Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Ez van, srácok...
- sziku69: Szólánc.
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Egyre több bankkártya méretű, egy kártyás számítógép kapható a piacokon, tipikusan nem Intel platformon. A topic ezen számítógépek hardveréről, linuxos operációs rendszeréről, szól. A kis gépek zöme otthoni hardverfejlesztésre, barkácsolásra is alkalmas, így ehhez kapcsolódó elektronikai kérdések is témába vágnak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
stigma
addikt
Sziasztok.
A cikket elolvasva nekem is felkeltette az érdeklődésemet a kütyü,de van egy kis bajom.
Ahogy nézem HC2 + 2A adatper + Ház-at vennék, (kábelem, microsd-m van) viszont bajom az hogy honnan rendeljem:
- Ebay => maga a forrás nem biztos, és csak a HC2-t tudom rendelni többit nem
- pollin.de => Nem reggeltem be de írtátok hogy nem mindig van szállítás hozzám (ezt valaki megnézné nekem?)
- odroid.co.uk => hát itt ~100 Euro + szállítás (DHL-el)
- hardkernel : 70 dollár + szállítás => itt ugye a vám jöhet rá max.Ezen kívül beszerezhető bárhonnan máshonnan 30k alatt?
Segítségeteket előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sh4d0w: Ez van, srácok...
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Lexus, Toyota topik
- Óvodások homokozója
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Macska topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
- GAMING PC! Ryzen 7 5800x , Radeon RX6700XT, 32Gb RAM
- PCLab Pro P-689 Ryzen 7 9700x / 32GB DDR5 / RTX 5070 - halk, prémium 1440p/4K gamer PC
- PCLab Gamer G-386 Ryzen 5 5600 / 32GB RAM / RTX 5060 - profi összeszerelés gamerekre hangolva
- Mini PC - HP EliteDesk 800 G3 DM / i5-6500T / DDR4 / NVME M.2 / USB Type-C / több db / 27% számla
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RX 9060 XT / B550 / 32GB RAM 3600MHz / 256GB M.2 + 1TB M.2 SSD / 700W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 240SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest