Hirdetés
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Samus: Tomb Raider Remastered I-III
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ringman
nagyúr
válasz
#22743424 #62237 üzenetére
ugyan, lehet lehet csak lopni akarnak.
btw az astrazeneca önköltséges ára kb 3$ lehet.
[link]
Also unlike the Pfizer-BioNTech vaccine, AstraZeneca’s experimental vaccine is already a part of Covax, the global initiative that is hoping to distribute about 2bn doses to 92 low- and middle-income countries at a maximum cost of $3 a dose. -
lacafaca
addikt
válasz
philoxenia #62293 üzenetére
nyelvtannáci
-
válasz
Ricardo #62243 üzenetére
Ez még csak ilyesztgetés, az egyik főmufti elböffenti az ötletet, a bord meg majd jól leszavazza.
#62246: az emberiség és a baromságai... A tömegnyomor állattartással jó kis evolúciós bölcsőt raktunk össze mindenféle kórokozónak, kérdés mikorra érik ez be
. Ugyebár ami állatokban mutálódgat szép csendben, arra semmi garancia nincs, hogy x év múlva már sokkal finomabban bánjon az emberiséggel, mint az eredeti példány.
-
Csatravi
senior tag
OFF!!
Ezt tudom, azt írtam hogy nem kell a script és mellette visszaélésre adhat okot. Hiába csak én látom hisz készíthetnék olyan screen képet amin olyan szöveg van ami nem hangzott el de valóságosnak tűnhet. Ezt a képet berakva ez ott lehet aggályos ahol a komment módosítható mert írhatnám azt hogy a szöveg "elhangzott" csak a tulaj azóta módosította. Ez fix kommentelésnél nem kivitelezhető. -
Sir Pocok
őstag
Egyre több írásban jön elő az ivermectin pozitív hatása.
Kérdés:
Átlag user csak állatkereskedésből tud tiszta ivermectinhez jutni?
Vagy ezzel most mi helyzet?
Emlékszem régebben Parci erről írt valamit, de nem tudom azóta van-e fejlemény.
-
Csatravi
senior tag
válasz
ubyegon2 #62235 üzenetére
Semmi script nem kell hozzá mert minden böngészőben benne van ez a funkció ennek a "játszadozásnak" a lehetőségére. És nem szeretik, főleg nem olyan fórumokon ahol adott a hozzászólás módosításának lehetősége egy bizonyos ideig mint ahogy itt is.
Visszaélésre ad lehetőséget. -
Rive
veterán
válasz
daneel_hu #62277 üzenetére
Nehéz jól becsülni. Egyrészt ugye, a frissen megfertőzöttek szerencsétlenebbik része csak több hét múlva látszik a halálozási statisztikában, pedig a mostani átfertőzöttségre próbálunk becsülni. Esetleg meg lehet úgy fogalmazni, hogy ~ egy hónappal ezelőtt nem volt meg a 10% (inkább csak úgy 5% körül lehetett).
Másrészt, az átlagéletkor. Ha szeptemberben volt egy nagyobb iskolai hullám akkor az a halálozási adatokból nem fog látszani, bármekkora volt is. Például.
Meg ugye ez a hivatalos statisztika, nem pedig az 'excess death'. Ha abból összejön még néhány hét, akkor lehet majd pontosabban becsülni (?). New York ha jól emlékszem 300 koponya/100k lakos környékén volt 20% átfertőzöttséggel, ahhoz ~ lehet viszonyítani.
-
Csatravi
senior tag
válasz
proci985 #62263 üzenetére
Az hogy valamit ugyanarra a betegségre gyártottak le generikus gyógyszerként és a hatóanyaga ugyanaz az még sajna nem jelent használhatóságot is. Tapasztalat, hogy hiába ugyanaz a hatóanyag a gyógyszer mégis hatástalan vagy több vagy másabb mellékhatásokkal jár a használata. És sajna ez nem kis százalékban így van.
-
daneel_hu
addikt
"Ez alapján nem valószínű, hogy országosan 10% átfertőzöttség meglenne."
Október-novemberben nem volt / nincs napi 16 000 fertőzött?
Nem csak az igazoltak!
Nekem ez eléggé hihetetlen lenne.Ha csak ebben a 2 hónapban ezt az értéket elérjük naponta, akkor elvileg az 60 nap alatt 1 000 000 ember. (10%)
De legyen december végéig, szerintem addig meglesz. -
Dévacsen
senior tag
válasz
snecy20 #62261 üzenetére
Nem tudom ezt mikortól számolják,mert az összesített más képet mutat.Nógrád megyében eddig 125 ember hunyt el koronavírusban
-
Kékes525
félisten
válasz
proci985 #62263 üzenetére
"generikumok jellemzoen ugyanarra jok, viszont bizonyos betegsegekkel vagy gyogyszerekkel mashogy akadhatnak ossze. tehat altalanos esetben kivalthatoak egymassal, de vannak edge casek."
Ezen kívül az adalékanyagjaik, elkészítési technológiájuk mássága miatt a mellékhatásuk és a felszívódásuk is más lehet.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
radi8tor #62258 üzenetére
ez lehet nem arrol szol am, amire te gondolsz.
Magyarorszagon megesett a 2000es evekben, hogy a korhaz adott esetben ki volt szolgaltatva budget szempontbol, mivel a gyogyszer draga, a TB meg ellatastol fuggoen ad penzt. a gyogyszerkepviselok ezen tudtak segiteni, de cserebe elvartak, hogy mondjuk az X gyogyszer legyen preferalva az Y gyogyszerrel szemben. ez a strategia nem tudom mennyire el meg, ha korrupcionak hangzik, akkor egyebkent az.
szoval lehet csak arrol van szo, hogy ha az A gyarto kifejlesztette A.X gyogyszert, majd amikor lejart a kizarolagossagot biztosito szabalyozas akkor B gyarto kihozta a B.Y generikumot (jellemzoen olcsobban), akkor tovabbra is A.X volt Magyarorszagon hatosagilag preferalt, tehat az orvos akkor se irhatta fel, ha esetleg kevesbe lett volna problemas. ez megint lehet valtozott az utobbi evtizedben, meg ha jol emlekszem nagyon kiveteles helyzeten el lehetett terni, de maceras volt. ertelemszeruleg gazdasagilag fontos, hogy az adott gyogyszer el legyen ismerve.
generikumok jellemzoen ugyanarra jok, viszont bizonyos betegsegekkel vagy gyogyszerekkel mashogy akadhatnak ossze. tehat altalanos esetben kivalthatoak egymassal, de vannak edge casek.
vakcinanal is boven megy ugyanaz, amit egyszer mar lattunk a lelegeztetogepeknel es az orvosi maszkoknal is. amik egy resze ugye ki lett fizetve, csak eppen hasznalhatatlan volt a gyakorlatban.
-
pjen
félisten
Most mértek lázat az Árkádban 33.2 Cfok.
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
Dévacsen
senior tag
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
bigdady #62244 üzenetére
Ha elolvasnád a linkeket, akkor nem kérdeznél ilyeneket. Mo-on nincs engedélyezve.. Aliról mindent rendelhetsz, de onnan küldenek próbavírust is.... Veszel százat, eladsz 99-et.... Vagy keresel valakit, aki vett/vesz százat és elad neked egyet...
Amúgy, ha a hivatalos laborokban sincs biztos eredmény, mit vársz egy ilyen teszttől? -
Nagymelák
senior tag
-
Kékes525
félisten
-
Ugye most a katonák is jelen vannak a kórházakban. Mesélte az egyik ilyen katona hozzátartozója, hogy két hetes gyorstalpalóval képeznek ki katonákat, hogy egészségügyi alap dolgokat el tudjanak végezni (kanült bekötni, ilyesmik).
Erről hallottatok valamit hivatalosan? Tuti nem kamu az infó.
-
Kékes525
félisten
[Féreghajtóval a koronavírus ellen?]
"Tapasztalatok szerint az Ivermectin kiválóan használható az új típusú koronavírus megelőzésére és rendkívül hatékony a COVID-19 bármely szakaszának kezelésében. Dr. Merényi Attilával, a Budapest-Covid-Protokoll összeállítójával beszélgettünk."
-
Rage47
veterán
Már Lengyelországban is találtak igazoltan koronavírusos nyérceket
[link] -
bigdady
nagyúr
válasz
philoxenia #62241 üzenetére
Ugyanaz a kérdésem: gyorstesztet lehet valahol kapni nem 100-asával ajánlott helyről?
Neumanlabs önmintavételes tesztet jelentik az NNK-nak?
-
Ricardo
titán
-
Ringman
nagyúr
[link]
Kisteleken a kisgyermeknevelők és az óvónőknek alig több mint a fele kért az ingyenes koronavírus-tesztből, számolt be az RTL Híradó.
Nagy Sándor, a település polgármestere elmondta, hogy az óvodai dolgozók 57 százaléka kérte a tesztet, ez az arány pedig őt is megdöbbentette. A helyi óvodából végül 54-ből 38-an mentek le a tesztre, amiből két embernek pozitív lett az eredménye. Mindketten tünetmentesek voltak.
mondjuk nem meglepő, amíg nem 100%-os táppénz jár ilyen esetekben. -
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
bigdady #62239 üzenetére
Amit százasával árulnak, azt csak szakképzett személyzet kezelheti, az is oda szokott írva lenni....
[link]
Öntesztekről -
bigdady
nagyúr
Gyorstesztet lehet valahol kapni? Itthon vagyok lassan 10 napja nem kene újabb 10 kötelező nap egy magán pcr miatt most hogy valami átment rajtam 3 nap alatt, viszont jó lenne tudni letudtam-e. Vagy nem lehet kapni sehol csak 100-asával? Csak úgy találtam
-
válasz
Kékes525 #62122 üzenetére
Viszont akkor nem stimmel a halálozás. Az megvan, hogy normál korfa+rizikós arány mellett minimum 1%-nyit öl. Azaz ha a már bő három hete is 4000 feletti regisztrált 40ezer valós fertőzöttet jelentene, akkor ma 400-800 között lenne a napi haláleset szám. Értem én, hogy kozmetikáznak, meg csúsznak, de ettől még akkor is messze vagyunk.
-
válasz
syberia #62234 üzenetére
Nyugdíjkassza tehermentesítése?
Igen, egyik vélemény ebbe az irányba mutat és jó pár időssel beszéltünk is már erről, meg vannak győződve, hogy ez van a dolgok mögött. Ezekből meg ki is nézem.
Szerintem a belső körnek ki van dolgozva egy hatékony protokoll, és egy napon belül tesztelési lehetőség is adott.
Tökéletesen így van, VIP helyszín, protokoll, személyzet és most már gyógyszerek is a rendelkezésükre állnak. Aki brancson kívül van, hát így járt. Nem véletlenül van brancson kívül.
Ahogy itt is elhangzott sokszor, tényleg sok múlik azon, ha időben a megfelelő kezelést alkalmazzák. Ebből a kettőből az átlag többnyire egyiket se tapasztalja meg. -
válasz
#32839680 #62232 üzenetére
Ennyiből PS-el azt írsz bárki rangja helyére amit akarsz
Lószart, egyik oprenceremen se megy a PS.
Nyilván sejted miért. Ez a script teljesen jó amúgy, de egyébként építő jellegű rangváltoztatás volt, nem ilyen műbráner meg hasonlók!
Csak ugye ha nagyon szeretik az embert.....kipróbáltam már élőben is, hogy vitás szituban csak annyit mondtam a főnöknek normál hangon, hogy igaza van! Szerinted felfogta? Csak az működött az agyában, amit addig tapasztalt, hogy mindig szembeszálltam vele. Mikor újra mondtam ugyanazt és végre felfogta, teljesen fényt kapott az agya és nem bírt megszólalni. Sajnos a PH keretei korlátozott kommunikációra adnak lehetőséget, hogy mindent is kipróbálhassunk, emiatt elég sok a félreértés. Is. Tényleg minimálisan számít, amit írok. De nem feszegetem, mert a főni piszkálásnak veszi.
(ja és nem szereti ha főnizik....) bocsi
-
syberia
veterán
válasz
ubyegon2 #62230 üzenetére
Teljesen igaz, most már épp elegendő tapasztalat is lett volna, úgyis mindig másokat figyelünk, lehetett volna ezt hatékonyan csinálni. De láthatóan erre irányuló akarat nincs/nem volt. Hogy mi okból....no ez jó kérdés.
Nyugdíjkassza tehermentesítése?
Szerintem a belső körnek ki van dolgozva egy hatékony protokoll, és egy napon belül tesztelési lehetőség is adott. Úgy pedig nem olyan nehéz átvészelni a koronát.
(#62224) Jablocskov: Nem fognak tudni mindent eltussolni.
-
Szerintem pedig hasznos, mikor a trollokat kiteszi 30 napra innét.
Köszi!
No de mi van, ha valaki nem is troll, hanem csak eseti jelleggel trollkodik!? Mennyi okosságtól fosztódik így meg a köz!
Miért ne használhatnád, csak te látod úgy a rangot. Nekem megvan.
Önmegtartóztatás mindössze, egyébként ők is látták, nem csak én. Beraktam a screenshotot egy hsz-be. Azt hittem tetszeni fog.....
(#62226) daneel_hu
Pedig kisebb átalakításokkal szerintem jobbá lehetne tenni ezt a covid-rendszert / protokollt / bevitelt.
Teljesen igaz, most már épp elegendő tapasztalat is lett volna, úgyis mindig másokat figyelünk, lehetett volna ezt hatékonyan csinálni. De láthatóan erre irányuló akarat nincs/nem volt. Hogy mi okból....no ez jó kérdés. A nyári hónapokban tényleg ki lehetett volna dolgozni egy hatékony protokollt erre és ahogy itt is szóba került, a Honvédségnek óriási logisztikai potenciálja van, tudásban és eszközben is. Ez csak egy a sok lehetőség közül. A Katasztrófavédelemnek is rengeteg nem vonuló/beavatkozó járműve és élőereje van. A nyári hónapokban megfelelően összehívott különböző szakterületi referensekkel és kidolgozó csoportokkal akár én is készíthettem volna egy operatív végrehajtási utasítást. Nem annyira bonyolult.
-
catroot
veterán
Feleségem ma reggel óta fejfájásra, gyengeségre, hidegrázásra panaszkodott.
Most lefekvés előtt mért lázat és már hőemelkedése van.Mondtam neki, hogy remélem ha már beteg akkor tőlem van. Mert rajtam 2-3 nap alatt végig ment. Para lenne, ha ő covid-os lenne én meg csak megfáztam volna. Most elkapnám én is és aztán X nap után kidőlünk mind a ketten. Főleg, hogy van egy 1 éves kisfiúnk is a képletben.
-
daneel_hu
addikt
válasz
ubyegon2 #62218 üzenetére
Pedig kisebb átalakításokkal szerintem jobbá lehetne tenni ezt a covid-rendszert / protokollt / bevitelt.
Mentősökről le kéne szedni a tesztelést, szerintem gyorstesztet sem kéne csinálniuk, minden egyes ilyen viccelődés +15 perc, és úgyis kell a PCR utána. Mivel a betegek állapota kurva gyorsan romolhat, szerintem a háziorvos bizonyos esetekben csak egy felesleges plusz hívás.
Háziorvosok pedig messze nem találkoznak annyi covidossal mint a mentősök, vagy akik a sürgősségin nyomják. Egyszerűen nincs elég tapasztalatuk a betegséggel kapcsolatban.
-
Csatravi
senior tag
válasz
Jablocskov #62224 üzenetére
Bizony, ha az igazságot el kell hallgatni akkor ott nem kis baj lehet.
-
Jablocskov
tag
válasz
radi8tor #62219 üzenetére
Ha az adatok helyesek, akkor mi az oka, hogy se újságírói, se országgyűlési képviselői kérésére nem adják ki a kórházi bontásokat, miért van szigorúan megtiltva az egészségügyi dolgozóknak, hogy bármit is nyilatkozzanak a kórházi állapotokról.
Egyébként a járvány jelenlegi állása, az eddigi tapasztalatok, a jelenlegi (nem) védekezés szintje alapján az adatok egyszerűen képtelenségek. -
ENERGIZÁL....nekem erről mindig a Duracell nyuszi jut eszembe. Egyszerűen attól a képtől szabadulni akar az agyam, amit ez a Gyurcsók mester csinált anno! Nemrég innen linkelve belenéztem, ahogy elkezdte küldeni az energiát, a két kis kezivel valóban löködte át a képernyőn.....
Azért amit Parci csinál, konkrétan nagyságrendekkel hasznosabb.
(kivéve mikor rajtam teszteli az új fejlesztését, az egygombos 30nap banánt!)
Ez a rangátíró script nekem is megvan valahol, sajna nem használhatom, mert egyszer a BB topikban pár modera szaki beosztását neveztem át. Nem örültek eléggé......
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Jablocskov #62209 üzenetére
Ugye bizonyítani is tudod az általad említett adathamisítást?!
-
válasz
daneel_hu #62208 üzenetére
Srácok ebben tök igazatok van, de felesleges komoly tünetekkel rendelkező covid-gyanús betegnek a háziorvosát hívni. Jó persze ebben a média is hibás, mert ők ezt mondják, meg a kormány is.
A legtöbb idős ember így tudja, mert ezt sulykolták belé, a mentő hívása, ha még nincs igazán súlyos tüneted, ezt épp az előbb leírtam. Debrecen másodvonalas, ha jól tudom, de már ott is tele vannak talán, nem tudom biztosan.
Valóban rosszul volt beépítve a kommunikációba a háziorvos egyébként, ahogy mondod.
Az egész megszervezése a kormányra vall teljesen. Egy részük alkalmatlan hülye, csak attól retteg, hogy mást ne bólogasson, mint amit a főnyomoronc gondol! A többi meg csak a beszerzésre koncentrál. Bármilyen normális országban ezeket becsuknák, de minimum kivégeznék! Vagy a nép koncolná fel őket.......nahát itt ilyen nem lesz soha.
-
Tény, hogy a tavaszi hadjárat ez valóban semmi volt, azt sem tartom kizártnak, hogy pártunk és kormányunk nem is volt képes felfogni, milyen felkészülésre lett volna szükség a nyugodt hónapokban, mivel csak a hasznos beszerzésekre koncentráltak.
a háziorvosoknak valószínűleg non-stop csörög a telefonja és bőven nagyobb a kereslet, mint amit kezelni tudnak. amikor viktor aszongya, hogy "van elég", akkor az azt jelenti, hogy nem ez van. pedig de.
Annyi biztos ebből, hogy a telefonjuk csörög. Adott körzetenként az a heti pár óra sem volt sok, amíg rendeltek, anyámnak például a mentős magyarázta, hogy ha valami rosszabbodik, a saját háziorvosát ne is próbálja hívni, rég nincs meg helyettesítés sincs. Valamikor kimennek, ha rosszabbodik, inkább neki szóljon, de hamar akkor mennek, ha már tényleg a végét járja. Az is igaz, hogy 2 nap alatt innen Pestről pszichésen próbáltam helyrerakni, mert covid-ja ugyan mégsincs jelek szerint, de a rettegésbe majd kipusztult szegény, az elől meg elzárkózott, hogy valamelyikőnk odamenjen. Sok idősnek és/vagy egyedül élőnek már az is komoly trauma, ha egyedül kerül szembe egy ismeretlen veszedelemmel és csak egy semmire nem való telefonszáma a segítség. Sokkal nagyobb erőket lehetne bevonni legalább az idősek, egyedül élők segítésébe és most konkrétan a pszichés támogatásra gondolok. Nem kell igazán ehhez szakember sem, rengeteg önkormányzati hivatal be van zárva, a világon nincs ekkora létszámú dolgozó ennyi lakosra, őket is lehetne ezekre a feladatokra alkalmazni simán Foglalkozzanak az idősekkel, egyedül élőkkel. Meg lehetne ezt szervezni? Meg hát!
kifejezetten ellenemre van, hogy gyógyszerekkel/betegséggel kapcsolatos tanácsot adjak, tényleg én szóltam ezért elég szigorúan korábban. de azt sem bírom nézni, hogy elveszett emberek beesnek ide, és közösen hallgatunk. nemtom, sehogy sem jó.
Teljesen megértem, ami lezajlik benned ez ügyben. Nincs jó választás.
Ami biztos, ha valaki itt kérdez, van olyan lelki állapotban, hogy ha próbáltok neki bárhogyan segíteni, már ez önmagában segít, mert már ettől nem érzi magát egyedül a bajban. Mindig a pszichés stabilizálás a legfontosabb, ha valaki bajban van és egyedül érzi ebben magát. Biztosan írtam már, hogy jó katonai vezető egy találkozóharc befejezése után mit fog nézni az állománynál először.
felemelő érzés lenne egyébként vállvetve betolni a kossuth teret várat a dunába
Anno 2010 végén nagyon mondogattuk, hogy ha nem állnak az akkor betámadott fegyveresek mellé, utána mindenki sorra kerül. Ott egyébként hajszálon múlott, hogy nem vonultak be a parlamentbe is, sajnos a Pintér valahogy lenyugtatta őket hazugságokkal. Ha azt akkor ott nem hagyja annyiban a társadalom, most nincs a mai helyzet. Nem a katonák meg a többiek miatt kellett volna melléjük állni, hanem azért, mert szerzett jogokat vettek el tőlük visszamenőleges hatállyal. Addig nem létezett visszamenőleges törvénykezés.
-
Csatravi
senior tag
"a háziorvosoknak valószínűleg non-stop csörög a telefonja"
Le sem tudják tenni mert rögtön ott a másik hívás. És ahogy haladunk előre az időben egyre rosszabb lesz mert egyre több lesz a telefonáló. Egyre több lesz az elégedetlen, és időben ellátatlan beteg. Egy háziorvosnak mennyi betege is van úgy általában ? Ha jól tudom 2500 a megengedett. Mennyi ebből az aktív nem Covidos beteg akik napi szinten csörögnek. + a most problémával jelentkezők. Általánosan egy beteg 5-től az X percig telefonál. Átlagban 10 perc. Ki lehet számolni akkor napi szinten mennyit tudnak ellátni. Persze a telefonáláson kívül is van munka.
És nem tagadva azt hogy némelyiket jól seggbe kellene rúgni mert megérdemelné.
Szar az egész úgy ahogy van. -
Floyd80
addikt
A koronavírus reprodukciós rátájára irányuló kérdésre elmondta, októberben ez az érték majdnem kettő volt, míg mostanra 0,8-0,9 körülire csökkent.
Csak jelzem, a laborszomszédban, 1.02.
Coronavirus in Österreich: Aktuelle Zahlen und Karten zu Covid-19 - Coronavirus-Information (orf.at)
-
-
daneel_hu
addikt
válasz
ubyegon2 #62199 üzenetére
"Tényleg maga a helyzet döbbenetes, nem azt bántom, aki ide kényszerül írni és nem is azt, aki tényleg próbál segíteni, persze az előbbi hsz-em első érzetre így hangzott, belátom. Viszont szerintem tömegek vannak abban a helyzetben, hogy hiába hívják a háziorvost. Kíváncsi lennék ezeket a nyamvadtszarokat egyébként minek is tartják?
Normál időben is kb nulla hasznuk volt jó részüknek, de nem a mostani helyzetben kéne legalább telefonon elérhetőnek lenniük?
Aki hirtelen beparázik, mert valami tünetet érez, az ugye nem fog órákig nyugodtan telefonálgatni, hátha valaki felveszi..."Srácok ebben tök igazatok van, de felesleges komoly tünetekkel rendelkező covid-gyanús betegnek a háziorvosát hívni. Jó persze ebben a média is hibás, mert ők ezt mondják, meg a kormány is.
Tessék felhívni az OMSZ-t.
Felveszik az adatokat, kimennek. Nyílván nekik is van sorrendjük, és valószínűleg késni fognak, de...
Garantáltan jobban vágják a dolgokat mint a házidokik. Covid-téren tuti.Szerintem a házidoki felesleges kör.
(ráadásul ha komoly a baj, a háziorvos is csak az OMSZ-t tudja hívni/küldeni)Sajnos ez egy komoly betegség, messze túlnő a háziorvosokon.
Nem is értem az egészet...
Új hozzászólás Aktív témák
Információk, statisztikák:
● koronavirus.gov.hu
● vakcinainfo.gov.hu
● vakcina kisokos
● minden fontos információ a vakcinákról
● dunántúli kórházi oltópontok
● EU vaccine tracker oldal
● pandemia.hu - megyei statisztikával
● gisanddata.maps.arcgis.com
● worldometers.info
● ncov2019.live
● atlo.team
● google mobility reports
● euro momo
● covid-19 projections
Egyéb hasznos tanácsok:
● bevásárlólista házi karanténhoz
● karanténnal kapcsolatos tudnivalók
● AZ oltás időpont módosítás
- DJI Mini 3 pro Fly More Combo (FMC) RC drón szett - kijelzős távirányítóval és extra táskával (2)
- DJI Goggles V2 drón szemüveghez való iFlight Crystal Patch antenna +Stubby
- Panasonic er-dgp90 k Hajvágó /// Bontatlan, Új // Számla + Garancia
- DJI Mini 3 Fly More Combo Plus RC drón szett - új állapot, garancia, 1x battery, 2x battery plus
- DJI Mavic 2 Pro drón - 1" Hasselblad kamerával - 2 akkumulátorral
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf 17 FX707 Gamer laptop! I7 13700H / 32GB / RTX 4060 / 240HZ 17Col kijelző!
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest