Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• GuguGuru

tag

Sziasztok,

nekem ez elég jó eredménynek tünik

[6047 pont]

bár látom a quadokkal most is szebben lehet mutatkozni, talán egyedül ebben a programban :DD :DDD :))

Viszont én amióta létezik nagy 3DMark fan voltam, de ez évről évre szánalmasabb...
    Már nincs benne Demo, amit imádtam, már egyre kevesebb a teszt... történet semmi, és nem azért, de szerintem még ronda is.

Már az is felb*szta a fejem anno, hogy a 05, 06 között nem volt semmi ujjitás,(bár ott legalább a zene, és a demo jó volt, csak nem volt új) csak grafikailag,és featureben ami persze ok hiszen ez egy teszt, de nehogy már ennyire ne legyen fantázia ebben a cégben... Nem bírnak egy uj designt-történetet összerittyenteni 1 év alatt, és még ezek akarnak játékot fejleszteni, mi lesz az DX10 Pacman ? :DD :DDD :C

És elhiszem hogy midnen csili vili, meg full Feature, de ennél a szarnál ma kb. bármi szebb... ! Nézzük már az utóbbi idők játékait:

Assassins Creed, Rainbow Six Vegas 2, Crisys, és ami nekem mindegyiknél százszorta jobban tetszik, és hihetetlnül szép a grafikája: CALL OF DUTY 4 :R :C

kb. 10szer szebb mint ez a szar, mégha nem is használ minden Feature-t, ezenkívül kurva jól is van skálázva, ár egy átlagos gépen is tök jól fut, az én gépemet meg normál felbontásban kb. képtelen megfektetni... Érdemes lenne a FutureMarkosoknak átnézni az Activisionhöz... Tanulhatnának ezt azt.

Arról nem is beszélve, hogy ha ilyen undoritó dolgokat csinálunk majd a Feature-ökkel, akkor köszönöm, marajunk a régi dolgoknál...

Tudjátok mi az ami előre mutat ? megmondom én nektek: Nvidia Human Head
    Egy agyon húzott GTS 512-vel már futtatható, na az olyan hogy bárki összetojja magát.
    Az a benchmark, és az előremutató Teszt, nem ez. Szomorú vagyok, pedig hónapok óta kiváncsi voltam erre...

Új hozzászólás Aktív témák