Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Ez a topik kizárólag gamer, több pont egyes/virtuális térhangzású, vezetékes és vezeték nélküli fejhallgatókkal foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
Ha azt is leírod, mik a kritériumok, mire szeretnéd használni, mi a szíved vágya kinézet és márka terén, és mennyit szánsz rá, akkor a felsoroltak közül is könnyebben tudunk segíteni választani, vagy esetleg javasolni egyéb alternatívát!
[ Szerkesztve ]
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
drzozo
senior tag
Van egy zöld jackdugó a hangra, illetve van egy usb a mixer áramellátására. Viszont volt egy unboxing videó, amiben a doboz nem tartalmazta a kábeleket hozzá, azokat külön kellett beszerezni. Ezt nem ártana tisztázni, főleg azért, mert itthonról szinte be sem tudod szerezni a fejest, aztán ne a szállítás után érjen a meglepetés.
De amúgy miért nem lehet beletenni a gépedbe hangkártyát? 10 ezer forint lenne és még így is maradna akkor nagyjából 50 ezer forint a fejesre.
[ Szerkesztve ]
-
drzozo
senior tag
És ha usb-vel kell a géphez csatlakoztatnod? Ez pl. a PC 363D hangkártyája. Ha simán a zöld jacket dugod a gépbe, csak stereo fülest fogsz hallani, ha usb-vel, akkor be tudod állítani a virtual 7.1-et.
szerk.: Az Astro szerintem nagyon durván törékenynek tűnik.
[ Szerkesztve ]
-
drzozo
senior tag
Ezek annyira high-end gamer fejhallgatók már, hogy kevés ember engedheti meg magának őket, szóval itt már csak review-kból tudunk építkezni. Az A40-től és PC363D-től nincs feljebb, max. mellett van még pár, de azok a hangkártya hiány miatt kiesnek. Egyikkel sem lehet mellélőni. Nekem a Sennheiser jobban tetszik és masszívabbnak is tűnik (A40-nél idegesítene, hogy a hangszóróit el lehet oldalra fordítani, nekem nem ez van megszokva), viszont fehérben az Astro is komoly. Astro mellett szóljon a control-mixer, ilyen a Sennheiserhez nem jár.
[ Szerkesztve ]
-
WolfheartGR
őstag
Volt tapasztalatod a Siberia V2-vel és a 7h-val is? Melyiket érdemesebb megvenni? Csak az számít, hogy az ellenség pozícióját hallás után a lehető legpontosabban fel tudjam becsülni. Az ár nem érdekel.
"Mindegy, hányszor adsz enni a farkasnak, mindig visszavágyik az erdőbe..."
-
WolfheartGR
őstag
5hv2-őt váltana asus xonar dg-vel/ ideiglenesen tán az usbs hangkarijával. Későbbiekben elképzelhető egy komolyabb hangkártya is (tudom, sok a 3 változó). Inkább a zárt felé hajlok, család ne zavarjon mikor játék van. Versenyekhez nincs meg a taktikai skill. Aimmal nincs gond. :>
[ Szerkesztve ]
"Mindegy, hányszor adsz enni a farkasnak, mindig visszavágyik az erdőbe..."
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest