- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- skoda12: Webshopos átverések
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
-
LOGOUT
Egyre több bankkártya méretű, egy kártyás számítógép kapható a piacokon, tipikusan nem Intel platformon. A topic ezen számítógépek hardveréről, linuxos operációs rendszeréről, szól. A kis gépek zöme otthoni hardverfejlesztésre, barkácsolásra is alkalmas, így ehhez kapcsolódó elektronikai kérdések is témába vágnak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Uzsito
csendes tag
A felsoroltakon kívül én nem találtam más forrásokat, pedig kerestem eleget.
Megnéztem neked, de jelenleg Pollinon "odroid" keresőszóra nem is dob ki HC2-t, csak HC1-et. Készlethiány?Szerintem csoportosítva így néznek ki a lehetőségek:
-EU forrás, vám és áfa nélkül, odroid.co.uk, pollin, stb. kicsit drágábban, változó elérhetőséggel (mint látszik pl. pollinon vagy nincs készleten, vagy épp nem szállít ide, stb.). Van talán szlovák, lengyel viszonteladó is, de egyiket sem kattogtattam végig google fordítóval, hogy mennyi az annyi a végén.
-Harmadik országbeli forrás - USA vagy Dél-Korea, ebay-en jellemzően 2 amerikai store hirdeti ezeket, koreából Hardkernel - ezekben az esetekben 27% ÁFA-t kell fizetni, és vámügyintézés költséget (Magyar Posta 3.000Ft, DHL 6.000Ft) azonban VÁM-ot nem kell fizetni mert 150EUR alatt vagyunk.
Kár, hogy magyar viszonteladó még mindig nincs, bár jobban belegondolva, lehet hogy inkább szerencse.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Linux kezdőknek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Gamer PC - i5 12400f, RTX 3080 és 32gb RAM + GARANCIA
- GAMER PC : RYZEN 7 2700X / GTX 1660 SUPER / 16GB DDR4 3200MHz / 512GB NVMe + 500GB HDD
- AMD Ryzen 9 5900X/Radeon 6800XT 16GB/32GB DDR4 RAM konfig eladó
- Gamer Gép - GIGABYTE B760M , i5 12400F, 32GB DDR4, RTX 3070, 1 TB M.2 SSD, 850W
- Garis Gamer Gép - ASUS B860M-A WiFI, Ultra 5 245KF, 32GB DDR5, RTX 5070, 1 TB M.2 SSD, 850W
- iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3430, 91% Akkumulátor
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- HIBÁTLAN iPhone XR 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3267, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest