- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
Új hozzászólás Aktív témák
-
schwartz
addikt
válasz
cskamacska
üzenetére
Tudtam, hogy csak elb@szom ha szerkesztem...
(kinottem, mert mar nem veszek meg mindent ami 3dfx .
) -
schwartz
addikt
válasz
cskamacska
üzenetére
Nem szeretnek vitazni most veled, de mondd azt, hogy ha megjelenne itt egy V5-6000, 150k-ert nem vinnek el azonnal...

(A 32-t taposom s ha jol emlekszem 8 eve sem voltam mar pelenkas...
)Udv
-
cskamacska
addikt
-
schwartz
addikt
válasz
cskamacska
üzenetére
A relativ keves peldanyszam garantalja a kelendoseget. (mig nem borul homalyba a nev)
Elvi kerdes...ugyan mar. En csak uzletet latok benne.
Bar nem tartom magam nagy fan-nak, s ha mostanaban veszek is egy ket 3dfx cuccot, a regi idok kedveert teszem. A nagyja ugyis megvolt mar egyszer ujonnan... 
-
cskamacska
addikt
válasz
Twinsen2
üzenetére
Mondjuk, valamennyire megértelek. Apránként 3lß&$zni ua pénz egy dolog(és lesz egy szoba tele érdekességekkel in the process), egy kari meg egy kari hiába szép is meg jó is.
Mondjuk én a gyűjteményátömlesztés kétszeri költségétől is lehidaltam anno, hiába volt szó 100 kártyáról.
-
cskamacska
addikt
válasz
schwartz
üzenetére
Mert hogy? Egyre több 3dfx kocka lesz a világon?
6000-es eladások is vígan változnak licitről licitre, egyáltalán nem biztos, hogy megkapod érte a rááldozott pénzt.
Egyébként itt az elvekkel van a gond. Lehet hogy megtehetné, de nem teszi meg. Ritka is, meg lehet kedves is, de mégiscsak számtekszemét, és 150k már bőven a finom felett van. -
Twinsen2
tag
Jó, de ennyit akkor se költök egy karira, még akkor sem, ha v5-6000. (épp ezért nem lesz soha nekem).
De még a Rampage prototype-ra sem költenék ennyit, pedig abbol csak 1db van a világon
-
uszilard
tag
Ha legközelebb lesz ebay-n szóljatok. Max 150k-ig hajlandó vagyok elmenni ha működik a kari!!! Bánom a múltkorit, mondjuk akkor eléggé le voltam égve. Esetleg colormax kártyák érdekelnének.
-
TopaMo
aktív tag
válasz
shankeesham
üzenetére
Akkor szerencsés vagyok, mert nekem 3db is van.

-
shankeesham
tag
A 3dfx Voodoo 5 6000 típusú kártyából mindössze 150 példány található a világon. Ezek közül kb. 30 darab van működőképes állapotban.
-
shankeesham
tag
Nem értem, ezt a poént fél évente mindig elsüti valaki, hogy neki van Voodoo5 6000 kártyája, ami ráadásul még működőképes is. Na, erre kíváncsi leszek.
-
Pyton
aktív tag
Na, kezdődik az újabb ámokfutás. [link]
-
vviktor1
aktív tag
válasz
shankeesham
üzenetére
müxik az rendesen nem kel ennyire aggódnotok

-
TopaMo
aktív tag
válasz
shankeesham
üzenetére
Szerintem 9db-ot a többi nagy is púposodik.
-
Tomaaasz
aktív tag
Sziasztok!
Lehet érdekel valakit:
[link]
Valahol van lapom is hozzá ha érdekel valakit!
-
vviktor1
aktív tag
Voodoo alá retro gépnek : [link]
-
Bull Boss
őstag
Mondhatnál konkrét dolgokat mit keressek. Énis rengeteg pc-t bontok nem tudom mi az ami értékes lehet mert ritka. K6 3dfx vonalon mozgok énis. Alaplapok esetleg?
Procit is mondhattok. Pl a múltkor volt a kezem alatt egy rakás gyárilag láb nélküli proci csak elkeveredtek valahová még nem láttam olyat amúgy

-
-
Twinsen2
tag
Csak megjegyezném, hogy szilárd kártyája (és az enyim is
) nem quad SLI, hanem 8x sli, mivel 8db 12 megás V2 van belekötve, kártyánként kettő.Egyébként ebayen lehet szerezni, ott is jo drágán

-
Bull Boss
őstag
válasz
cskamacska
üzenetére
hm játékgépek.. jó ötlet szétnézek majd
ilyen beleülős autós szimulátor dolgokra gondoldolsz ugye? -
cskamacska
addikt
válasz
Bull Boss
üzenetére
Quantum 3D cuccok render gépekben voltak, meg játékmasinákban, meg..(ráadásul afaik leginkább ámerikai piacra termeltek) Céges szerver/irodai cuccok között kevés ilyet találhattál.

Uszilard(ha jól tudom) leginkább eBay-en kutat, és vesz meg elérhetetlen 3dfx cuccokat, szinte csodálom, hogy még nem szerzett be egy V5 6000-et.
Egyébként nagyon komoly ez a Mercury cuccos, de meg nem kérdezem az árát.

-
Bull Boss
őstag
válasz
Májsztró
üzenetére
Amúgy elmondaná nekem valaki, honnan a vérből lehet ilyet szerezni? Mármint úgy értem milyen tipusú gépben keressem? Több millió régi gépet bontottam már külföldi szervercuccokat főleg, találkoztam már k6-3 al meg egy rakat ritkasággal, de ilyen 3dfx dologgal még nem. Hol keressem?

-
Májsztró
addikt
lehet hogy át kéne íratni a topik címét retró cuccosokra , vagy valami

Grat a quad sli-hez ! Nekem tele van ilyennel a szekrény , ha szólsz egy évvel ezelőtt,már mióta lehetne neked is

-
Bull Boss
őstag
Szevasztok Retro Japperek. Érdekel valakit egy ilyesféle finomság ?[link]
-
ut3
csendes tag
Yó ST-t
Lenne1Woodoo2 gyorsító kari itten,izgatna-é ez valakit
A hátsó-külső VGA összekötő kábele is megvan-aszem 12 Megás a kártya halkan megjegyezném,ha minden yól megy lessz egy 3DFX Woodoo Banshee 16Mb agp is eredeti driver cédével
Ha bárki válaszolna azt köszke,de leghamarabb vasárnap délelőtt leszek netközelben ezért nem tudok előbb válaszolni az esetlegesen felmerülő kérdésekre.Hölgyeim,és uraim,PH-GURUK,honfitársaim:-Yoccakát!!!
A nap süssön rátok! Üdv-Laci
-
uszilard
tag
-
uszilard
tag
Megjött a QUAD SLIM

-
Pyton
aktív tag
válasz
cskamacska
üzenetére
Merre is van ez a topic? A fórumkeresőjük vagy elbújt ( vaksi vagyok ), vagy nem létezik. A Readynél lenne Powercolor és HIS 3850. Talán működhetnek.
-
schwartz
addikt
válasz
cskamacska
üzenetére
Udv
Ha lehet, nyomott arakat kernek priviben.
(kepekkel, a dobozos V2-krol) -
Májsztró
addikt
tudom hogy nem illik itt árulkodni , de lenne egy eladó Diamond Monster Voodoo II-m , csak a kártya van egymagába ! Jutányos áron odaadom valakinek aki voodoofun

-
cskamacska
addikt
Bele dugod, indítasz, setét képernyő. Bele dugod, indítasz, driver install, újraindít, bsod, jó esetben csak 3D-nél graphical corruption/texture problems.
Viszont azt hallom, hogy ez valamilyen hülye ok miatt nem feltétlen chip, hanem kártyatípus függő.(egy megbízhatóbb - djculture - forrás szerint, az A7M266-D lapban ocsó Sapphire HD3850 problemázik, míg drágább Powercolor HD3850 minden gond nélkül megy
)
Viszont 2cpu.com-os beszámolókból olybá tűnik, hogy PCI-E hidas kártyák nagy részével gond van, buherálni kell.(7600GT, X1600, X1950Pro, 7900GT kártyákról irták hogy gond van velük duál athlon lapokban) -
Pyton
aktív tag
válasz
cskamacska
üzenetére
"Gef7900/X1950/3850 karik csak buherával mennek"
Ez pontosan mit jelent? Érint a probléma, tervezek beszerezni valamikor a fent említett karikból.
-
cskamacska
addikt
Nos egyrészt felbukkant a piacon egy PCI-os Voodoo 4, és eztet dokumentálni kell jól:
http://prohardver.hu/apro/3dfx_voodoo4_4500_tv_pci/hsz_1-200.htmlMásrészt lehet tőlem venni PCI-os Bansheet, Voodoo 3-at, és dobozos Voodoo 2-ket.
Tessék vinni mer nem lesz az életben Athlon ápgréd.

-
Yutani
nagyúr
Tudjátok, mi okozhat fejtörést a retrózni vágyóknak? A monitor!
Ha az ember új LCD monitort akar venni, amellett, hogy 1 monitort használ 2 vagy több géppel (KVM elosztóval), és retrózni is akar, akkor el kell gondolkodnia, hogy milyet is vegyen? Manapság nagyon elterjedtek már a wide monitorok, amik Windows alatt marha jók, meg a modern játékokban is sokkal szélesebb a látótér, de a régi DOS-os játékoknál viszont ez hátrány! Elég csak ránézni a BIOS, post és Win boot képernyőre...
Azt nem tudom, hogy a Win95-től felfelé hogyan lehetne megoldani a felbontáskérdést? Unreal Win98SE-n menne mondjuk 1440*900-ban vagy 1650*1050-ben? Rá lehetne venni? Ráadásul egy Voodoo3-mal elő lehetne-e állítani ezeket a felbontásokat? Az oprendszer támoganá?
Szóval, fogas kérdés...

-
Májsztró
addikt
válasz
cskamacska
üzenetére
"...még mindig árult FX5200-as vidkarikat elég sokan azért veszik, hogy Vista kompatibilis vidkártyájuk legyen."
aztá mérpont aszt' ?

-
cskamacska
addikt
Tesztet csak régebbit tudok(ahol duál Xeon-t vetettek össze duál K7-el), de a cpubenchmark.net szerint egy 2800+-os MP cuccos valahol egy 3600+-os, és egy 3800+-os X2 között teljesít.
A tapasztalataim szerint egy 2266-os dual MP hozza egy 3800+-os X2 teljesítményét(persze nincs SSE2/3, meg normális AGP4X se - Gef7900/X1950/3850 karik csak buherával mennek - szóval current gen gémingelés rajta elég mazochista dolog
), de sajna bencsmarkot nem tudok mutatni. 
2003-2004 körül gyártott FX5600/5700-ak vásárlóit különösebben nem érdekelhette a Vista, de úgy tudom, hogy a még mindig árult FX5200-as vidkarikat elég sokan azért veszik, hogy Vista kompatibilis vidkártyájuk legyen.

-
Yutani
nagyúr
válasz
cskamacska
üzenetére
Kíváncsi lennék, hogyan teljesít ez a dual K7 egy mai Athlon X2 ellenében, az lehet a legkisebb 3600+ is... Nem tud valaki tesztet?
Coulthard: a PCI buszos FX-eknek a Vista eljövetele lehetett volna egy nagy dobás, ahol is az Aero felülethez megvan a DX9 támogatás. Márpedig általában az AGP-vel vagy PCIe slottal nem rendelkező PC-k alaplapi VGA-ja nem DX9-es, így lehetett volna nagy üzlet a PCI FX az Aero felülethez, de nem lett.
-
coulthard
tag
Azért bármennyire nem szeretem az FX szériát, az 5200-as teljesítményben sokkal jobb, és nem hasonlítható össze a 7000-es Radeonnal. A PCI-os kártáyknál pedig hatványozottan drágábbak az erősebb darabok, hiszen a 7000-es korszakban még gyártogatták azért őket, de később már szinte teljesen leszoktak a gyártásról, mert széles körben nem tudták eladni őket.
-
Twinsen2
tag
válasz
cskamacska
üzenetére
cskamacska:
Ezt te árulod, vagy csak felhívtad a figyelmet ?
Jut eszembe, ugye megvan még a dual P1-es lap ? aztis lekéne biznicelnünk valamikor... -
Oti86
tag
Nem üzletrontás képp, de Győrben a sima PCI-os 7000-es Ati 6000+áfa+gari, ha jól emlékszem
De azért nagy Up -
coulthard
tag
válasz
cskamacska
üzenetére
Egyik haverom is 5000-ért adott el egy 128 bites Geforce2 MX-et, nemrég.
Azért bízom benne, hogy a nyári pangás után valaki felfigyel majd a "kis piros"ra
-
cskamacska
addikt
válasz
coulthard
üzenetére
5000-ért viszik ma. Anno egyébként 15k volt a PCI-os FX5600, ami hirdetésed(meg a boltokban kapható R9200SE jó magas ára) alapján tán még mindig jogos lehetne, de sajna bejöttek a HD2400Pro-k, az meg nem hatja meg a jónépet, hogy mennek az FX-ek P1/PII, meg K6-os lapokban is.

-
coulthard
tag
válasz
cskamacska
üzenetére

Mennyit mondtál rá végülis?
-
coulthard
tag
-
Májsztró
addikt
válasz
cskamacska
üzenetére
jaja , vp6 ... tudom én hogy mennyit ér a cucc , amennyit adnak érte

-
Bull Boss
őstag
válasz
cskamacska
üzenetére
bahh ezt jól féreértette.. azt hittem egy boltról beszélsz
Szóval csaka gainwardot eladnád? ha igen mennyi volna? -
Májsztró
addikt
válasz
cskamacska
üzenetére
nem úgy akartad mondani hogy a feléért ?

van egy eladó dájmond voodoo2-m ....
-
Bull Boss
őstag
válasz
cskamacska
üzenetére
procomp azt nem tudom hol van nem vagyok pesti.
-
Bull Boss
őstag
Gainward V2 esetleg eladó valakinek?
-
-
Májsztró
addikt
válasz
cskamacska
üzenetére
eladod ? Osztá mér ? Mi az alja ? Lehet hogy meggondolom

-
cskamacska
addikt
Bár úgy is mindenki nyaral, ha meg nem, akkor a nyárra ment el a pénze, de akkor is kötelességem hirdetni a duál K7 felsőbbrendűségét.

http://www.vatera.hu/ketprocesszoros_rendszer_amd_2_1900_79989043.html
16k-ért kap az ember:
MSI K7D Master Ver. 1. alaplap (Hátsó takarólemez is megvan hozzá) (igen jó duál K7 lap)
1Gb Infineon ECC DDR memória
2db AMD 1900+ procival (nagyon valszeg Palomino MP procik)
Tápegységgel (300W)
+Ajándék hálózati kártyával!Perfekt gép Voodoo 5-ösök mellé, s az ár sem borzasztó.

Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- LEGO klub
- Linux kezdőknek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- 10 millió fölött a NieR:Automata, a Square Enix pedig folytatást sejtet
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- 187 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB Zalman Z10 Plus Seasonic 750W
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Apple iPad Pro 9,7 128GB használt, szép állapot 6 hónap garancia
- iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4065, 90% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)
(ATI@nVidia all the way, esetleg még Kyro II és SiS Xabre egy pillanatra)
6000-es eladások is vígan változnak licitről licitre, egyáltalán nem biztos, hogy megkapod érte a rááldozott pénzt.

(teszem hozzá, nem ugyanazt hirdetgeti újra tucatszor már egy éve, hanem tényleg megveszik ennyiért ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)