- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Yutani: 20 év a Prohardveren
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- aquark: Zsebszámológépek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Óraátállítás
-
LOGOUT
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark Vantage listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
Myth
aktív tag
válasz
Cybertrone
üzenetére
Te köcsögözöl le engem? Hogy jössz Te ehhez? Hm? Én senkit nem szidtam! Ti oltogattok folyton... Nézzél már magadba kis ember! És ha lusta vagy vírusírtót felrakni akkor meg hibáztatsd magad! Na most meg menj szépen nyiss meg egy vantage-s eredményt és játssz magaddal egy picit, hogy levezesd a feszültséget ha már nem egy nővel teszed...
(na látod én most váltottam olyan hangnemre amivel az előbb Te illettél engem...) amúgyis is ha képes vagy egy eredmény miatt szűz wint felrakni akkor nem hiszem, hogy belehaltál egy újabb reinstallba...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteBook 840 G6, G5 14" i5, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- 27% - ACEmagic S3A MiniPC! Ryzen 6900HX 16GB DDR5 / 512GB SSD/ Radeon 680M!
- HP ProDesk 400 G2 Mini, i7-6700T,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(na látod én most váltottam olyan hangnemre amivel az előbb Te illettél engem...) amúgyis is ha képes vagy egy eredmény miatt szűz wint felrakni akkor nem hiszem, hogy belehaltál egy újabb reinstallba...