- Fűzzük össze a szavakat :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Hóban vigad a ló
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A siker két szabálya
-
LOGOUT.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
BenHans
addikt
válasz Sztbeni #57422 üzenetére
Húúhha de naddon keményeknek teccenek lenni ruszki pajtások...
Ezt az ultrasliberi társaságot is meg kéne kérdezni hogy az unintelligens hőzöngésen kívül tudnak-e mást... Olyan néger játékosokat is szidnak akiknek a lábujjkörmét nem rághatnák le, tipikus elmebeteg barmok akiknek mindegy mi van csak balhézni lehessen, a meccs meg le van szarva.
Ezek miatt a párommal el se mehetnék egy BL meccsre mert belerúgnak egy rómás sál miatt? Vagy egy apuka a kisiskolás fiával? És még ilyen esetben a békés embert csuknák le mert valljuk be ha rátámadnak valamelyikünk családjára akkor lefő a kávé és nem néz az ember semmit...
Amúgy én egészen másképp láttam, 2 streamen is követtem a meccset. 3-0-nál elkezdtek rasszista + egyéb értelmes dolgokat ordibálni(Gervinho-ra leginkább) és oda-vissza mentek a tüzek, és neki akartak menni a rómaiaknak, de el sem érték őket mert a biztonságiak közéjük álltak. Utána pár értelmes megrugdosott egy szekust erre beözönlöttek a készenlétisek és ettől a pillanattól kicsit visszavettek az arcból a liberohuszárok mielőtt még betört orrokkal, bevérzett szemekkel és törött bordákkal kellene dicsekedni. Ez volt a nagy "elrendezés" ruszki részről.
Félreértés ne essék a kedvenc csapataim táboraiban is utálom ezeket az alul IQ-zott gyökereket. Egyedül azt tudom megérteni, ha mondjuk egy zászlóégetés után jön retorzió...
De azért jót röhögnék ha kapnának a visszavágóra egy zárt szektort legalább, aztán lehet kintről bőgni mint egy kielégítetlen szarvas. Komolyan, egy bizonyos értelmi szint alatt érdemes lenne az embereket ön és közveszélyesnek pecsételni és eltiltani a tömegrendezvényektől, vezetéstől stb...
[ Szerkesztve ]
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
szami777
addikt
válasz Sztbeni #57422 üzenetére
hát itt max szájkarate volt....
(#57426) barca0519951
annyira kívánom, hogy egyszer a sok dobálásba kurvára sérüljön bele
[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
Új hozzászólás Aktív témák
- Assetto Corsa Competizione
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Politika
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- Vasutas topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- BestBuy topik
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest