Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Samus: Tomb Raider Remastered I-III
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
leslieke
Jómunkásember
-
7600 GS
addikt
-
darál0w
Jómunkásember
-
peterszky
őstag
válasz
tiv83us #29296 üzenetére
Nem csak a teljesítmény számít, elmehetett volna bármikor, de kitartott mellettünk a legnagyobb szarban is, a második térdszalagszakadása után is visszatért (36 évesen!) és lehúzott még egy szezont az NBI-ben. Ezt én soha nem felejtem el neki, pedig nekem egyáltalán nem volt a kedvencem. Viszont emiatt szent ereklye számomra az első NBII-es szezonban viselt meze, ami itt pihen a szekrényben.
Ha nincs az a sérülése, akkor bizonyosan azzá vált volna, de persze nincsen ha a sportban. Sajnos csak egy felvételt láttam a portói időszakáról, de az valami csodás volt, lehet a legjobb napját örökítették meg
-
MPowerPH
félisten
válasz
tiv83us #17750 üzenetére
Én is ezt támogatom, mondjuk egy embert elől hagynék, hogy azért a Hollandok se 10 emberrel támadjanak.
levi1392: A németek pont azt csinálták mint a hollandok. Fél gőzzel is lazán behúzták a meccset. Nekik még a gólarányra se kell figyelni.
Szerintem jó volt ez így, a válogatott így is elég fiatal generáció(talán az egyik legfiatalabb keret?
), akik szépen lassan összeszoktak, ez a VB -n szépen kiderült.
És továbbra is ez a cél.
Nem egy kazah csapatnak kell 4-et vágni, hanem az argentinoknak vagy az angoloknak.
Aktív témák
- Sony Playstation 5 Slim Lemezes 1 év garancia
- Dell XPS 9310 (i7-1185G7/16 GB RAM/512 GB SSD)
- Intel NUC 8i7BEK Mini Desktop
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 7600/RTX 4060 Ti 8Gb/16Gb DDR5/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari (27% ÁFÁ-s)
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 7600/RTX 4060 8Gb/16Gb DDR5/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari (27% ÁFÁ-s)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest