- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fecogame: A csámcsogás
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Ez a topik kizárólag gamer, több pont egyes/virtuális térhangzású, vezetékes és vezeték nélküli fejhallgatókkal foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tgabor96
csendes tag
Nemtudom,hogy mire gondolsz mert visszaolvasva a kommentemet 1-2 helyesírási hibán kívül nincs vele gond szerintem.Tartalmazza a szükséges infókat.Azt tudom,hogy nincs benne hogy 5.1,vagy 7.1 de fogalmam sincs, hogy mit jelent.Az legyen amelyik jobb és ennyi, vagy ami belefér a keretbe.
De ha kifejtenéd,hogy mi hiányzik akkor leírom.
jó egy hiány találtam....USB-s legyen lehetőleg
+1 Circumaural vagy supraaural?
Melyik a kényelmesebb,ti mit ajánlotok? -
Tgabor96
csendes tag
Sziasztok headsetet szeretnél venni,főleg gamelésre. A fő lényeg az,hogy én ne halljak zavaró körülményeket pl: család, TV és akikhez beszélek azok se hallják nagyon....Azt se tudom ez egyáltalán kivitelezhető-e max ár az 20k legyen többet nem szeretnék rá költeni,de persze ha....Beépített hangkártya van MSIZ77a-G43 alaplapon.Lehetőleg vezetékes legyen és hosszú.Nem kell,hogy csicsás legyen. Mivel ez lesz az első headsetem és még zenét sem halhatok ezért teljesen tanácstalan vagyok. ÉS lehetőleg au ip.on ban meg lehessen vásárolni
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Spórolós topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Revolut
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Aggódik az NVIDIA, mert egyre jobb AI terén a Huawei
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- PS5(DS5) Hall effect és Xbox Series TMR analóg analóg csere
- Xbox Series TMR analóg és PS5(DS5) Hall effect analóg csere
- Dell Latitude 5421 - i5 11500H/16GB/256GB SSD/Windows 11 ÁFÁ-s TOUCH
- Dobozos gamer MSI Prestige 14 /i7-1185G7/16GB/512 SSD/GTX 1650 4GB GB/FHD/IPS/Gari/
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 650W
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest