Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• InfiniteReality

őstag

válasz Vegitaa #4163 üzenetére

XP alatt ott, ahol a képernyő felbontást is változtatod, kell lennie egy 3DFX fülnek, ha megfelelő driver van fent. Amennyiben az SLI működik, ott ki fogja írni. Legrosszabb esetben az összmemóriát látod, amit 1db V2-es esetén 8 vagy 12 megabyte lehet - SLI esetén ennek a kétszerese.

Egyébként amit írtak mások az is stimmel, ha 1024x768-as felbontást enged, akkor működik az SLI. Legjobb valami OpenGL játékkal (pl Quake 1-2-3) vagy Glide játékkal próbálkozni.

Elvileg újabb (tehát nem hivatalos hanem tweaket) driverekkel a két kártyának nem kell azonos gyártótól származnia. Viszont a két kártyán ugyanannyi memória KELL legyen az SLI működéséhez. Egyébként én azt tapasztaltam, hogy a kártyákon lévő memória órajelének kell egyeznie (és persze a méretnek) és akkor biztosan hibamentes lesz a működés.
    Nekem két db Procomp V2 volt SLI-ben, a revíziók ott se egyeztek, ellenben a memóriák típusa, mérete és órajele igen. Akkoriban még nem is volt tweakelt driver csak hivatalos, tehát eléggé meg kellett egyeznie a kártyáknak.

Új hozzászólás Aktív témák