Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen mosógépet vegyek?
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Szólánc.
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Mi történik egy netes csalás után?
-
LOGOUT.hu
Ez a topik kizárólag gamer, több pont egyes/virtuális térhangzású, vezetékes és vezeték nélküli fejhallgatókkal foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
atomanti19
aktív tag
Ha maga a márka zavarna, akkor esetleg Q-Pad QH-90. Javítsatok ki ha tévedek, de gyakorlatilag ugyan azt tudja mint a Cloud. Én is ilyenre vadászom itthon
Sok ember azthiszi hogy az anyukája méhéből csúszott ki mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják hogy az apjuk tökéből jöttek!
-
d1abLo
senior tag
-
CsonkaImo
addikt
Tehát azért szánnál rá ennyit, hogy biztosan rendben legyen az anyagminőség és kényelem? Akkor én mindenképp a Beyerdynamic-kal szemeznék, mondjuk a Custom Game-mel. Ilyen anyagminőséget (anyaghasználatot) és összeszerelést sehol máshol nem találsz gamer vonalon. Kényelemről nem is beszélve.
-
d1abLo
senior tag
Beyerdynamicnál maradtam én is (MMX 300) szerintem nem kell mondani hogy ég és föld..
A Mixampra visszatérve én úgy tapasztaltam hogy minőségben nem túl sokat (jó hangkártya ígyis úgyis kell hozzá) hanem inkább kényelmi funkciókat tesz hozzá. Pl minőségi hangerőszabályozó (nem ilyen vacak ami a legtöbb füles gyenge pontja), mute, külön csatornákra tudja bontani a hangokat, pl gombnyomásra tudod tekergetni különböző alkalmazások hangerejét, ugyanez a mikrofon oldalon is elérhető, különböző inputokat tudsz rákötni egyszerre, amit szintén tudsz tekergetni. Pl egyszerre telefon és PC meg ilyenek...
Flash 4 president : http://wiki.teamliquid.net/starcraft/Flash
-
d1abLo
senior tag
Az ugrásszerű javulást egy minőségi hangkártya fog okozni. Minimum a már korábban említett DGX, de egy ilyen kategóriájú fejeshez legalább egy Sound Blaster Z
(Hiába van ferrari karosszériád ha trabant motor ketyeg benne)Flash 4 president : http://wiki.teamliquid.net/starcraft/Flash
-
strynox
tag
Valószínűleg jobb, mint az alaplapi, de én Creative SoundBlaster Z alá nem nagyon mennék, ami a belső hangkártyákat illeti. Esetleg a fejhallgató erősítős topicban tudnak neked ajánlani egy megfelelő erősítőt/DAC-ot.
[ Szerkesztve ]
-
Mate
nagyúr
Úton van vissza amazonhoz az mmx300. Neten egyre több helyen látni panaszt a mikrofonra. Ezek szerint nem egyedi esetről van szó...
Mindenesetre vettem 2 napja egy Game One-t. Játékhoz baromi jó. Jobban hallani a teret, az irányokat, mint az mmx300-al. Mikrofonjára se panaszkodtak még. Nem bántam meg, hogy váltottam. Kicsit gagyi hatású a műanyag amiből van, de nem az a repedező, törő verziónak tűnik. 3 dolog van ami még baromira bejön.
1. Cserélhető kábel
2. Mikrofon némul sima feljhatással
3. Hangerőszabályzó nem a kábelen van, hanem a fejesen és könnyen, pontosan állítható.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Call of Duty: Black Ops 6
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kupon kunyeráló
- Milyen okostelefont vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- LEGO klub
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S9+ 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- G.SKILL 32GB KIT DDR5 7800MHz CL36 Trident Z5 RGB Black
- Asus játékra is,FullHD,i7 7500u(4 3,5Ghz),Geforce GT 940MX 2/4GB videokártya, 8-16GB RAM,SSD,
- Samsung Robotporszívó (SR10M703HWG)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest