Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Öregszem
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Derail Valley
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
"Basszus ehhez minimum a holdon kellene élni"
Hát erre van egy storym. Egy olyan családi házban lakom, ahol 9 szoba van, 2 emeletes, és mind ki van adva albérlőknek. (közös konyha, stb.) Most vagyunk 7-en, én vagyok a gondnok. Decemberben ide költözött egy 23 éves lány, nevezzük "Áginak". Szakács volt valahol Baja mellett vagy ilyesmi. Új életet akar itt kezdeni Szekszárdon. A január február úgy telt neki, hogy keresgetett, kínlódott. De magának való kiscsaj, nem beszél velünk, csak ami fontos. Mindig csak a telefon, messenger. kb 15 napja mondja, hogy sikerült az álom melója, nyitnak a kórház bejárata mellett! egy büfét egy vállalkozóval. Mondom magamban, hát jól van, te tudod. Erre látom, hogy 4-5 napja nem megy már dolgozni. Kérdezem tőle tegnap este, hogy: "Ági", na mi van az álom melóval? A válasz: sajnos nem jönnek az emberek, valami virus miatt, nem akarják elkapni. De mondom: "Ági", január óta erről szól a média, a hírek, pár hete itt van olaszban is, ti meg most nyittok büfét? Amikor lassan lehet, hogy kijárási tilalom lesz? ..... A Válasz: ja, hát ő nem néz híreket, erről nem is hallott. - Hát - mondom neki, akkor most el lehet kezdeni híreket nézni. Mert most ez miatt nincs munkád.De a vállalkozót sem értem.
[ Szerkesztve ]
https://gamergep.hu/
-
Kékes525
félisten
Viszonylag pontosak. A trükk velük az, hogy több ujjon kell mérni és a legmagasabb értéket (nem az átlagot!) kell venni. Nekem Bauer van ami 15-16 ezer forintos. A pontosabb mérés a fülcimpából vett vér adja. Azt fogadják el a tüdőgyógyászok hitelesnek.
Azonban mire a szaturációd alacsony lesz a koronavírustól, mert tüdőgyulladásod van, addigra már annyira rosszul leszel, hogy valószínűleg már előzőleg a kórházba kellett hogy vigyenek.[ Szerkesztve ]
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
tom570
aktív tag
Sajnos nehéz korrekt híroldalt találni. Inkább az ember csak szemezget innen-onnan és a saját valóságérzetemhez képest elrugaszkodott cikkeket meg sem nyitom. Sőt van rengeteg oldal amit alapból nem is olvasok. Igazából 5 felület van könyvjelzőzve, ezeket vetem össze. Ti honnan informálódtok, úgy általában?
/Give them nothing! But take from them everything!/
-
Kékes525
félisten
Általában igen. Én 86-nál sem fulladtam, de azért oxigén maszkot tettek rám. Lehet, hogy azért nem fulladtam, mert a láztól nem volt erőm menni (40 volt), így kevesebb oxigén is elég volt.
[ Szerkesztve ]
-
Motion_Blur
félisten
Így ránézésre + a hangja alapján még neki se kéne dolgozni, már amennyiben a propaganda és fosni magából a hazugságokat, munkának számít.
Gondolom leszól a köpcös hogy Petikém, ideje lenne öltönyt húzni.
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
nagyúr
Nem értek hozzá, de ami messze van és minusz 70 fokon kell tárolni, az eleve hátrányból indul. Németeknél már egy ideje építik ehhez a log hátteret, de nálunk elképzelhetetlen ez.
(#64010) pjen
Ló, kutya, sereg egyetlen rövid mondatban. Mi az a lószérum?
[ Szerkesztve ]
mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki
-
Kékes525
félisten
Szerintem egyben téved Rusvai: " Rusvai Miklós ettől függetlenül jó döntésnek tartja, hogy Magyarország végül az angol vakcinát választotta, és nem például az oroszt."
Szerintem ez még korántsem eldöntött. [Az orosz vakcinát egy, a WHO által hitelesített laboratóriumban tesztelhetjük] , [Magyar orvosok Oroszországban is vizsgálhatják a koronavírus elleni vakcinát]
Ha az oroszról lemondtunk volna, akkor ezek a hírek nem lennének. Olyan is lehet, mint az influenza oltással is volt. Influenzából is volt 4 komponensű, de azt az egyszerű ember nem tudta beadatni magának. Megrendeljük a legjobb nyugati vakcinákat és az oroszt is és csak az orosz lesz kapható, csak azt tudjuk beadatni magunknak.[ Szerkesztve ]
-
HÁZIGAZDA
nyáron pazarul terjedt a vírus nálunk, csak ugye az exponenciális terjedés eleinte nem látványos. ha kéthetente duplázol, de alig pár betegről indulsz, sokáig tart, amíg észreveszed egyáltalán. és tudható a genetikai térképből, amit tegnap linkelt be lacafaca és aztán én is, hogy a tavaszi hullám gyakorlatilag kihalt nálunk, magyarán nyáron egészen minimális esetszámról indultunk.
az uv nem játszik nagy szerepet az egészben, a nyár is csak abban segít, hogy kevesebbet vagy kénytelen zárt térben lenni.
[ Szerkesztve ]
dicranum scoparium + genista pilosa = :)
-
Drótszamár
őstag
-
Ringman
nagyúr
pont az a baj, hogy "lehet", ugyanis a vakcinát nem adták be engedélyezésre az eu-s szervnek.
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
HÁZIGAZDA
picit lemaradtam, mert a régi kizöldült -- az tökéletes
az újat mi nem látjuk, csak a szomszédok, ott nem szórakoztam azzal, hogy az első sor után vízbe rakjam a hibás öntés miatti ferde köveket, ergo az rondább
de lövök majd
szerk.: találtam régieket az első részről készülgetés közben:
[kép] [kép] [kép] [kép] [kép][ Szerkesztve ]
dicranum scoparium + genista pilosa = :)
-
zilazil
őstag
-
Sir Pocok
őstag
Nem lesz gond, egyre jobban meg vagyok győződve erről.
Nyilván második shotnak jobban örülnék, ha J&J kapnék vagy ahogy a németeknél Pfizert. Az oka egyszerű szerintem jobb védettséget lehetne elérni.
Az erős embernek nincs szüksége hatalomra, a gyönge jelleműt pedig tönkreteszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Információk, statisztikák:
● koronavirus.gov.hu
● vakcinainfo.gov.hu
● vakcina kisokos
● minden fontos információ a vakcinákról
● dunántúli kórházi oltópontok
● EU vaccine tracker oldal
● pandemia.hu - megyei statisztikával
● gisanddata.maps.arcgis.com
● worldometers.info
● ncov2019.live
● atlo.team
● google mobility reports
● euro momo
● covid-19 projections
Egyéb hasznos tanácsok:
● bevásárlólista házi karanténhoz
● karanténnal kapcsolatos tudnivalók
● AZ oltás időpont módosítás
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Formula-1
- OLED TV topic
- BMW topik
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Autós topik
- Facebook és Messenger
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest