Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Aktív témák
-
pohár
félisten
-
Boxer001
veterán
Üdv!
Nem láttam a tegnapi spanyol meccset, csak az első negyed órát, így fogalmam nincs, hogy milyen volt a játék mindkét oldalról...de komolyan gratulálok a Realnak.
Most néztem az eredményt, hogy az Arsenal csak kihozta X-re, így lenne ötösöm a lottón.
De zsír ez így, Chelsea nyert tegnap, meglesz a 2. hely. -
-
törölt tag
-
baluka26
veterán
Ez a két El Clasicó azért eléggé szar volt.
Chelsea meg még bajnok lesz a végén -
Napfénysüti
nagyúr
A meccs előtt úgy voltam vele hogy inkább a kupadöntőben kapjunk ki de a bajnokságot húzzuk be meg a BL-ben menjünk tovább. Azok fontosabbak. Az első félifőben nagyon rosszul játszott a Barca, a másodikban felpörögtek de gól nélkül ez is kevés. Villa mostanában tényleg árnyéka önmagának valamit kezdeni kellene vele...
Azért gratulálok a Madridnak, ezt kiküzdötték. -
Tibiajax
nagyúr
válasz
darál0w #18879 üzenetére
ez mekkora szar..
Integra. szombaton, el classico-müsorban mutatták a Barcásokat, jöttek sorba edzésre a tunning fekete Q7-ekkel. és a vicc, ezt nem ők veszik, hanem kapják. ajándékba. tehát, még megvenni sem kell a 30millkos kocsikat
de nem irigylem amugy persze őket, egyáltalán -
Integra
titán
válasz
darál0w #18874 üzenetére
nem tudom megmondani, hogy szándékos volt e, élőben nézve abból a kamera szögből amiből mutatták, elsőre csak egy tipikus céronaldó-style szinészkedésnek tűnt, csak a visszajátszásból és másik szögből lehetett látni, hogy valóban azért szépen átgyalogolt rajta. szerintem se fájhatott neki, csak felfogta hogy megtapossák, hát levágta a hisztit. ami viszont vicces, hogy felrántották és ugye a taposó annak tudatában rántotta fel, hogy megtaposta, amin tényleg nagyot röhögtem, gondolom egy pillanatra azért pisi-kaki is megfagyott benne, hogy mindjárt kapja a pirosat.. szóval ő is legalább annyira gáz volt. de hogy a kolléga is odapattant felrántani.. na erre villa is már elfeledte a taposást, indult a kakaskodás.. na, egyik kutya, másik eb. hiába, fociásták, azok pedig nem iq bajnokok. ez nem zavar csak az, hogy huszon éves gyerekek és annyi pénzt keresnek egy év alatt amit én lehet hogy egy élet alatt sem látok a bankszámlámon majd..
-
7600 GS
addikt
Ez leírhatatlan öröm minden Madridistának. És egyébként nem volt itt semmi bíroí részrehajlás, a Real csapatként volt jobb. Ramos VB formát hozott, Carvalho is valami eszméletlent játszott, Di Maria és a "csúfgonosz CR7, aki Barcelonában nem bikázza a nézők közé a lasztit csak mer 5:0" pedig annyit robotolt, amennyit ebben az idényben még soha. Egyébként (számomra) külön öröm volt látni, hogy Messi-t hogy kivették a játékból. HA jól emlékszem még helyzete sem volt. Ez a "Real végig csak védekezett" szöveg nagyon unalmas. A Barca ellen csak így lehet játszani, mivel a világ egyik legjobb csapata. Szerintetek a Madridisták azt szerették volna, hogyha nekirohanunk fejjel a Barcának és egy zakó lesz a vége?
Remélem ez olyan erőt ad a Realnak, ami kitart a BL elődöntő visszavágójaig. De száz szónak is egy a vége:HASTA EL FINAL, VAMOS REAL!
-
lvnt
őstag
válasz
IreN!CuS #18864 üzenetére
Hidd el, nem arra alapoztam, hogy mennyit írsz vagy nem írsz ebbe a topikba. De azt nem tudom, hogy miért nem lehet megérteni, hogy ha ez az egyetlen ellenszer a katalánok ellen, akkor ezt kell játszani. Főleg egy mindent eldöntő kupameccsen. Akkor mondom így: nem az volt a csapatok feladata, hogy a semleges nézőket szórakoztassák, hanem hogy nyerjenek egy trófeát. Ráadásul messze nem így volt, ahogyan írod. Az Arsenal a Nou Campban tíz emberrel védekezett, a Madrid tegnap nem. Most, hogy megnéztem a meccs azon 70 percét is, amelyet tegnap nem láttam a derbi miatt, elmondhatom, szerintem az első félidő egyértelműen az övék volt.
Az számodra a jó, élvezhető mérkőzés, amelyen a Barcelona aktuális ellenfele már eleve feltett feltett kézzel fut ki a pályára? Csak mert akkor a spanyol bajnokság maradékát, avagy úgy évente ~30 Barca-meccset tudok ajánlani. Vagy többször is megnézheted az őszi meccset. Az aztán biztosan szép futball. Ellenfél nélkül.
Az öt null pedig egy jégkorong-mérkőzés eredménye, nem pedig egy színvonalas focimeccsé. Az ötvenes évek elmúltak, a labdarúgás pedig átalakult. -
-
Integra
titán
puyol hiányzott, várható is volt, hogy amennyire lehet, az ő posztján nyomnak ha lehet, és végülis ott is született a gól. hiába no, ennél azért a barcának többet kell tennie. egyébként meg úgy vagyok vele, hogy akármilyen furán hangzik, örülök, hogy kikaptak, ideje volt már egy pofonnak, hogy felébredjenek. most szépen aludják ki magukat, guardiola mossa meg a fejüket, aztán rázzák meg magukat és vegyék komolyan, hogy ha meg akarják nyerni a bl-t. inkább bukják a kupát, mint a bl-t. ennél jobb ébresztő nem is lehetett volna.
-
IreN!CuS
őstag
Attól mert nem irkálok ide minden egyes meccs után messze vagyok a kocadrukkertől kedves elvakult fórumtársam.
Komolyan én vagyok a szemét mert szép focit szeretnék látnitiv83us : neked is írom nem baj hogy kikapott a barca,de engem hangsúlyozom ENGEM az zavart,hogy a real 11 emberel védekezet a meccs javarészt és messze volt egy jó meccstől.Ha a barca kapott volna 5öt egy színvonalas meccsen legyen,én szimplán nem szeretem a védekező focit ezért sem tetszett a meccs.És ezt szóltam meg nem pedig azt,hogy a real nyert.
-
gyuromoj
veterán
Sajnos ezt az El Classico-t se tudtam megnézni a meló miatt, de nagyon örülök neki hogy a Real Madrid újra megnyerte a kupát. Legfőképpen azért örülök mert Casillas-nak hiányzott még a repertoárjából ez a trófea. Végül de nem utolsó sorban pedig Mourinho is megérdemli a világ legjobb edzője címet. Itt is bizonyított és ha így folytatja történelmet ír a Madriddal.
-
Teljesen igazad van, de azért ne egy olyan meccshez hasonlítsd. (ha teszemazt az 5-0 alkalmával késelés is lett volna akkor az is méltóságos ha csak széket törnek valaki fején?) Amúgy ki kell ábrándítsalak, egyáltalán nem vagyok Real szurkoló! Mourinho az akit bírok és annyi. -bár az edző is nyert igy végeredményben tényleg az én estém is-
-
Ijk
nagyúr
válasz
mefistofeles #18856 üzenetére
Nem tudom rémlik-e a tavalyi 5-0 classico, amikor a lefújás előtt Ramos be akarta Messit darálni, Puyolt elrepítette, majd kitört a balhé. Nos ehhez képest ha lehajtott fejjel lemész a pályáról, az a méltóságos viselkedés.
Amúgy meg elég sokszor taposták le a kis hobbitokat, az különösen gusztustalan volt, ahogyan Villa lábára léptek, majd ketten felkapták, mintha misem történt volna. És még sorolhatnám mit nem szeretek a realban, de befejeztem, mert ez most a ti estétek. -
tiv83us
veterán
válasz
IreN!CuS #18835 üzenetére
Ugyanmar ne legyel mar ilyen elvakult Barca-fan, egyaltalan nem volt szar meccs, csak faj a vereseg, nemde?
Ezt akarki belatja, - aki nem Messi alsogatyat hord -, hogy semmi gond nem volt a szinvonallal, a vezetes is turheto volt, az irammal sem volt gond es be kell latni, a Barca sem mindenhato. -
"drága egyetlen virágszálam"..... hmmmm kösz nem
Tök igazad van Mourinho magasról tesz rá, hogy mit gondolnak róla, csak teszi amit kell.
Nem tudom mitől volt olyan nagyon méltóságos ahogy a Barca játékosok viselték a veresége....elviselték, ennyi.....
Pepe egy barom, én CR-t se bírom de a gólja szép volt. -
hack69
aktív tag
Tavaly azért mentek a beszólások a barca részéről. Nem csoda hogy ramos meghülyült akkor. Szóval...
Remélem egyszer a real játékosok is megtanulják olyan méltósággal viselni a vereséget
Vagy méltósággal elviselni a vereséget a barca. Bár a legszebb öröm...
No de a bl még hátra van, de jó a felvezetés.
Casillas
-
Ijk
nagyúr
válasz
mefistofeles #18848 üzenetére
Ki szidta most Mourinhot drága egyetlen virágszálam? Egyébként nem féltem attól hogy néhány internetes hozzászólás miatt olyan labilis lelkiállapotba kerülne, hogy pszichiátriai kezelésre küldenék.
Remélem egyszer a real játékosok is megtanulják olyan méltósággal viselni a vereséget, mint most a barca. És a későbbi meccseken nem kell azon imádkozni, nehogy Ramos vagy Pepé ripityára törje Messi lábát. Pedig nem kicsit viseli meg lélektanilag a játékosokat egy saját térfelén védekező csapattól kontrából kikapni.
-
lvnt
őstag
válasz
fatal` #18847 üzenetére
És szerinted az eddigi nézők hány százaléka nem fogja megnézni a két BL meccset emiatt a kettő miatt, mert a Barcelona nem tudta játszani a húszezer passzos, tili-toli játékát?
A nézők így is, úgy is meglesznek. Már régen eredményközpontú a világ labdarúgása. És a legtöbb esetben a nézőket is az eredmények "szórakoztatják".
Lehet, hogy most kevesebb lesz az olyan ember, aki azt mondja: juj, jaj, el klásszikó, muszáj néznem, biztos, jó lesz. Szerinted számítani fog? -
Nehogy már azért is a Mourinhot szidjátok mert nyert a csapata..... Így 18 év után van egy kupagyőzelmük, ha pedig elkezd szépen labdázgatni a Barcával akkor kapnak egy hármast. Amúgy ne legyen senkinek kétsége, ezért hívták ide a portugált.... hogy nyerjen, mert ez már baromira hiányzott a Realnak. Ha a Barca edzője lenne tuti nem így játszik a csapat de ezzel a Reallal ezt a Barcát csak így győzhette le.
Miért az Interrel csodálatos volt a BL döbtőben? hát persze, hogy nem, de ma már ki a f***t érdekel ez? ...senkit. Mindenki cak arra emlékszik, hogy az olaszok mindent megnyertek Mourinhoval úgy, hogy tuti nem voltak a top3 csapatban. Ő abban nagy, hogy pontosan tudja, mennyit ér a csapata és mit tudnak a játékosok. ha Ő lesz a világ legjobb csapatának az edzője akkor nem így fog játszani de addig az a célja, hogy a világelsőt is legyőzze és úgy ahogy tudja. A cél szentesíti az eszközt........ -
Tibiajax
nagyúr
ott nem dobálnák Peppet.. majd ha a bl-t megnyerik, akkor
király kupa? semmiség
Reálka meg örült, 93-óta ismét sikerült a csoda
() az meg hogy 2008 után végre ismét győzedelmeskedteka kis katalánok felett, hát ez már sok a jóból így egyszerre, fetrengenek a földön a fehér szupertehetségek
lézeres szutyok népség -
Ijk
nagyúr
Egyébként kövezzenek meg a realosok, de CR abszolút nem játszott jól. Fejelt egy nagyon fontos gólt, de jópár ziccert puskázott el, szinte senkit nem hozott helyzetbe.
Di Mariát pedig meg kell követnem, mert szerintem nagy részben neki köszönhetitek a mostani győzelmet. -
Ijk
nagyúr
Az a baj, hogy a Real esetében most csak Casillas örömének tudok örülni
IreN!CuS: Szép játékkal a Barcát nem lehet megverni. A realnak és Mourinhonak pedig nagyon fontos volt idén ez a kupa, tehát most csak az eredmény számított.
Reméljük hogy a BL meccsek inkább a fociról szólnak. De sajnos a teljesítménye miatt nem is remélhetem hogy ezt a hentes Pepét nem rakják kezdőbe. -
IreN!CuS
őstag
A kérdés nem az volt,hogy én mit csinálnék a kérdés az volt hogy ez El Clásico színvonal,ez szép foci ezt akarja mindenki látni minden meccsen?
Okés eredmény számít,de hogy ezek után fölösleges nézni El Clásico -t mert szarabb meccs mint egy "sima".cyberkind: Rendben nézzél anti focit
-
Tibiajax
nagyúr
Puhl te segghülye... szokásosnál is többet ittál, sporttévébe így is beengednek biztos
hogy dobálják Josét a hülye madridiak, mintha bl-t ünnepelnének vagy nem is tudom
így örülnek, h kivédekezték a Barcát.. Sikerült!!!..
-
Ijk
nagyúr
Első félidőben a realnak voltak nagy helyzetei, a másodikban a barcának. Hosszabbításban a real talált gólt, ennyi.
Murinnyó taktikája bevált, sikerült levédekezni az ócskán játszó barcát. Pinto, Mascherano, Pique, Messi játszott. Villa ismét minősíthetetlen volt.
Gratula a realnak, mi meg mostmár a BL-re kell hogy koncentráljunk. -
törölt tag
örülök hogy a Real nyert de a 2. félidőben egyértelműen a Barcelona volt jobb!
Nagyon dícséretes hogy Dí Máríá még a 110. percben is sprintelt a labda után és szerintem ő és Marcelo voltak a legjobbak...
-
IreN!CuS
őstag
Nyert a """szép""" foci.
Megye 2 egy félideje jobb mint az elmúlt két El Clásico.
Kösz Mourinho csináltál a reál-ból egy inter-t. -
darál0w
Jómunkásember
boxi hol vagy?
szívnám a véred!
-
cyberkind
félisten
Azt a qrva, ha nem látnám el sem hinném, hogy sikerült megvernünk a VILÁG LEGJOBB CSAPATÁT, és ezzel közel 20 év után a kupát megnyertük !
HALA MADRID ! -
darál0w
Jómunkásember
csak nem fejezzük be 11en
-
vans?
őstag
Majdnem rugtunk meg egyet. Micsoda nap!
Azert a piros csak megvan.
-
maláj
addikt
11-es párbajt AKAROK
-
cyberkind
félisten
Jesszusom, kiugrik a szívem a helyéről, csak ezt nyerjük meg !
-
Integra
titán
hoppá, mit látok, vezet a real? mi történt? telefonáltam egy órát...
-
fatal`
titán
Grat a Realnak a kupagyőzelemhez (és ha a barca így szerencsétlenkedik akkor a blhez is).
-
cyberkind
félisten
Ez az, CR7 a király !
-
vans?
őstag
jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
-
Motion_Blur
félisten
na cé bebólintotta
-
darál0w
Jómunkásember
gauuuuuuul hahahhahaaaaa
sírjatok!
-
vikvuk
senior tag
cr7
-
maláj
addikt
döntetlen a Tot - Ars
-
fatal`
titán
Hosszabbítás, nem gondoltam volna.
Nagyokat védett mindkét kapus.
Aktív témák
- Witcher topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- sziku69: Szólánc.
- Milyen alaplapot vegyek?
- Politika
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Építő/felújító topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Bontatlan GIGABYTE Radeon RX 9070 Gaming OC 16G 3Év gari 27% Áfás számla
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 7 5700/5800X + RX 7800 XT 16GB GDDR6 + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- Iphone 14 Plus 256GB // Független // 100% akku // Számla+Garancia //
- DELL G5 5590 I7 9750H RTX 2060/6G 16G DDR4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest