Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark06 listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
deMarco
tag
válasz
Achill3uS
üzenetére
Mit akarsz, 19. még lehet

Egyébként vicces ez a teszt. A 7600GT SLI-m csak proci, meg egy igen alap GPU húzással (egyikre sincs még tuninghűtés) +800 pontot hozott. 5400 helyett 6200-at. Akkor most VGA-t tesztelünk, vagy procit? Majd ha hazameszek linkelem a képet, ez lesz az első tuningeredményem
(És már ezzel a minimális húzással is 4. legjobb.
) -
RockHaRD
addikt
válasz
Achill3uS
üzenetére
De gáz vagyok akkor...

annyira örültem neki, h ennyi lett, h levágtam ilyenre, h msn-en ki tudjam rakni.
aztán most meg még tovább húztam a procit kicsivel, ami a cpu score-on meg is látszik, de a vga-é meg vmiért visszaesett, és nem tudom miért. igy a 12k-t nem éri el éppenhogycsak. amig nem sikerül ujra olyat összehoznom, addig nem publikálok

-
törölt tag
válasz
Achill3uS
üzenetére
Igaz. Egy csomó cuccot nem számoltam bele. Monitort direkt nem számoltam. 70k-s táp fölösleges. 35k körül is van már minőségi ami tuning mellett is bőven kiszolgál egy ilyen cuccost. Nem kell 1000W-os táp.
Az Alienware cuccost is lehet fincsi módon tuningolni. Sőt, eleve gyári tuningos, valamelyik vizes is. De ott is a név amit meg kell fizetni. Bár én nem vennék, inkább magam állítom össze, jobb érzés
Főleg, hogy én is tuningolom, és hozom ki belőle a legtöbbet 
Akik pedig nyavajognak, hogy drága nem éri meg, minek úgyisóccóleszmajdeccer, azok nem érzik át azt, hogy pár napig csúcson lenni milyen király
Az amortizációt lesz@rom, az olyan, mintha amit megettem, sajnálnám kisz@rni.
De ez már igencsak off kategória..... -
QuToR
tag
válasz
Achill3uS
üzenetére
1,7V volt a procinak adva. Azt hogy pluszzba ment-e azt nem tudom , nem hiszem mert teszt után azonnal néztem a hőfokot, és mint a képen is látszik -28fok körül van.
A táp az Enermax Galaxy 1000W.
Van rendszerfotóm, de ha mindenigaz, fog megjelenni pár napon belül cikk a gamekapcson, és ott leszenk fotók stb.... -
rob210
nagyúr
válasz
Achill3uS
üzenetére
No de akkor a procit miért nem küldi meg?

Nem hiszem, hogy 3200Mhz-en kifingik egy 6600-as.
Nekem egy kártyával csinál 10654 pontot / tuningolva! /
Jó ez nem fikázás akar lenni, csak értetlenül állok a jelenség elött.
Ebből a konfigból 15.000.- körül kéne kisajtolni.

Ugyhogy hajrá
-
Soak
veterán
válasz
Achill3uS
üzenetére
Nem a kari a rossz, hanem a proci is, bármilyen furcsa. Lehet ,hogy brutál a CPU score, de 3,2-n nem birja kihajtani a game testekben a vga-t.Érdekes, de ez van
. jó lenne látni valami burál 2 magos rendszerben (jéé tudok is egyet, az enyém
) ,hogy ott vajon ,hogy alakulnának a pontok
szerk: Mondjuk ,ha jobban belegondolok akkor egy brutál procival is csak +150 SM scoret kapnál szvsz, nem tudom ,hogy mi ér most többet, +SM score vagy a nagy cpu
szerk2 : átszámoltam és igy jobban jártál mint kevesebb CPU ponttal
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Spórolós topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Haditechnika, harcászat
- Hálózati / IP kamera
- CES 2026: Kojima segítségével tesz minden korábbi notebookot elavulttá az ASUS
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fotók, videók mobillal
- Futás, futópályák
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1024GB/1T Újszerű Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 8GB DDR4 / LAPTOP 1
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 8/256GB (MLY33MG/A) éjfekete - 141 Ciklus - 1+ év garancia - HUN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

(És már ezzel a minimális húzással is 4. legjobb.
)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
...
Az még az imageshack-nál is rosszabb! Akkor inkább használjátok ezt, mert ez gyors: