Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 8 – Ami félresikerül, még nem biztos, hogy rossz is
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Egyre több bankkártya méretű, egy kártyás számítógép kapható a piacokon, tipikusan nem Intel platformon. A topic ezen számítógépek hardveréről, linuxos operációs rendszeréről, szól. A kis gépek zöme otthoni hardverfejlesztésre, barkácsolásra is alkalmas, így ehhez kapcsolódó elektronikai kérdések is témába vágnak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Uzsito
csendes tag
Még 1 dolog, a tápegységük lehet hogy kicsit túlárazott, érdemes csekkolni hogy itthon beszerezhető-e olcsóbban. Nem speciális, elég kommersz táp. Egyébként az övék 2A-re van mérve, de több helyen írták hogy 2.5A-t és még többet is le tud adni tartósan, így én az itthoniakból 2.5A vagy 3A példányok között nézelődnék.
-
Uzsito
csendes tag
A felsoroltakon kívül én nem találtam más forrásokat, pedig kerestem eleget.
Megnéztem neked, de jelenleg Pollinon "odroid" keresőszóra nem is dob ki HC2-t, csak HC1-et. Készlethiány?Szerintem csoportosítva így néznek ki a lehetőségek:
-EU forrás, vám és áfa nélkül, odroid.co.uk, pollin, stb. kicsit drágábban, változó elérhetőséggel (mint látszik pl. pollinon vagy nincs készleten, vagy épp nem szállít ide, stb.). Van talán szlovák, lengyel viszonteladó is, de egyiket sem kattogtattam végig google fordítóval, hogy mennyi az annyi a végén.
-Harmadik országbeli forrás - USA vagy Dél-Korea, ebay-en jellemzően 2 amerikai store hirdeti ezeket, koreából Hardkernel - ezekben az esetekben 27% ÁFA-t kell fizetni, és vámügyintézés költséget (Magyar Posta 3.000Ft, DHL 6.000Ft) azonban VÁM-ot nem kell fizetni mert 150EUR alatt vagyunk.
Kár, hogy magyar viszonteladó még mindig nincs, bár jobban belegondolva, lehet hogy inkább szerencse.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asztali PC monitorral
- Kezdő Gamer PC-Számítógép!Csere-Beszámítás! I5 6500 / RX580 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i9 12900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN S2 TG A-Data 750W
- Pc i5 4670S, R9 280X 3gb 384bit, 8gb ram, 120gb sdd, 1tb hdd
- ÚJ CORE I7 12700KF GAMER ERŐMŰ PC 32Gb DDR5 1.0TB SSD NVIDIA RTX 3080TI 12GB DDR6 750W-TÁP 2ÉV GAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro max 255GB,Kábel,12 hónap garanciával
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest