Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark Vantage listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
GuguGuru
tag
Sziasztok,
nekem ez elég jó eredménynek tünik
bár látom a quadokkal most is szebben lehet mutatkozni, talán egyedül ebben a programban

Viszont én amióta létezik nagy 3DMark fan voltam, de ez évről évre szánalmasabb...
Már nincs benne Demo, amit imádtam, már egyre kevesebb a teszt... történet semmi, és nem azért, de szerintem még ronda is.Már az is felb*szta a fejem anno, hogy a 05, 06 között nem volt semmi ujjitás,(bár ott legalább a zene, és a demo jó volt, csak nem volt új) csak grafikailag,és featureben ami persze ok hiszen ez egy teszt, de nehogy már ennyire ne legyen fantázia ebben a cégben... Nem bírnak egy uj designt-történetet összerittyenteni 1 év alatt, és még ezek akarnak játékot fejleszteni, mi lesz az DX10 Pacman ?

És elhiszem hogy midnen csili vili, meg full Feature, de ennél a szarnál ma kb. bármi szebb... ! Nézzük már az utóbbi idők játékait:
Assassins Creed, Rainbow Six Vegas 2, Crisys, és ami nekem mindegyiknél százszorta jobban tetszik, és hihetetlnül szép a grafikája: CALL OF DUTY 4

kb. 10szer szebb mint ez a szar, mégha nem is használ minden Feature-t, ezenkívül kurva jól is van skálázva, ár egy átlagos gépen is tök jól fut, az én gépemet meg normál felbontásban kb. képtelen megfektetni... Érdemes lenne a FutureMarkosoknak átnézni az Activisionhöz... Tanulhatnának ezt azt.
Arról nem is beszélve, hogy ha ilyen undoritó dolgokat csinálunk majd a Feature-ökkel, akkor köszönöm, marajunk a régi dolgoknál...
Tudjátok mi az ami előre mutat ? megmondom én nektek: Nvidia Human Head
Egy agyon húzott GTS 512-vel már futtatható, na az olyan hogy bárki összetojja magát.
Az a benchmark, és az előremutató Teszt, nem ez. Szomorú vagyok, pedig hónapok óta kiváncsi voltam erre...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA RTX20xx-30xx-40xx - - AMD RX5xxx/6xxx/7xxx - - Kártya hűtések - - Folyamatosan frissül!
- Gigabyte Geforce 1030 VGA kártya leárazás!!! AkciÓÓ!
- GIGABYTE GeForce RTX 3060 Gaming OC 12G (REV2.0)
- ASUS TUF Gaming RX 6800 XT
- FRISSÍTVE /01.21./ - Gainward GeForce RTX 5060 Ti Python III 16GB GDDR7 128bit - 1 vagy 3 év gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630
- Eladó használt BenQ SP840 FULL HD projektor / 12 hónap működési jótállás
- Használt Samsung C24F390FH ívelt monitor / 12 hónap jótállás
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H510 fehér Seasonic 750W
- iPhone 14 Pro Max 128GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest