- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
Új hozzászólás Aktív témák
-
alter1
csendes tag
juhéé, enyém az 1000edik hozzászólás!

3dfx rulez forever!!! -
GERI_666
tag
válasz
cskamacska
üzenetére
Szerintem nyugodtan próbáld ki az összekötést, egy próbát megér.
-
cskamacska
addikt
válasz
GERI_666
üzenetére
http://www.bare-bone.com/p821/emain.htm[link]
''van nékem egy Acer M3309-es DVD dekóderkártyám ami a Hollywood/Crative kártyáktól eltérően gépen belülről, egy floppykábel-szerűséggel csatlakozna a fő videokártyához. Két csatlakozó van rajta, a leírás szerint a hosszabbik régi ATi kártyákhoz való 40 tüskés AtiMultimediaChannel, a másik 26 tüskés Intel VMI ami a i740-es kártyákon DVD dekóderkártyák csatlakoztatására lett odatéve.(meg mittomén még mire)
No most, a leírás csak az ATi és az Intel/Trident kártyákat említi mint lehetséges partnereket, de sok más kártyán is megtalálható az Intel VMI csatlakozójához kisértetiesen hasonlító tüskesor.''
A dolog lehet egyértelműnek tűnik, de azért nem akarok kockáztatni, hogy épp azon a kártyán VMI helyett egy hasonló gyári szervízcsatlakozót raktak.
Ja igen, Az A-trend Rusht, és a PCI-os V3-at kötögetném össze vele, ha lehetne.
[Szerkesztve] -
GERI_666
tag
válasz
cskamacska
üzenetére
passzolom a kérdést
-
cskamacska
addikt
válasz
cskamacska
üzenetére
Fú beindult a topik. Akkor ismét ''megkérdezem, hátha kapok választ: a 2D/3D vúdúkon lévő két sornyi lábacska az nem-e DVD dekóder kártya felapplikálására van-e ott?
Acer M3309 dekóderkártyán is pont ilyen tüskesorok vannak azon célból, hogy összekössem a fő videókártyát vele.'' -
Raider 01
aktív tag
Most mégegyszer!Hát nem gyönyörű!!!!

-
Raider 01
aktív tag
Itt egy 6000-es kari!
Hát nem gyönyörű!!!
-
Raider 01
aktív tag
-
kovi
senior tag
Nekem ezek vannak(eddig):
3dfx Voodoo 1
3dfx Voodoo 2 -12MB
3dfx Voodoo Rush
3dfx Voodoo Bunshee
3dfx Voodoo 3 2000 - 16MB
3dfx Voodoo 3 3000 - 16MB
3dfx Voodoo 3 3500 TV - 16MB![[kép] [kép]](http://www.firingsquad.com/hardware/v34000/images/3dfx.gif)
-
Raider 01
aktív tag
Sőt,Hl2-őt,ut2003,2004-et is ellehet rajta görgetni.V 5el.De láttam már v3-al hl2-őt!

-
Raider 01
aktív tag
Ha lenne nekem én is azt tenném!!!Kérdezték itt lentebb hogy játszunk e ilyen karikkal.A gyerkőcöm gépében mai napig dolgozik a v5 5500,egy 900as duronnal.q3,ut és még ilyen kaliberű játékok nagyon szépen szaladnak vele.

-
WillChi
őstag
Néha nosztalgiázik az ember gyereke... Jó a 3DFX a régi játékokhoz pl.:NFS2, Incubation. Van még C64-em és Amigám is, azt is elő szoktam szedni néha. Ahogy végigolvasom itt a topicot, van aki csak gyűjti őket.
Az Inno-hoz megvan a saját doboza és az összekötő kábel is? Nem válsz meg tőle? -
JohnnyX
őstag
Mire hasznaljatok ezeket a regi kartyakat?
Jaccotok is vele?
Nekem is van otthon eldobozolva egy Inno MightyII v2-esem. -
Raider 01
aktív tag
Egy kicsit szétnéztem,és sajnos rá kell ébrednem hogy nem lesz 6000es karim!!!
Azt szinte lehetetlen beszerezni,és ha be is lehet valami irdatlan nagy összegért.Nem baj,hátha valamikor az életben összefutok 1-el.Jó lenne! 
-
Raider 01
aktív tag
Kérdeznék én valamit!Valakinek nem vigyorog otthon egy v5 6000???Nagyon kíváncsi lennék mire képes egy v5 5500hoz képest.Sőt,ha van eladó még jobb!!!
Régen én is kölcsön adtam a v4-esemet.Miota ide irkálok ismét feltőrt bennem a 3dfx fan,és követeltem vissza,de nem találják!!!
Addig nem nyugszom amíg meg nem lesz!!!
Sőt addig sem amíg benem szerzek egy 6000-est! 
-
gerlaip
addikt
válasz
voodooman
üzenetére
Nézz körbe a driverek között, vannak elég jók. Geri, a te drivered működik winxp alatt?
Mindenesetre van jó driver winxp alá is.
pl PCI foglalatos Voodoo3-as is jó lehet, azt bármilyen gépbe bele udod rakni. (Nekem V3 2000-as PCI-os van, járt már P1 100-asban yin98 alatt is és 3GHZ-es P4 mellett win xp alatt, mindenütt megállta a helyét
) Kb 2-3000 forintért vesztegetik.
[Szerkesztve] -
-
GERI_666
tag
Voodoo5 5500 útban errefelé

[Szerkesztve] -
voodooman
csendes tag
Üdv nektek
ki mit tud javasolni 3dfx vga-t winxp alatt vagy win98alatt
ok hogy win xp alá nincs driver normális (állítólag)
ki mit használ -
ahavasi
tag
Keresek VooDoo 3 3000 hűtőbordát!!! nem a kicsi feketét (az a 2000-é) hanem a nagyobb, szürke, ritka bordázatút!!! akinek van írjon

-
ahavasi
tag
''''VOODOO5 gyorsabb mint : Gef2fx- 2mx, 3fx- 3mx, 4fx- 5mx, ATI 9800 - ig minden, még a X1300 is! ! VOODOO5 lassabb, mint : Gef5, és ami nagyobb? ATI 9800pro, és ami nagyobb. 6évig volt ö nekem''''
Idézet egy apronet-es hirdetésből... ez az ember vagy gyökér, vagy ennyire hülye
Mindenesetre ugyan ez a személy hirdetett ilyet is hogy ''VooDoo 5 PCI x2 SLI-be kötve... írtam neki, hogy ez hogy lehetséges, és még ő oltott le
szerintem kerüljétek el messziről... ''Hétlábú Farkas'' 
-
cskamacska
addikt
válasz
_Volkovy_
üzenetére
Embertelen áron sem szokott nagyon előfordulni.

Éppen ezért embertelen az ára, ha mégis.
Szokom bújni a Vaterát/Teszveszt/Prohardver bazárját, de az elmúlt fél/egy évben nem nagyon akadt eladó sorban egyáltalán ilyen kari, legalábbis nem emlékszem ilyen esetre.(persze azért ''annyira'' nem bújom)
Viszont meggondoltam magam, nem cserélném le rá a PCI-os FX5600-ast..

Nem mintha zavarba jöttem volna a sok ajánlattól.
[Szerkesztve] -
_Volkovy_
nagyúr
Nem tud valaki eladó PCI-os V5 5500-ról emberi áron?
-
voodooman
csendes tag
sajnos nem találtam xp alá normális driver voodoo 3-hoz 
talán windows2000-et kéne megpróbálnom
-
voodooman
csendes tag
most próbáltam ki az amiga merlin 2.5-el és ha már így van akkor mondom hogy a mohaa alatt bugokat játék közben nem tapasztalok csak a menüben ezért lehet a voodoolizert kipróbálom ha már így benne vagy
ok
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
voodooman
csendes tag
ok köszike
kipróbálom
-
voodooman
csendes tag
Üdv mindenkinek
próbált már valaki rajtam kívül V3-at elindítani xp alatt ??
na mondjuk az sikerült de a játékoknál tapasztaltam a várt mellékhatásokat a bugokat
eddig az amiga3.0 és az sfftalpha36-tal tesztelgettem
valaki tud e valami jót egy voodoo3 2000 karihoz mert váltani xp-ről csak akkor szeretnék ha nagyon muszály
-
ahavasi
tag
válasz
cskamacska
üzenetére
Hát asszem majdnem minden V3 2000 6ns ramos... de javítsatok ki ha tévedtem...
ára olyan 2 ezer körül van, ha PCI akkor kb. 3 ezer. -
cskamacska
addikt
Hogy-hogynem nálam is rakódott le némi 3dfx vidkárty tartalék:
Voodoo Rush 6MB - PCI - A-Trend Helios 3D TV/3D szemüveg kimenet
Voodoo Banshee 16MB - PCI - Inno3D
Voodoo 3 2000 16MB - AGP - STB(médinmexikó) 6ns-os ramok - de ezt valszeg eladom
Voodoo 3 2000 16MB - PCI - STB(médinmexikó) 6ns-os SGRAM-ok
Voodoo 3 3000 16MB - PCI - STB(médinmexikó) 5.5ns-os SGRAM-ok
Voodoo 3 3000 16MB - AGP - Póverkolor Evilking 5.5ns-os ramok
Volt egy sztandard(én írni magyar jól) 3000-es V3-am, de azt jól lecseréltem a PCI-os 2000-esre.
No itt is megkérdezem hátha kapok választ: a 2D/3D vúdúkon lévő két sornyi lábacska az nem-e DVD dekóder kártya felapplikálására van-e ott?
Acer M3309 dekóderkártyán is pont ilyen tüskesorok vannak azon célból, hogy összekössem a fő videókártyát vele.
6ns ramos V3 2000 mennyire ritka? Vajh mennyi lehet az átlagos piaci ára?
[Szerkesztve] -
ahavasi
tag
válasz
Raider 01
üzenetére
VooDoo 5 olyan 15 ezret ér. szerintem ne add el. én az enyémtől semmi pénzér nem válnék meg
bár mondjuk én valamilyen szinten gyűjtö őket...
Aristo VooDoo Rush 6mb- 2d megy 3d nem
Diamond VooDoo 1 4mb - műxik
Diamond VooDoo 2 8mb - nem műxik
2x Diamond VooDoo 2 12mb SLI - műxik
Inno3D VooDoo 2 12mb - műxik
STB VooDoo 3 2000 AGP 16mb - nem műxik
STB VooDoo 3 3000 AGP 16mb - műxik
PowerColor (L alakú) VooDoo 4 4500 AGP 32mb - műxik
STB VooDoo 5 5500 AGP 64mb - műxik![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-
voodooman
csendes tag
és 3dmark 2001-ben 2200 pötty
az eredményeket úgy kaptam hogy alapból lefuttattam ahogy bejött
-
voodooman
csendes tag
Had kérdezzem meg hogy voodoo 3 2000 agp vgaval a 3dmark 2000-ben a 3200 pont az jó eredménynek számít ???

-
Raider 01
aktív tag
válasz
cskamacska
üzenetére
Csak érdeklődtem mert anno én is 3dfx motoros voltam.A voodoo 5 öt tuti nem adom el mert az egy hatalmas korszak vége.De volt nekem egy voodoo 4 em is amit közel 60e ért vettem anno,és az egyik havernál van v hol elkalódva.Utánnanézhetek ha érdekel.Azon már vsa 100 gpu van.32bit t buffer stb.Az 5 ön ugyan az van csak 2ő.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Raider 01
aktív tag
Üdv mindenkinek!Nekem is van egy voodoo 3 3000 egy p2-es gépben mai napig megy.És van egy voodoo 5 5500 dual gpu-s 64mb szörnyetegem,ami a gyerkőc gépében van egy 900as duron társaságában.Ahoz képest elég sok game fut tűrhetően.Nem a doom 3,de egy két szebb játék is elszalad szépen.Tényleg kérdés!Mennyit ér most egy voodoo 5 5500?Mondjuk ha el akarnám adni mennyit kérhetnék érte?Jelzem akkora hogy egy AT-s házba csak úgy fér be ha átalakítod a házat,és van rajta egy külön táp csat mert a 2 vsa100-as chipet már nem bírta az agp.

-
voodooman
csendes tag
valaki mondjon már egy stabil és gyors drivert voodoo 3 hoz

keresgélek a voodoofiles siteon de nem tok átlátni raktuk .
xp alatt tényleg instabil
-
cskamacska
addikt
Hú mit találtam a szekrény tetején! Már majdnem örültem, hogy mégis van Voodoo II kártyám. Úgy néz ki mégsincs.

No a kártyicsku egy Innovision Mighty(TM) 3DII V3 kártya lenne. Chipeken árnyékos régi 3Dfx logó, felső chipeken 9823 a dátum, alsó chipen 9831, nyákon 9835.
Node, és itt ugrik a majom a vízbe, a kártyán egy darab RAM chip sincs!
Hogy gyárilag nem raktak rá, vagy egy állat valahogy levrázsolta róla, azt nemtom(gratulálok neki, ha így van, 24 chipet poénból levadászni
, gyáá) de csak a hűlt helyük sincs. Azaz a hűlt helyük az ott van, de a kártya nincs széjjelforrasztva, se nem állnak ki a vascsonkokból lábmaradványok, így nemtom mire vélni a dolgot.
A kártya hátoldalán Sector International logós matrica, Warranty void if removed matrica, és QC pass 9810 matrica is van, tehát akkor forgalomba került. Gondolom nem ram nélkül.
De miért kapták le a ramokat?
Képet csinálok, de ebbe a hsz-be az már nem fér bele.
[Szerkesztve] -
ahavasi
tag
-
Bubu79
addikt
Ez csak 3D gyorsító, a 2D megjelenítéshez kell egy kábel ( ami egyébként a kártya tartozéka ), aminek az egyik vége a Voodoo-ba van dugva, a másik pedig a gépben lévő ''fő'' videokártyába ( a 2D-3D kombi kártyák a Voodoo II. után jöttek csak ki, előtte kellett egy másik videokártya, ami a rendszer 2D képeit megjelenítette )
A monitor egyébként stimmel - tényleg ebbe a kareszba lesz bedugva, de a másik kártya mindenképpen kell
-
gogle
aktív tag
-
gogle
aktív tag
Sziasztok.
Erröl a kártyáról tudtok mondani valamit??![[kép] [kép]](http://img516.imageshack.us/img516/1659/dsck00038ms.jpg)
Éppen most tettem szert erre a kártyára de nem tudom milyen.
Az tuti hogy Voodoo.
Mennyit érhet?
Ha van válasz előre is köszi.
Ja Pci-os amint látszik.
[Szerkesztve] -
GERI_666
tag
Közben bővült a gyűjteményem egy állítólagos Voodoo3 2000 AGP kártyával.
Régi haveromtól vettem egy ezresért, eredeti telepítő CD-vel, doboza már sajna nem volt meg.
A memóriákon ciril betűkkel van felírva hogy nem tudom elolvasni mi, és hamar ki is derült a hűttőborda formája alapján, hogy valójában nem egy Voodoo3 2000-el van dolgom, hanem egy Voodoo3 3000-el. A kártyára egy házilag felmadzagozott hűttőventi is fel volt aggatva, amit a fénykép erejéig el is távolítottam. Most ez van a gépben, éppen 3d-s engine fejlesztéshez van használva
Lehetne hőbörögni hogy miért, hát elárulom hogy azért, mert a kártya azonnal áttváltja a felbontást, nem kell 6 másodpercig hallgatnom amíg az opengl mordul egyet, mint a mostani ATi/nVidia kártyákon, és a fejlesztés ezen szakaszában ez egy eléggé kellemes dolog (2 dolog áttír fél másodperc alatt, lefordít, futtat, és előről az egész) persze amint a dolgok komolyra fordulnak, távozik a gépből.![[kép] [kép]](http://legend.uw.hu/voodooz/v3mam.jpg)
[link]
[Szerkesztve] -
Ragadozó
Ármester
válasz
cskamacska
üzenetére
Úgy emlékszem, hogy tényleg csak annyiért kelt el...

De legalább elvitték
-
Thomas1
addikt
Ez érdekelne valakit? [link]
-
Ragadozó
Ármester
válasz
cskamacska
üzenetére
Ha Ati lenne még el is gondolkoznék...
Egy AGP-is pár hónapja adtam el, nem nagyon akarták vinni...
Pci-os kerestek..
Azért nem akarok fehér szakált növeszteni.
[Szerkesztve] -
Ragadozó
Ármester
Kicsit bele vau...
Kiváncsi vagyok mennyi a mai eladási ára egy voodoo 4500 és egy 5500-as karinak, ja és mind kettő PCI-os..
(Nem eladóak!)
-
N1
tag
Egyszer építek egy dual mobil barton-voodoo5 5500-2g ram gépet.

-
cskamacska
addikt
Got Voodoo? [link]

[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- 216 - Lenovo Legion Slim 7 (16IRH8) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060
- Dobozos ÚJ HP Victus i5-13420H, RTX 3050 (6GB), 144Hz
- Dell Latitude E7270,12.5",FHD,i7-6600U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Asus H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

De erre az esély sajna nagyon kicsi!Nem hiszem hogy valaha is sikerűlni fog.
De soha nem mond hogy soha! ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

).
Azt szinte lehetetlen beszerezni,és ha be is lehet valami irdatlan nagy összegért.Nem baj,hátha valamikor az életben összefutok 1-el.Jó lenne! 
) van má 1 nekem is, rá akarok dobni 2-őt. theát akinek van írjon!!!