-
LOGOUT.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ringman
nagyúr
válasz dudu5130 #147842 üzenetére
Első idényben 7 gól + 8 gólpassz nem rossz stat és még fiatal és vsz fejlődőképes
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
Tibiajax
nagyúr
válasz dudu5130 #147842 üzenetére
az utóbbi idők jobbszélsői után valóban üde színfolt lett Hakimi, mert stabil, tehetséges, jól rúg. bár sztem simán elmaradt a bvb-s énjétől, még így is erősítést kapott végre vele a jobboldalunk
de Maicon-hoz valóban ne hasonlítsuk. az egy valóban világverő csapat volt akkor, minden posztján überpro-szint.
ezt a mostani interről háááááát..... nem biztos, h elmondható
na jó, eriksson azért elég durva -
Ringman
nagyúr
válasz dudu5130 #147804 üzenetére
[link]
Lazio must watch out for Marotta who might steal another piece in their squad. Inzaghi signed a two-year deal worth €4.5M per and through his agent Tinti, who was at HQ all day yesterday, the new coach has asked Inter to sign Luis Alberto.Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
venember83
nagyúr
válasz dudu5130 #147796 üzenetére
Sok minden függ a vezetőségtől, hogy kire és mennyire van kereslet, illetve mennyire kell a pénz. Vagyis hány kulcsjátékos fog távozni.
atee_13: Megkötött szerződésekről van szó, amit egyoldalúan nem tudnak módosítani. A játékosok meg nem hülyék. Vagy pénzügyi áldozatokra készek... A modern futballista profi, ennek minden rossz velejárójával. Meglepne, ha bárki belemenne a fizetéscsökkentésbe.
Újak bére: hát, aki ingyen jön, az általában a bérért igazol adott klubhoz, tetszik vagy sem, s a bérében tükröződik, hogy nem kellett érte átigazolási díjat fizetni. Cserébe nem is adható el a szerződése során, ugyanúgy megközelítőleg ingyen távozik előbb vagy utóbb. Én legalábbis ezt láttam eddig ingyen érkezőknél.
[ Szerkesztve ]
-
Ringman
nagyúr
válasz dudu5130 #147789 üzenetére
a hírek szerint kb. harmadannyit fog keresni, ez is egy szempont.
hakimi valóban wingbacknek jó, de nem ártana gondolkodásban fejlődnie.
[ Szerkesztve ]
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz dudu5130 #147019 üzenetére
A lipcse hivatalos twitter oldala szerint már elkezdte részleges edzéseket.
As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
BenHans
addikt
válasz dudu5130 #147019 üzenetére
Tegnap már a csapattal edzett.
--------
Feljutott a Salernitana, és mivel Lotito tulajdonában van így vagy el kell adnia egy hónapon belül, vagy nem szerepelhet a Serie A-ban mert ugye a Lazio is az övé és ezt tiltják a szabályok. Lölö, hallod?![ Szerkesztve ]
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
BenHans
addikt
válasz dudu5130 #146248 üzenetére
Kepa esetét ismerem, de Sarri ott is és a juventusban is a gyors labdajáratást kérte számon a játékosokon és ezért mondta, hogy edzhetetlenek, mert ahogy állítja nem azt kapta vissza amit kért.
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
Ringman
nagyúr
válasz dudu5130 #145331 üzenetére
mourinho lassan 10 éve rottyon van (real bajnoki címe óta), vissza is vonulhatna.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz dudu5130 #141887 üzenetére
Eriksen el akart menni, Alli meg fos azon a poszton sajnos. De Eriksennél is hasznosabb ezen a poszton mert jobban tartja a labdát és viszi előre. Rajta kívül nem sokan képesek rá sajnos. Kapura kevésbé veszélyes, meg nincsenek olyan indításai de ezekben sem rossz.
Gyuromoj: Végre akkor Tibivel egy csapatnak fogok szurkolni? Találó, hogy pont egy olajos szarházi bandának. Remélem behúzza a ligát, elég rossz lenne a hírnevének ha nem sikerülne.
[ Szerkesztve ]
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
Tibiajax
nagyúr
válasz dudu5130 #138726 üzenetére
jah..
elkurvult, elkorcsosult világgá váltunk. !régen minden jobb volt
gondolom arról beszéltek még a kínai fejlesztőkkel, hogy a juventus sorban következő 5 bajnoki elsősége a kínai konszerneknek milyen anyagi lehetőségekkel bírhat esetlegesen.
beszállnak a buliba torinóban is -
Ringman
nagyúr
válasz dudu5130 #138585 üzenetére
+ sérülékeny, szerintem azért sem erőltették, de conténál amúgy sem játszana.
cancelot viszont sajnálom.Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
mephi666
nagyúr
válasz dudu5130 #138362 üzenetére
az elmúlt napokból csemegézve courtois ilyet mutatott be (megpattanóra lábbal nyúlt) ...itt meg neuer vs haaland ...adrián meg tegnap olyan "bravúrokat" mutatott, hogy talán az én falábú lövéseimet tudta volna fogni
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
veterán
válasz dudu5130 #137572 üzenetére
Viszont! Ezt én Bartoéktól nem tartom rossz tettnek! Egy fenntarthatatlan fizetési zsákból ki kell dobálni néhány drágább krumplit. Sajnos a pontos számokat nem látjuk, de nagyságrendileg Suárez két éve lett volna 40-44 milla. Most elmegy, fizetik az idei felét, azaz 10-11-et, azaz két év alatt bent marad a kasszában 30-33, meg is van Depay ára!
Lehet, hogy Rakétát is ezért akarták minden áron elpasszolni, mert volt vagy 10-12/év neki is.De azt is mondom, ha Messi tényleg ilyen 60-70-et keres, simán belengethette volna, hogy enged évi 10-12-t, hogy maradjon a barát Lajos. Dehát semennyi pénz nem elég...
[ Szerkesztve ]
http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
Ringman
nagyúr
válasz dudu5130 #137494 üzenetére
szerintem ő, barella és lukaku az érinthetetlen a csapatban, amit meg is értek. simán átállt a 3védős rendszerre is.
ettől függetlenül skriniarban a jövő csk-ját láttam/látom ha marad.
jó lenne ha működne a skriniar-de vrij-bastoni hármas hátul.
-
atee_13
őstag
válasz dudu5130 #137350 üzenetére
Bajnak nem baj. Az a kérdés kinek mi a célja a focival. Valakinek az, hogy szakmailag minél előbbre jusson van akinek az, hogy meggazdagodjon.
Akkoriban a holland bajnokság kb legjobbja vagy legjobbjainak egyike volt Afellay al együtt. Ő a barcába ment Dzsudzsink az akkor ismeretlen kimondhatatlan nevű "Mahacskalába".
Akkoriban egy "bundás" középcsapatba (vagy hasonló kaliberben ahonnan, ha jól teljesít még lehetett volna előrébb) elfért volna, ha nem csilliárdokat akar keresni.
Nyilván Afellay karrierje is összedőlt, de az övé nem azért mert nagy ívben tett az európai focira csak dőljön a pénz.
És emlékeim szerint Dzsudzsinak lett volna esélye a Vidibe jönni mikor EL ben meneteltek, de az anyagiakon nem tudott megegyezni (mindezt akkor amikor már degecre kereste magát).
Dárdai is adott volna neki még esélyt a Hertánál, de ott sem tudott az anyagiakon megegyezni.
Nyilván mindenki úgy ítéli meg ezt ahogy szeretné, úgy sajnálja pátyolgatja vagy nem ahogy akarja.
Az én szemléletemben ő egy "futbalkúrva" és nem azért amiért magyar, hanem azért mert mindig fontosabb volt neki a pénz mint a szakmai előrelépés.
Gerát tudnám felhozni ellenpéldának szerintem ő maximális tiszteletet megérdemli az egész karrierjét figyelembe véve. -
venember83
nagyúr
válasz dudu5130 #137348 üzenetére
Biztos? Ha 2 évig csak a gigafizut veszi fel, s pont a gigafizu miatt eladhatatlan, akkor is jó üzlet volt? S 4 éves szerződése van. Vagy 5, nem fontos. Persze Conte utódjának hasznos lehet. Főleg ha az Allegri lesz. Eriksen kb. Pjanic megfelelője. Vannak nagyon jó passzai és esze, de védekezéshez használhatatlan. Persze tévedhetek, sőt, minden bizonnyal tévedek is sokak szerint.
[ Szerkesztve ]
-
DeathAdder
veterán
válasz dudu5130 #137252 üzenetére
Épp tegnap néztem a sorozatban, ahogy Eriksen Levyvel és Mouval tárgyal az irodában, hogy elmenne mert nem kap lehetőséget, és úgy jött le, hogy csak az Inter tett ajánlatot, úgyhogy ő oda el is menne
Bár nehezen tudom elképzelni, hogy egy Eriksenért egy csapaton kívül senki ne tegyen ajánlatot, főleg úgy hogy bagóért megszerezhető volt, mert fél év volt hátra a szerződéséből.
Bakker Hoever, Ejaria és Brewstert több mint 40 millióért adtuk el ebben az ablakban, szerintem itt a topik 95%-a most hall életében először ezekről a nevekről, és nem, ez nem az ő szegénységi bizonyítványuk
Mondjuk azt sem igazán értem, hogy az elmúlt időszakban 2 top csapaton kívül mindenhol edzőproblémák voltak/vannak, akkor hogy lehet Pochettino és Allegri még mindig munkanélküli
-
cyberkind
félisten
válasz dudu5130 #136506 üzenetére
Nekem nem mindegy, hogy az eredmények azért jöttek mert elköltik a zsák pénzeket, vagy azért költik a zsák pénzeket mert már megvannak és jönnek az eredmények. A bajnokság nívós, csak nem biztos, hogy neki ez jó lesz, itt nem szaroznak ha csúszni kell és törik a láb, de majd kiderül.
(#136521) Viszlát
Pontosan, rátapintottál a lényegre, régen nonstop ment a duma, hogy a kis Messi milyen király meg szolid és társai, mert ő nem az mint Cr, errefele kiderül, hogy tényleg nem az mint Cr, csak éppen a másik irányba.[ Szerkesztve ]
-
Ringman
nagyúr
válasz dudu5130 #136506 üzenetére
nekem csak annyi bajom van a psg-vel és a city-vel, hogy rájuk nem érvényes az ffp.
(+ a psg-t már a pauletas időben sem kedveltem)Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
addikt
válasz dudu5130 #136504 üzenetére
Nehéz minden CR miatt bekövetkező változást számszerűsíteni.
Vagy inkább lehetetlen.Több néző. Több követő az ilyen-olyan csatornákon. Több mezet is adnak el. De abból csak pár százalékot kap a Juve. A lényeg inkább a sokkal jobb alkupozíció a szponzorokkal szemben.
Így a koronával együtt tuti ,hogy buknak az üzleten.
De lehet ,hogy ha ez a szar nem jön akkor is bukta.[ Szerkesztve ]
a dog may just be a couple chapters in your life, but you're their whole book
-
-
Tibiajax
nagyúr
válasz dudu5130 #135417 üzenetére
jó, hát én féltem ezektől a sakhtartól sokkal többre számítottam tőlük
az a baj velem, hogy képtelen vagyok az intert objektíven látni. nem tudom, nem látom azt, hogy most ennyire jók, vagy a honosított brazilok voltak ennyire szarok. de ez a hülye tulajdonságom más meccseken is megvan ugyanúgy, ha az inter játszik
de mindegy, lényeg, hogy ezt az elődöntőt nagyon könnyedén apszorváltuk, és az igazán nagy falat a döntőben vár Antonóékra csak. -
Tibiajax
nagyúr
válasz dudu5130 #134276 üzenetére
hogy ugyanaz a szindróma van nála is, kb, mint Bergkampnak volt, annak idején. ugyanaz a baja
olasz fociban a mentalitás más teljesen, mint pl angliában. a hűvös északiaknak a calcio nagyon ritkán ízlik
eriksennek most az a mocskos nagy mákja, hogy covid van és nincsenek nézők. ha lennének, már rég fütyülnék és még keservesebb sorsa lenne, ami miatt már rég menekülésben lenne itáliából. mert az olasz publikum nem angol publikum. itt nem tapsolnak, éljeneznek, meg buzdítanak hónapokig. itt első labdaérintésed nem ánnyira jó, még oké, második nem jó, már jön egy-két fütty, harmadik, negyedik is gyenge, kifütyülnek tégedet és szidnak. - próbálom idézni máriót eriksen nem találja magát, nem találja a helyet sem, és igazából Conté sem. -
addikt
válasz dudu5130 #130300 üzenetére
Az ELO rating szerint is, de már csak néhány győzelem kell, hogy a mostani Liverpool utolérje és beelőzze. Itt látható minden idők 10 legerősebb csapata a pontszámítás szerint. A legerősebb a Barca, ami akkor datálta a csúcs pontszámát, éppen mielőtt kiestek volna a 2012-es BL szezon elődöntőjében a Chelsea ellen. Ugyebár akkor címvédők voltak és addig abban a szezonban megint jól meneteltek.
Előzetes számításaim szerint ha a Liverpool ugyanúgy nyeri a meccseit februárban-márciusban mint eddig és az Atleticón is túljut a BL-ben, azzal be is előzi Guardiola Barcáját, ami a mindenkori legmagasabb pontszámot tartja jelenleg. A Barca rekordjának megdöntéséhez nem is szükséges eljutni a BL elődöntőig, mert a bajnokságban a 'pool jobbat megy, mint amit a Barca valaha ment. (ami egyébként azért különösen durva, mivel a PL nehezebb bajnokság)1 ESP Barcelona '12 2012-04-15 2107 Pep Guardiola
2 GER Bayern '14 2014-03-26 2104 Pep Guardiola
3 ESP Real Madrid '14 2014-05-01 2096 Carlo Ancelotti
4 ENG Liverpool '20 2020-01-30 2081 Jürgen Klopp
5 ESP Real Madrid '61 1961-03-19 2069 Miguel Muñoz
6 ITA Milan '93 1993-03-18 2052 Fabio Capello
7 ENG Man City '19 2019-09-01 2047 Pep Guardiola
8 HUN MTK '55 1955-10-20 2037 Tibor Kemény
9 ENG Chelsea '08 2008-10-23 2026 Luiz Felipe Scolari
10 ENG Man United '08 2008-05-12 2026 Alex Ferguson[ Szerkesztve ]
-
drachoHUN
senior tag
válasz dudu5130 #130136 üzenetére
Allegri sem tudott mit kezdeni a kerettel, ezért cserélték le. Nincs kp. Sajnos Pjanic is kevésnek tűnik. De azzal a kerettel alapvető problémák vannak, ahol egy igazi gyökér kapja meg a kapitányi karszalagot Chiellini hiányában. Ráadásul elkopnak az olaszok. Nincsenek saját nevelések. Szépen folyamatosan, romlik a keret.
Forza JUVE!!!
-
Ringman
nagyúr
válasz dudu5130 #129669 üzenetére
jó lenne ha vecinot kiszórnánk + ott van barbosa is, akit pénzzé lehet tenni.
dimarco is vsz. kölcsön lesz adva.lazaro, candreva, dambrosio, spinazzola, asamoah, biraghi - young nélkül is 6 wingback van a csapatban.
-
Ringman
nagyúr
válasz dudu5130 #128038 üzenetére
így is erőn felül teljesít a csapat, sensi mellett lautaro és lukaku teljesítménye is pozitív meglepetés, candreváról nem is beszélve
vsz. a conte-féle edzésmunka is keményebb az eddigieknél.
januárban mélyíteni kell a keretet, ez nem vitás.Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
NyxNyxNyx
addikt
-
Ringman
nagyúr
-
DeathAdder
veterán
válasz dudu5130 #126862 üzenetére
Vagy sérült, vagy ha nem akkor a padon ücsörög.
Még jó, hogy azt mondtam ő lesz az az igazolásunk akiben 100% biztos vagyok, hogy be fog válni (közben meg mindenki más bevált rajta kívül csak ő nem) több oldalas tanulmányokat írtak, hogy mennyire sokoldalú, senkihez sem hasonlító játékos. Ha tavaszig sem változik semmi, akkor ki lehet jelenteni hogy flop 50 millióért, főleg a sok hype után.
Másfelől azt is érdemes megjegyezni, hogy az elbukott BL döntős évben igazoltuk le, amikor még ment a kemény gegenpressing, csak ő ugye akkor még 1 évet kölcsönben maradt a Lipcsében. Aztán áprilisban elment a másodedző és kategorikusan más stílusban kezdünk el játszani tavaly óta, és abba az olyan irdatlan melós középpályások kellenek, mint a mostaniak, míg a szélsővédők kvázi középpályás szerepet töltenek be. Keita meg hiába a csapat leghatékonyabban presszingelő játékosa a statisztikák szerit, amikor más focit játszunk.
Volt hogy Klopp wingerbe rotálta be, ahogy Oxladet is (aki azért hagyta ott az Arsenalt mert nem szeretett ott játszani, sokkal inkább nyolcasként), ez is azt mutatja, hogy Klopp sem igazán tudja hol használni, minta még mindig keresné a helyét, mert wingernek mindkettő gyenge, kp-ra meg nem elég zongoracipelő egyikük sem.
(#126859) omfgk - nem én állítom, ezt a sky hozta le
Amúgy igen, amekkora arc van most tuti megszívat valahogy a united, főleg hogy Atkinson lesz az edző, nagyon erősen fennáll ennek lehetősége.
-
DeathAdder
veterán
válasz dudu5130 #126379 üzenetére
Kezd igazolódni hogy Lukakut pótlás nélkül nem volt szabad elengedni, és ráadni a kabátot a 20 éves Rasfordra és a sérülékeny Martialra.
Előbbinek egyébként valamiért őrületesen jó a PR-ja, de igazából 5 forduló alatt a semmiből előbukkanó Tammy Abraham többet hozott mint ő eddig bármikor.
non-penalty xG/90 tavaly:
1. Agüero - 0,66
2. Aubameyang - 0,65
3. Lukaku- 0,56
4. Salah - 0,54
5. Sterling - 0,51
6. C. Wilson - 0,51
7. Vardy - 0,50
8. Mané - 0,49
9. Kane - 0,48
10. Barnes - 0,44Nem egy klasszis gólvágó, de azért nagy űrt hagyott.
-
Ringman
nagyúr
válasz dudu5130 #125203 üzenetére
- dalbertnél biztosan jobb
- homegrown player, ennek ellenére nálunk az első csapatban soha sem játszott
szerintem alapvetően cserének/keretmélyítés miatt jön, asamoah és lazaro is előtte lesz a sorban, ha kp-án játszana + ha nem jön be a skriniar, godin, devrij hármas hátul, vagy valamelyikük eltiltott/sérült lesz, akkor ott is bevethető.Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
Ringman
nagyúr
válasz dudu5130 #125159 üzenetére
sensi nagy igazolás lehet, mondjuk az nem jó jel, ha begörcsöl meccs közben, de vsz conte edzésmódszerei durvábbak, mint ami a sassuoloban volt.
candreva meglepően jó volt (azt hiszem előző szezonban meg sem borotválkozott rendesen ). azért a rano+dambrosio védelemtől fázok kicsit.spalletti meg elmehet a picsába, sensi és lukaku volt új ember a kezdőben, mégis nézhető meccset játszottuk, candreva meg annyi gólt lőtt 1 meccsen, mint az előző szezonban.
-
Ringman
nagyúr
válasz dudu5130 #124004 üzenetére
barella-brozovic-rakitic hármas jól hangzik (vagy inkább akkor már milinkovic-savic)
viszont az asamoah-lazaro-candreva-dalbert-dambrosio wingback sor elég meredek.Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
NyxNyxNyx
addikt
-
itouchfan
senior tag
válasz dudu5130 #123772 üzenetére
Sejtettem. De ő aztán már végképp nem kell. Kiakaszt amit a másik kedvelt csapatom a Barcelona művel mostanában a transzferidőszakokban, főleg ez a mostani és a neymar-saga... fenének sem kell Neymar, el akart menni, viselje a következményeit, hogy elment...főleg nem Coutinho+Dembele+lóvéért... botrány.
„Elvetsz egy cselekvést, és egy szokást aratsz. Elvetsz egy szokást, és egy jellemet aratsz. Elvetsz egy jellemet, és amit aratsz, az a sorsod.”
-
Ringman
nagyúr
válasz dudu5130 #123716 üzenetére
ha 3-5-2 lesz a hadrend, akkor megelőlegezve hogy perisic képes lesz meggyőni contét, hogy van helye a kezdőben, kb ez lesz:
handa
devrij-godin-skriniar (mondjuk itt mindenki jobbjábas, furcsa lesz)
lazaro-brozovic-barella-???-perisic
???-lautarolukakut 85M-ért biztosan nem vesszük meg, remélem nem teszkós igazolás lesz helyette.
-
Ringman
nagyúr
válasz dudu5130 #123699 üzenetére
+ ez:
480 - Nicolò #Barella is the midfielder who has won the most duels in Serie A in the last two seasons. Dauntless.
és ő futotta a 3. legtöbbet meccsenként a ligában (első brozovic, 2. nagy ádám)[ Szerkesztve ]
-
Ringman
nagyúr
válasz dudu5130 #123587 üzenetére
egyrészt miért igazolna le pont simeone egy balhés játékost, másrészt meg
-
Ringman
nagyúr
-
Ringman
nagyúr
válasz dudu5130 #122410 üzenetére
skriniaron kívül felőlem bárki mehetne a csapatból, na jó handa maradhat 1, max 2 évig, míg mellette valaki mást fokozatosan beépítünk.
meg ne kótyavetyéljük el vanheusdent meg karamoh-t, akár még 1 évet húzzanak le kölcsönben.Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
Ringman
nagyúr
válasz dudu5130 #122408 üzenetére
remélem nem bizonytalan az a pad, hanem 100% hogy megy spal, ugyanis gyalázat amit letesz a pályára az inter az utóbbi időben.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz dudu5130 #119963 üzenetére
ettől rosszabb??.... ne viccelj már
ettől hová van még lejjebb?
ahol a kapusunk előtt van egy védelem és ott vége is a játékunknak? ahol van középen egy rossz vén borja szerencsétlen, aki már paszolni se tudott vasárnap este pontosan, baloldalt egy ultrafos rég kiismert, megújulni képtelen perisic, jobbszélen meg egy candreva, aki annyit tud, hogy megpróbál mindig végigfutni az oldalvonal mellett valahogy és beadni, de ma már az se sikerült neki - tehát már a beadás se, nemhogy valami veszélyt teremtsen kapura egy jó védelemmel szemben.. csatár meg... nincs
egyedül ez a kis politano még úgy, ahogy.. de egyedül kevés. akkora klasszis azért ő sincs
ettől még lehetne lejjebb is? amikor három passzt nem látsz, max skinijar-éktől meg a kapustól hátul?
ahol egy épkézláb támadásunk nincs, csak szélekről beíveléses próbálkozások? nincs karmesterünk, nincs egy jó csatárunk, nincs senkink.. a védelmi vonalunktól felfele a senki földje az inter, ma. egy kihalt sivatag. játszva levédekezi egy komolyabb csapat, hát még a vércse kiscsapatok..persze.. ettől még lehet rosszabb is.. ja
[ Szerkesztve ]
-
bagyulajuve
addikt
válasz dudu5130 #118061 üzenetére
tudom, na és? Nem értem, hogy a Juve-t miért kell ebbe belevonni, ja csak megszokásból, mert ez jó alkalom, hogy van egy véleményes szituáció és akkor már lehet mocskócsalójuvézni...nem is a Juventus játszott
Amúgy meg látszik, hogy irányt változtat a labda kezén, megtörik a labda egyenes mozgása...de szerintem is vétlen volt, csak tényleg már felszab, hogy nem is a Juve játszik, de egyből elő kell szedni és szánalmasnak tartom.
Próbálok általában tárgyilagos maradni, és elismerem a véleményes szituációkat ld múltkor pl Bonucci fetrengése hogy annyira eljátszotta a nagyhalált, sőt nem is volt véleményes, egyértelműen látszott, hogy dobta magát.
Resistencia eterna
-
itouchfan
senior tag
válasz dudu5130 #114074 üzenetére
Szerintem kifejezetten jó meccs volt.
Más, ahogy írtátok már, a BVB-re érdemes lesz elkezdeni nagyon odafigyelni.
Idén még veretlenek tétmeccsen. Kicsit számolgattam: Bundesliga+BL idén összesen 11 meccs, 36-8 gólkülönbség, azaz több, mint 3,2 gólt rúgnak meccsenként. A megszerezhető 33 pontból 29-et gyűjtöttek be, ami meccsenként 2,63-as pontátlag. Besz*rás. Mindezt úgy, hogy a mai kezdő átlagéletkora 24,4 év, kapus nélkül 24,2. Két védő 19, a harmadik 22 éves. A szélsők akik ma játszottak, mind 20 évnél fiatalabbak. Lucien Favre, nem hiába mondta Dárdai is, hogy korszakos zseni.
„Elvetsz egy cselekvést, és egy szokást aratsz. Elvetsz egy szokást, és egy jellemet aratsz. Elvetsz egy jellemet, és amit aratsz, az a sorsod.”
-
Ringman
nagyúr
válasz dudu5130 #113074 üzenetére
igen.
igazából tök mindegy ki játszana ott (mondjuk dalberten és borján kívül ) mindenképp előrelépés lenneEladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
Ringman
nagyúr
válasz dudu5130 #111006 üzenetére
én alapvetően örülök, hogy nem igazoltuk le, modricot meg nyilván nem fogjuk, remélem kovacic sem jön
[ Szerkesztve ]
-
Ringman
nagyúr
válasz dudu5130 #110992 üzenetére
nem fogom telesírni a párnámat ha nem jön hozzánk.
---
a dagadt mennyit fog keresni a milanban? gondolom többet mint a juvénál.
-
Ringman
nagyúr
válasz dudu5130 #110834 üzenetére
valaki összeszámolhatná hogy hány szélsővédőt vettünk maicon és zanetti óta.
valami ilyesmi lesz?
kezdő:
handa
asamoah-skriniar-devrij-vrsajko
brozovic-gagliardini
perisic-ninja-politano
icardipad:
padelli
dalbert-miranda-rano-dambrosio
borja ( ) vecino
karamoh-joao mario-candreva
lautaro martinezvagy három védővel nyomjuk?
attól kiégek. mazzarri, gasperini és zaccheroni mély nyomokat hagyott bennemEladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
Ringman
nagyúr
-
Ringman
nagyúr
válasz dudu5130 #110122 üzenetére
szerintem meg fogják a játékosok buktatni.
abban van gyakorlata a chelsea játékosainak
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- One mobilszolgáltatások
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 13. nap: SIFU
- Milyen széket vegyek?
- Asztalos klub
- iPhone topik
- 2025 - Boldog Új Évet Kívánunk!
- Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest