- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
- Sol4r: DDR2-es processzorok összehasonlítása "azonos" órajelen
- RIOS Gépház: Új design az IT Cafe-n!
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- gerner1
-
LOGOUT
Ez a topik kizárólag gamer, több pont egyes/virtuális térhangzású, vezetékes és vezeték nélküli fejhallgatókkal foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gzula[HUN]
addikt
Ember legyen a talpán, aki csak ebben az árkategóriában ismer minden egyes fejhallgatót, de ha ez 30ezer a keret kb., akkor én nem hagynám ki az Alphát a választékból. Egynek minenféleképpen felvenném a listára. Ha van kis barkácsérzék, akkor a korábbi linkemen lévő szerintem elég jó áron van.
Sajnos a HP féle verizókat nem ismerem, de ha a hangszórón nem változtattak, akkor nagy baj nem lehet. (Soft touch réteg került le, vezekék lett más, meg talán 1-2 apróság, ha jól tudom.)
Ehte játékra lehet van jobb fejhallgató is, de ha zenét is akarsz hallgatni vele, akkor nem lesz egyszerű jobb hangút találni annyiból, mint amennyibe egy Cloud Alpha kerül.Ha meg Oneodio-t akarsz tunningoni vagy szeretsz legózni, akkor Monitor 40 + egy gyári mikrofon. (2X rendeltem már erről az oldalról) (Adnak a dobozban hozzá egy mikrofonos kábelt is, de ott a mic a vezetéken van. Ez alá nem mennék Oneodioban. Van fekete mic is, de az drágább. ITT meg spongya a mic-re
Többiek véleményét is hallgasd meg, ezek nem kizárólagos ajánlatok értelemszerűen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Tőzsde és gazdaság
- Xbox Series X|S
- Mégsem kap tükröződésmentes kijelzőt az iPhone 17 Pro
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Monitor hiba topik
- Külpolitika
- Óvodások homokozója
- ARC Raiders - Új előzetesen a hamarosan induló tech teszt
- Fairphone 5 - majdnem örökre
- További aktív témák...
- Dell 3420 14" /i5 11gen / 8GB RAM/256GB SSD/ Szép állapotban / 12 hónap jótállással
- XFX AMD Radeon RX6700XT 12GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással
- Apple watch Ultra 2 black edt. 2028.03.21. Apple jótállás
- ACER Travelmate P258-M I7-6500U , 15,6"
- Panasonic Toughbook CF-19 - Ütésálló - elforgatható érintőképernyős - I5-3320M
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S24 128GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest