Stories After Dark: Korea II, Chapter 4 – Manga
Stories After Dark: Korea II, Chapter 5 – Manga
Stories After Dark: Korea, Chapter 1 – Manga
Stories After Dark: Korea, Chapter 2 – Manga
Stories After Dark: Korea, Chapter 3 – Manga
Stories After Dark: Korea, Chapter 4 – Manga
Stories After Dark: Korea, Chapter 5 – Manga
Stories After Dark: Malaysia II, Chapter 1 – Manga
Stories After Dark: Malaysia II, Chapter 2 – Manga
Stories After Dark: Malaysia II, Chapter 3 – Manga
Stories After Dark: Malaysia II, Chapter 4 – Manga
Stories After Dark: Malaysia II, Chapter 5 – Manga
Stories After Dark: Malaysia III, Chapter 1 – Manga
Stories After Dark: Malaysia III, Chapter 2 – Manga
Stories After Dark: Malaysia III, Chapter 3 – Manga
Stories After Dark: Malaysia III, Chapter 4 – Manga
Stories After Dark: Malaysia III, Chapter 5 – Manga
Stories After Dark: Malaysia IV, Chapter 1 – Manga
Stories After Dark: Malaysia IV, Chapter 2 – Manga
Stories After Dark: Malaysia IV, Chapter 3 – Manga
Stories After Dark: Malaysia IV, Chapter 4 – Manga
Stories After Dark: Malaysia IV, Chapter 5 – Manga
Stories After Dark: Malaysia, Chapter 1 – Manga
Stories After Dark: Malaysia, Chapter 2 – Manga
Stories After Dark: Malaysia, Chapter 3 – Manga
Stories After Dark: Malaysia, Chapter 4 – Manga
Stories After Dark: Malaysia, Chapter 5 – Manga
Stories After Dark: Singapore, Chapter 1 – Manga
Stories After Dark: Singapore, Chapter 2 – Manga
Stories After Dark: Singapore, Chapter 3 – Manga
Stories After Dark: Singapore, Chapter 4 – Manga
Stories After Dark: Singapore, Chapter 5 – Manga
Stories After Dark: Taiwan, Chapter 1 – Manga
Stories After Dark: Taiwan, Chapter 2 – Manga
Stories After Dark: Taiwan, Chapter 3 – Manga
Stories After Dark: Taiwan, Chapter 4 – Manga
Stories After Dark: Taiwan, Chapter 5 – Manga
Stories After Dark: Vietnam, Chapter 1 – Manga
Stories After Dark: Vietnam, Chapter 2 – Manga
Stories After Dark: Vietnam, Chapter 3 – Manga
Stories After Dark: Vietnam, Chapter 4 – Manga
Stories After Dark: Vietnam, Chapter 5 – Manga
Story of My Fiancee Chapter 1 – Manga
Story of My Fiancee Chapter 2 – Manga
Story of My Fiancee Chapter 3 – Manga
Story of My Fiancee Chapter 4 – Manga
Story of My Fiancee Chapter 5 – Manga
Villainess Outrage Chapter 1 – Manga
Villainess Outrage Chapter 2 – Manga
Villainess Outrage Chapter 3 – Manga
Villainess Outrage Chapter 4 – Manga
Villainess Outrage Chapter 5 – Manga -
WhiteWalker
nagyúr
-
reelc
veterán
-
reelc
veterán
-
WhiteWalker
nagyúr
A Tökéletes Pókember csomag az így jön olvasási sorrendben? :
Mega Marvel 7-8
A Hihetetlen Pókember 53-56
Marvel+ 56
Új hozzászólás Aktív témák
-
1800 - 1701
2692 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1901 1900 - 1801 1800 - 1701 1700 - 1601 1600 - 1501 1500 - 1401 1400 - 1301 1300 - 1201 1200 - 1101 1100 - 1001 1000 - 901 900 - 801 800 - 701 700 - 601 600 - 501 500 - 401 400 - 301 300 - 201 200 - 101 100 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Formula-1
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Mobil flották
- Jelszókezelők
- Filmvilág
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- 27% - Dell Alienware AW2524HF 500Hz GAMING IPS Monitor! 25" 1920x1080 / 0.5ms / FreeSync
- AKCIÓ! Acer Aspire 3 15 A315 FHD notebook - R3 7320U 8GB DDR5 512GB SSD AMD Radeon IGP W11
- Samsung Galaxy S24 Ultra - Titanium Black - 12/512GB - Megkímélt szép állapotban.
- Gainward RTX 5060 Ti Python III 16GB GDDR7 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Kíváncsi vagyok mennyire lesz sikere.