- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Xiaomi Power Bank - az ár-érték bajnok
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Ricardo #23129 üzenetére
Én se értem, mennyire lelkirotty instabil-hiperszenzitív emberek vannak...
És még a hisztizsákok többségénél nem is az a sztori, hogy kirúgták, etetnie kéne 3 gyereket, hanem hogy nem mehet le gyúrni, el kéne takarni vmi ronggyal a p.fáját-orrát ha tömegbe megy... Ha egy ilyet visszaküldünk időgéppel mondjuk 1944-be, akkor instant felköti magát?a gond az, hogy garantáltnak vesszük a jólétet. A ma élő magyarok 80+%-a még kicsi gyerekként sem élt át komolyabb krízishelyzetet, a mostani igencsak enyhe: tökéletes alkalom lenne a GYAKORLÁSRA, FELKÉSZÜLÉSRE, gondolkodásra, hogy mire készüljünk, ha valami durva dolog jön. Nem kell messze menni a víruscsaládtól, a MERS pl elég húzós egy felezett mortalitású változatban is...
#23134: mi szintén márc 13-án kezdtük, azóta a család egyetlen külvilági kapcsolata az volt, h én egyedül leugrottam 1x a sarki kisboltba. Járunk a közeli erdő néptelenebb ösvényein napi másfél-2 órát sétálni, sütünk-főzünk-dolgozunk. A tanulással pedig jobban haladunk, mint amikor a gyereknek kötelező volt bejárni (én is a munkával...), gyerkőc kérdezte is, h mi értelme így bejárni, pláne kötelező érvénnyel
?.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Információk, statisztikák:
● koronavirus.gov.hu
● vakcinainfo.gov.hu
● vakcina kisokos
● minden fontos információ a vakcinákról
● dunántúli kórházi oltópontok
● EU vaccine tracker oldal
● pandemia.hu - megyei statisztikával
● gisanddata.maps.arcgis.com
● worldometers.info
● ncov2019.live
● atlo.team
● google mobility reports
● euro momo
● covid-19 projections
Egyéb hasznos tanácsok:
● bevásárlólista házi karanténhoz
● karanténnal kapcsolatos tudnivalók
● AZ oltás időpont módosítás
- iKing.Hu - Apple Macbook Pro 13 Touchbar M2 -2022 - Használt, karcmentes
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Prémium! Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! R5 5600X / RTX 4060 / 32Gb DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest