Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Aktív témák
-
Tomics
addikt
Mai körkérdés:
Hány gólt kap a magyar válogatott? Tippeket csakis 5 és a feletti szám esetén fogadunk el! A tippelők között értékes nyeremények találnak gazdára (dzsudzsák gumidzsiádzsó, király gábor hajhagyma serkentő üres tubusa, torgelle emlékzászló).
-
vikvuk
senior tag
fülöp a kapuban
-
darál0w
Jómunkásember
Hajrá MAGYAROK!!!
-
darál0w
Jómunkásember
na remélem ma rugunk 1 golt...lenne öröm
és most nem itthon nézem...szal' jobb meccset fogok látni, mint ti...
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
bagyulajuve #17782 üzenetére
annak jo lenne...de nem az
-
fatal`
titán
Tippeim szerint ma kapunk egy 6ost. Ne legyen igazam
És jó lenne, hogyha hátrányban nem az ellenfelet rúgdosnánk, nagyon nem szimpatikus.
-
baluka26
veterán
válasz
Napfénysüti #17791 üzenetére
Apa szerint csak kettőt
Mondjuk a pénteki meccs előtt tökéletesen megtippelte a nullnégyet -
baluka26
veterán
válasz
bagyulajuve #17788 üzenetére
Apám azt mondta, hogy ma hármat rúgunk, szerinte
-
venember83
nagyúr
válasz
bagyulajuve #17788 üzenetére
Azt pénteken kellett volna. Akkor megvolt a létszámbeli fölény a szurkolók részéről. Bár tulajdonképpen kellő bátorsággal ma is megeshetne.
-
bagyulajuve
addikt
ma hollandverés
-
mephi666
nagyúr
válasz
vikvuk #17786 üzenetére
ez csak ilyen saccolás volt... szerintem nagyjából reális, de félek, hogy a svédeknek kijön a lépés, mi pedig betlizünk valami (papíron sokkal) gyengébb csapat ellen is
...de ha összekapjuk magunkat és azokra a meccsekre gyúrunk, amiket elvileg nyernünk kell, akkor meglehet a 2. hely... de akkor meg még ott a pótselejtező... na, az sem egy leányálom... ott is el lehet bukni
ui: na, most néztem, hogy nem is erre a kommentemre írtál
...szép lenne, ha vezetnénk... kicsi rá az esély... de azért gólt illene lőnünk... egy küzdelmes, hajtós 6:2-nek is jobban örülnék, mint egy lagymatag 1:0-nak
-
mephi666
nagyúr
válasz
mephi666 #17783 üzenetére
próbálok a realitás talaján maradva picit számolgatni a csoportban:
hollandok: 5 lejátszott meccs, 15pont... 5 meccs vissza, mindent hoznak, csoportelsők: 30pont (bízok benne, hogy svédország/moldova ellen nem veszítenek pontot)
magyarok: 5 lejátszott meccs, 9 pont... 5 meccs hátra... ebből a hollandok ellen szinte biztos a 0, de szerintem lesz itt még egy 0-zás és egy döntetlen... 16pont a vége
svédek: 3 lejátszott, 2 győzelem, 6 pont... 7 meccs hátra... hollandok ellen buknak megint, moldova, finnország és mi is meglephetjük őket... szerintem a 7 meccsből reális, ha 3-at elbuknak, de x(-ek) is lehet(nek) még itt...
15-18pont környékére saccolom őket...
moldova: 4 lejátszott, 2 győzelem, 6 pont... 6 meccs hátra... svédek, finnek, hollandok is még ott vannak nekik (rajtunk kívül), szerintem 3-4 meccset is bebukhatnak... 12pont környékére tenném őket...
finnek: 4 lejátszott, 1 győzelem, 3 pont... 6 meccs hátra, közöttük megint nagy csapatok... saccra olyan 10pont környékére mondanám őket...
nem reménytelen a helyzetünk, de részünkről az kell, hogy svédekkel minimum x-eljünk, többieket meg verni kellene... a szerencse akkor állhat mellénk, ha a mai svédország-moldova x-re jön ki és esetleg san marino/finnország véletlenül be tudna még x-elni valamelyikükkel... eddig nem volt még döntetlen a csoportunkban és kedvezne nekünk, ha valamelyik "riválisunk"-nak becsüszna pár döntetlen...
túl kell lépni az esetleges újabb holland zakón, a kötelező meccseket hozni kell és emellé egy adag szerencse is elfér, hogy a többi eredmény kedvezzen nekünk
#17784: na, de párszor valahogy elbotladoztunk a 16-osukig is... ha viszont félpályás meccs lesz, akkor még többet lehet a kapunk előtt a labda és még többször próbálnak gólt szerezni... védelmi hibákból meg dunát lehetne már nálunk rekeszteni, így nem hinném, hogy nehéz dolguk lesz... kellene ide 1 tucat skrtel/carragher/hyypia kaliberű védő
-
venember83
nagyúr
válasz
mephi666 #17783 üzenetére
"...pénteken legalább nem a mi kapunk előtt játszódott az egész meccs és így nem tudtak annyi támadást végigvinni..."
Valóban, pénteken is csak futottak a hollandok a labda után, úgy elrejtette a magyar válogatott azt.
Bármi is legyen a taktika, ha egy az egy ellen nem tudják megoldani a játékosok a feladatot, akkor olyan mindegy. Ha védekezésnél hibáznak, azért lesz gól, ha támadásban, akkor meg jön a kontra és azért lesz gól.
-
mephi666
nagyúr
na, este meccs... "átköltözök" ide a véleményemmel, mert ez az aktív topik... félek, hogy ha nekiállunk védekezni és beülünk a kapu elé, akkor ezzel a mozdulattal teljesen magunkra húzzuk a hollandokat, akik nem 4-szer fognak betalálni, hanem akár 6-8-szor is... pénteken legalább nem a mi kapunk előtt játszódott az egész meccs és így nem tudtak annyi támadást végigvinni... majd meglátom, mi lesz este... ha az első félidő végén 3:0 lesz és semmit nem produkálunk, akkor szerintem lekapcsolom... ha viszont lesz már valami "játék", akkor végignézem...
-
darál0w
Jómunkásember
-
Boxer001
veterán
-
-
-
MPowerPH
félisten
válasz
Csakénvagyok #17769 üzenetére
Na igen. Svédek ellen a döntetlennél jobb eredményt nem tudok elképzelni. És vannak mások is, akiknél simán hagyhatunk 2, de lehet 3 pontot is.
-
fatal`
titán
válasz
Csakénvagyok #17769 üzenetére
Az a baj, hogyha már 1 góllal megverjük a svédeket, az bravúrnak számít. Kettővel, hát nemhiszem...
És őszinténszólva én félek a Moldávoktól idegenben. Itthon is nyögvenyelősen vertük meg őket 2-1re...
-
MPowerPH
félisten
Ez egyébként ugyan az, hogy mi 8-at rúgtunk San Marino -nak, míg a hollandok akik megaláztak minket csak 5-öt, és a Svédek meg is csak 6-ot. Szvsz, nem azon múlik mennyi gólt rúgsz.
A játék képe a fontos, az pedig tegnap is beszédes volt.
Ugyan úgy minket is megpakolhattak volna pénteken, nem azért nem csinálták, mert útjukat álltuk. -
MPowerPH
félisten
válasz
tiv83us #17750 üzenetére
Én is ezt támogatom, mondjuk egy embert elől hagynék, hogy azért a Hollandok se 10 emberrel támadjanak.
levi1392: A németek pont azt csinálták mint a hollandok. Fél gőzzel is lazán behúzták a meccset. Nekik még a gólarányra se kell figyelni.
Szerintem jó volt ez így, a válogatott így is elég fiatal generáció(talán az egyik legfiatalabb keret?
), akik szépen lassan összeszoktak, ez a VB -n szépen kiderült.
És továbbra is ez a cél.
Nem egy kazah csapatnak kell 4-et vágni, hanem az argentinoknak vagy az angoloknak. -
lvnt
őstag
válasz
hecktor #17758 üzenetére
Akkor meg nem értem, hogy miért nem lehetett több fiatalt a kezdőbe rakni. Ők biztosan végig hajtottak volna. Másrészt pedig a németek majdhogynem elvárták tőlük a meccs előtt a tízgólos különbséget. Klose még közelebb kerülhetett volna Müller 68 góljához, lett volna benne még pár gól.
-
peterszky
őstag
válasz
AMDFan #17730 üzenetére
Nem eljárt felette az idő, hanem konkrétan szartak rá, ennyi és nem több. Nézd meg a bécsi Práter-stadiont (azt hiszem, hogy jelenleg Ernst Happel stadion a hivatalos neve). Idősebb, mint a Népstadion, mégis kifogástalan állapotban van, tettek rá tetőt, ugyanúgy van futópálya. A közelmúltban a Rapid Wien használta a BL és EL meccseire, folyamatosan telt házzal, néha beviszik a Rapid - Austria rangadót, de mostanság nem volt ilyen.
-
tiv83us
veterán
Nem tudom ki nezi, de a Nemet-Kazak meccsen jelenleg ugyanaz folyik, mint a tegnapi Hun-Ned meccsen, csak a kazakok legalabb lelkesek es batran jatszanak, mar amikor hozzajuk kerul a labda.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
venember83 #17752 üzenetére
Ennyi.
de, mindettől függetlenül, én annyit tudok csak hozzátenni még ehhez az egészhez, hogy ha én lennék most a szöv.kap jobbkeze, én most bemennék, és: Rudolf, Dzsudzs, Koman, Szalai, Priskin marad, a többinek megköszönjük a munkáját és takarodás. Élükön gerával meg azzal a bohóc mackóalsóssal
És ezt nem a mostani meccs után mondom, már az elején a himnusznál üvöltöttem..
-
venember83
nagyúr
válasz
Tibiajax #17749 üzenetére
Én csak azt láttam, hogy függetlenül attól, merre pattant el vagy lett kibikázva a labda, mindig hollandok érték el hamarabb. Ennyi. Most a magyar kontrákról inkább nem teszek említést, elindul a kontra, Gera kezdőkörben és sehol senki, fordul kettőt, körülnéz és már mindegyik holland visszaér, mindezt hamarabb mint kb. bármelyik magyar játékos. Így sok mindent lehet, csak támadni vagy védekezni nem.
-
-
tiv83us
veterán
válasz
venember83 #17748 üzenetére
Szerintem nyugodtan ellehetne gondolkodni egy 10-0-0 felallason
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
venember83 #17748 üzenetére
azt figyelted, amikor a mi térfelünkön ment a labda az alapvonalunk felé, általában Sneijder lefutotta (hátrányból) a ladba felé tartó 1 v 2 magyar védőt, megszerezte, adta visszafele.
Amikor az ő térfelükön ment a labda az alap/oldalvonal felé, a mi csatárunkkal labda felé futó versenyt szinte mindig a holland védő nyerte meg. Bárki is volt épp az közülük.
Hihetetlen.. -
venember83
nagyúr
Lesznek?
Milyen gondok lehetnek idegenben a hollandok ellen, akik pár nappal előtte négy gólt rámoltak be Budapesten úgy, hogy meg sem izzadtak igazán? El kéne gondolkodni egy 6-4-0 felálláson, esetleg 4-2-4-0 felálláson, mivel nehéz úgy gólt rúgni az ellenfélnek, hogy az ellenfél kb. minden játékosa gyorsabb, technikásabb és taktikailag képzettebb is.
-
lvnt
őstag
Elek és Lipták eltiltva, Juhász pedig megsérült. Az acélos Komlósi - Debreceni belsővédő-párossal is kiállhatnánk a kinti meccsen, de valószínűleg Komlósi - Vanczák lesz belőle. Ja, és mellesleg Dzsudzsák sérülése kiújult. Gondok lesznek, úgy érzem...
-
CséZé
őstag
őszintén: valaki elhitte, hogy megverjük a csúcsformában lévő vb ezüstérmest?
az nagyon naiv akkor. -
darál0w
Jómunkásember
nah...fejezzétek már be...
szarok voltunk, a szurkolók meg geczik. van ez így. fájt nekik a vereség.
-
fatal`
titán
válasz
Motion_Blur #17734 üzenetére
M1en Gundel is osztotta a mieinket piszkosul, jogosan. Dzsudzsáknak és Rudolfnak volt köze a foci nevű játékhoz, a többiek..
-
AMDFan
addikt
válasz
baluka26 #17731 üzenetére
"Lényeg a lényeg, ez a magyar válogatott csak annyival jobb, mint pár éve, hogy meg tudja nyerni a kötelezőket. Maradjunk realisták."
Ja én azt hittem, hogy te ezzel eddig is tisztában voltál
Ha lesz még pár fiatal tehetség akit beépítenek a csapatba, akkor a 2016-os EB-re vagy a 2018as VB-re már lesz esélyünk kijutni. Csodák nincsenek. -
Motion_Blur
félisten
Most nézem Sport1-en az ismétlést, hát a kommentátor is adja rendesen az ívet a mieinknek
'mit várnak, hogy magától hozzánk gurul a labda?'
Tényleg szánalom, meg az is ahogy fütyüljük a hollandokat
-
Ijk
nagyúr
válasz
baluka26 #17731 üzenetére
Elég sok stadionban van körbe futópálya. Az más kérdés hogy igencsak rászorulna egy kiadós tatarozás, bár a működő szektorok is megeszik a gyér nézőszámot.
Azt meg remélem nem gondolta senki hogy a hollandok ellen lett volna bármi esélyünk is? Én legjobb esetben egy X-et tippeltem, hogy ha szerencsénk van és ha félgőzzel játszanak. Ehelyett félgőzzel aláztak meg bennünket. A védelmünk olyan mint a kisiskolás foci, tömegben mozdulnak a labda irányába, a támadójátékban pedig alig volt felépített akció. Remélem kint nem kapunk nagyobb zakót.#733: Azok is megvernek bennünket
-
baluka26
veterán
válasz
AMDFan #17730 üzenetére
Nem igaz, a magyarról csak a Népstadiont említettem meg, a többi meg a tegnapi meccsel/meccsekkel foglalkozott.
Elia még csak nem is fickándozott, 2 ember mellett megcsinálta a cselt, aztán jött a nemistudomki, és úgy tökön térdelte..
Lényeg a lényeg, ez a magyar válogatott csak annyival jobb, mint pár éve, hogy meg tudja nyerni a kötelezőket. Maradjunk realisták. Nagy álmaink továbbra sem lehetnek a következő 2-3 világversenyre. -
AMDFan
addikt
válasz
baluka26 #17720 üzenetére
Ááá baluka azért most kevered ám a szezont a fazonnal
Most felhoztál egy csomó problémát ami a magyar focit érinti, mindezt egy hollandoktól elszenvedett vereség miatt.A népstadiont nem csak focistadionnak építették, mégis ha megkérdezzük apáinkat nem mondanak róla rosszat, mert anno 70-80 ezer néző volt egy kettős rangadón, és szerintem nem volt rossz hangulat
Igaz ma már eljárt felette az idő, de ez nem a válogatott hibája.
Luxemburg valószínűleg úgy ment ki a pályára, hogy 11 emberrel védekeztek, ezt mi is megtehettük volna és lehet, hogy megússzuk egy vagy két góllal. Lehet, hogy jobb lett volna.
A nézőkkel szerintem semmi probléma nem volt, egy focimeccsen szoktak fütyülni, főleg ha az ellenfél tartogatja a labdát. Ne várd azt, hogy tapsikolnak a holland aranylábú gyerekeknek.
Affelay meg Elia: 0-3nál ha nagyon fickándozik egy játékos akkor ez van, egyetlen védő sem tudja elviselni ha hülyét csinálnak belőle, ilyenkor odapakol keményen párszor, aztán legközelebb már tudja az ellenfél, hogy most ennyi elég volt, nem kell ugrálni.
-
bbchris
senior tag
válasz
fatal` #17714 üzenetére
Pontosan ez a baj , a másik meg az hogy ez nekünk több millióba kerül . Akkor inkább ne indítsunk válogatottat és kész , minek ?! Azért menjen el a pénz hogy folyamatosan kikapjunk ennek nincs túl sok értelme . Ne libakergető csapatok ellen nyerjünk , azért kár több milliót beleölni .
Ezt már csak úgy általánosan írom hogy ne kelljen újabb hozzászólást nyitni :
Többektől hallom hogy a Népstadion hogy néz ki , hát bazz nehogy már ezen múljon a győzelem és igaza van a politikának ebben hogy addig nem fejleszt míg nincs amit felmutassanak foci terén ! A Brazilok kint a hegyen fociznak a füves pályán annyi különbséggel hogy ők legalább akarnak és nem azt csinálják mint a magyarok hogy nem mennek be edzeni mert ő éppen nem ér rá aztán nem a játékost rúgják ki hanem az edzőt . Ott volt Matthäus esete , hiába volt jó ha egyszer a játékosok mentalitása egy nagy nulla volt . De csak azt látom sajnos hogy évek óta gyakorlatilag sosem jutunk be sehova , mindjárt a meccsek elején kiesünk a selejtezőben és milliók mennek a focira a nagy semmire és edző-edzőt vált és a link játékosok maradnak és nincs semmiféle szankció ellenük . Inkább akkor adják az olimpikonoknak mert azoknak legalább van hírük , és az összes válogatott focistát kirugdosni a fenébe és maradjon a magyar a belső focinál ilyen FTC , Újpest stb-stb arra jók semmi másra . Tartsa fenn mindegyik magát ha focizni akar és ne a mi pénzünkön focizzanak a elbukásért . Akkor nem kell válogatott hanem elég bármely falucsapatot odatenni de szerintem egy falubeli csapatnak is sokkal jobb hozzáállása lenne mint a válogatottunknak és jobb eredményt produkálnának . Kár hogy nincs az a zsankció mint egyes országokban hogyha nem jutnak be mert mindjárt kiesnek a selejtezőn akkor kirugdossák őket úgy ahogy vannak . Szerintem bőven akadna ezektől sokkal jobb játékos is . Na mindegy részemről 0
a magyar foci egyenlőre . Most nem lekezelem őket mert tudom hogy nem könnyű a foci , de akkor olyan embereket kell odatenni aki ért hozzá és szereti és megvan a testi kondíciója hozzá mert szerintem bőven akadna ilyen ember .
-
lvnt
őstag
válasz
MPowerPH #17726 üzenetére
Ne tőlem kérdezd, nem én vagyok a szövetségi kapitány. Róla is úgy hallottam, hogy menne a német másodosztályba. Mondjuk neki a kora meg is van hozzá, a sok tizenéves bugrissal ellentétben, akik ilyen idős korban már a világot akarják megváltani, és senki sincs, aki jobb belátásra bírhatná őket. Volt erre nagyon sok példa az utóbbi pár évben.
Én azt mondom, először bizonyítsanak hosszabb távon is Magyarországon, és utána elgondolkodhatnak a külföldre igazoláson. Persze, ésszel, saját játéktudásukat ismerve és figyelembe véve.Volt erre is pár példa szerencsére: Dzsudzsák, illetve Juhász. -
lvnt
őstag
válasz
MPowerPH #17724 üzenetére
Na, például pont a a Paks az a csapat, amely egyetlenegy légióst sem foglalkoztat, mégis valószínűleg története legnagyobb eredményét éri el az idény végén. Lehet ezt így is csinálna.
Gondolom, Böde az ismerősöd. Az őhozzá hasonló tehetségeknek, illetve eddig elhanyagolt, amúgy a légiósoknál jobb játékosoknak kellene megadni a lehetőséget a többi csapatnál is.
A szurkolók sokkal szívesebben mennének ki egy-egy meccsre, ha nem a kongói másodosztály faszagyerek feketéit kellene nézniük, hanem a saját fiaikat. -
MPowerPH
félisten
Hát, mivel hányingerem van tőlük, ezért nem igen.
Azt az időmet inkább a Bundesligára fordítom. Egy jobb külföldi meccs után egy ilyen Magyar kergetjük a labdát 90 perc nem túl izgalmas, mintha valami hetedosztályú falusi focit néznék. Paksra szoktam néha kijárni, mivel ismerősöm ott focizik. Nem is értem, hogy őt még miért nem hívták be, hiszen az ősz felfedezettje volt.
-
MPowerPH
félisten
válasz
Teljesen egyet értek Veled. Szánalmas az egész válogatott tegnapi produkciója, mint viselkedés, mint játék terén.
levi1392: Ha nem lennének itt a légiósok, még rosszabb lenne az NB1 helyzete.
Aki meg egy kicsit jobban játszik, inkább kimegy külföldre, még ha egy másodosztályú csapathoz sikerül is eligazolni. A megoldás 6db Dzsudzsák jelentené előre és a középpályára. Persze ez irónia, de ő az, aki ér valamit mind közül.
-
lvnt
őstag
válasz
Semmi magyarellenes nem volt a hozzászólásodban, és meg is értelek, csak kicsit túlzónak érzem ezt a szintű negatív hozzáállást.
Az egyértelmű, hogy vannak olyan dolgok, amelyek azt mutatják, hogy a vezetés hajlandó végre foglalkozni a labdarúgásunkkal, és akár költeni is rá. Gondolok itt például az általad is említett stadion-problémára, vagy a Bozsik-program újraindítására.
Az számomra egyértelmű, hogy ez a csapat már nem az egy évvel ezelőtti, és érdekes módon én úgy láttam, nagyrészt azok nyújtották a rosszabb teljesítményt tegnap, akik még a előző generációhoz tartoznak.
Majd ha a svédek ellen is ilyen játékot mutatunk, vagy akár csak küzdelmes csatában, de kikapunk, akkor úgy gondolom, lehet ok az aggodalomra.
De még akkor sem kell Egervárit elküldeni szerintem, nem vele van a probléma. Radikálisabb fiatalításra lesz szükség, csak kérdés, hogy lesz-e kiket beépíteni a csapatba. Félek, hogy nem lesz túl egyszerű feladat megtalálni őket.
Sajnos addig nincs is keresnivalónk semmilyen világeseményen, amíg az NBI ilyen irgalmatlanul gyenge és színvonaltalan. Akár szabályokkal is elő kellene segíteni a magyar fiatalok játékát az élvonalban, és elfelejteni a tucatlégiósokat. Itt kezdődik minden. Ha ez megtörténik, akkor több néző lesz, nagyobb érdeklődés. -
baluka26
veterán
Felesleges megint egy vereség miatt mindent szarnak titulálni, ami a magyar focival kapcsolatos. Ez a legnagyobb probléma a szurkolóinkkal, nem az, hogy füttyögnek.
Pedig ez a nagy büdös helyzet. Nézd meg a Népstadiont. Szerinted így kell kinéznie egy normális stadionnak? 20 méterre van a pályától az első nézősor.
Foci tegnap az nem volt a mi részünkről, lehet mondani, hogy kúrva jók vagyunk, mert meg tudjuk verni Azerbajdzsánt, meg a Moldávokat illetve San Marino-t. Nem annyira nagy teljesítmény. Nem nagyobb, mint hogy Hollandia elpicsáz minket.
Itt egy nagy falat, ahol be lehetne bizonyítani, hogy jövünk fel, erre nem az a baj, hogy elvernek minket négynullra, hanem konkrétan megalázzák a magyar válogatottat.
Persze, mi magyarok, azt vártuk, hogy "elnagyképüsködik" (ettől volt hangos a sajtó, ugyebár), de egy félgőzzel focizó, tartalékos, "nagyképű" holland válogatott olyan simán vert el minket néggyel, ami azért válogatott meccsen geci sok (franciák kettőt (!) rúgtak csak a luxemburgiaknak, pedig ott nagyobb a szakadék), hogy öröm volt nézni.
Voltak a meccsen olyan 6-7 perces periódusok, amikor nem értünk labdához. Ilyen szinten ez azért vicces.
A spanyol drukkereknek azért volt a vébé döntőn egy kisebb okuk, amiért fütyültek (gondolok itt a De Jong és van Bunkó féle állatkodásokra).
Mi viszont tegnap azért fütyültünk, mert a hollandok játszották a rém egyszerű focit és egyszerűen nem tudtunk labdához sem jutni (még a Gundel is megjegyezte, hogy ne fütyüljünk már, kérem)
Azt inkább már meg sem említem, hogy 3-0 után akkora bunkók voltunk azzal a szerencsétlen Affelay gyerekkel, 3 percenként feküdt a földön, na meg amit Elia is kapott beállása után...
Lehet tisztességgel is kikapni, ez nagyon nem jött össze.
Most lehet magyarellenes bunkónak titulálni. Kösz. -
lvnt
őstag
válasz
baluka26 #17718 üzenetére
Ezek szerint a spanyol-drukkerek sem európai szintűek.
Az egész meccsen fütyültek, mert én csak pár szituációban hallottam, de lehet, hogy csak nem figyeltem. Nem is olyan régen a németek képesek voltak a Himnuszt kifütyülni.
Felesleges megint egy vereség miatt mindent szarnak titulálni, ami a magyar focival kapcsolatos. Ez a legnagyobb probléma a szurkolóinkkal, nem az, hogy füttyögnek. -
Boxer001
veterán
Ne már "gyerekek"...tegnap volt a meccs, már közben se sok szót érdemelt, erre még mindig ez a téma.
-
Csakénvagyok
őstag
Reméljük nem 7:0 lesz a visszavágón
-
-
-
AMDFan
addikt
válasz
MPowerPH #17708 üzenetére
A foci az foci a többi sport meg a többi sport. Ez van.
(#17709) bagyulajuve: Sajnos valóban nem mutat túl jó játékot a válogatottban, de Gerában megvan a képesség és a tudás. Ma ez is elég ahhoz, hogy a válogatott alapembere legyen. Egyébként ma ő szerintem a jobbak között volt, csak jobbakról egy 0-4 után nem igazán szoktunk beszélni
-
MPowerPH
félisten
Hiába gyenge a svéd, ha így is megvernek minket állandóan. Sajnos mi még alattuk vagyunk. Sok sok éve ez megy már, hogy ezt meg lehet verni, meg azt. Ez egy álomvilág, ideje lenne a valóságot látni. Nem a fociba kellene a pénzt nyomni, hanem a vízilabdába, kézilabdába, stb... Ezeket világszinten űzzük minden vonalon.
Én ha magyar foci meccset látok, elkap a hányinger. -
Integra
titán
most néztem az utolsó 2 gólt, mint egy lassított felvétel... omg...
-
Ijk
nagyúr
válasz
AMDFan #17701 üzenetére
Azt nem is reméltem hogy a Dzsudszák féle klasszisokat itthon tartsuk, de 2-3 külföldi sztárt lazán be lehet építeni egy jól összeszokott csapatba.
A mostani válogatott játékában nem igazán van elképzelés. Vannak jó játékosaink, de kevés az hogy összetrombitálják őket időnként válogatott edzésre. Csapatjátékra lenne szükség, felépített támadásokra, ahol nem 1-1 embert próbálunk meg kiugratni összetett kézzel. -
AMDFan
addikt
Egyébként ettől a vereségtől függetlenül az azért látszik, hogy valami megindult. Az utóbbi 10 év legjobb válogatottja ez a mostani. Lesz kapusunk (Fülöp, Gulácsi), ott van Juhász, Dzsudzsák,Gera,Szalai, és szükségünk lenne Husztira is ha jó játékra lenne képes. Aztán lehet még valami Komanból, Rudolfból és Vadóczból is.
(#17702) Integra: Én fogadtam a hollandokra, 1,45-ös oddsot adtak rájuk még a tippmixen is. Vicc kategória
Ebből is látszott, hogy túlzottan optimistán várta mindenki ezt a meccset, de ezt délután már leírtam.
-
Integra
titán
nem néztem, de a tippmixen tuti befutó lettem volna az eredménnyel, jó sok zsét kereshettem volna
-
AMDFan
addikt
Az a baj ezzel, hogy már gondolati szinten elvérzik. Magyarországon nem tudsz megtartani Dzsudzsák szintű játékost, mert még a PSV sem tudja majd megtartani. Egyszerűen a bajnokságunk színvonala is kevés ahhoz, hogy képzett európai szintű magyar játékosok itthon focizzanak. Nekünk a francia és holland vonalat kellene követni, az utánpótlást erőltetni, és ennek azért látszik némi eredménye már most is. Szóval nem egy jól megtámogatott klub kellene, mert azzal a válogatott nem lenne kinn a vízből. Persze a focinknak közvetve jót tenne, ha lenne egy Shakhtar szintű csapatunk.
Aktív témák
- Witcher topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- sziku69: Szólánc.
- Milyen alaplapot vegyek?
- Politika
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Építő/felújító topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Bontatlan GIGABYTE Radeon RX 9070 Gaming OC 16G 3Év gari 27% Áfás számla
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 7 5700/5800X + RX 7800 XT 16GB GDDR6 + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- Iphone 14 Plus 256GB // Független // 100% akku // Számla+Garancia //
- DELL G5 5590 I7 9750H RTX 2060/6G 16G DDR4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest