- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabog4
aktív tag
Toncsi Pontosan!

Hát GRAFIKUS szakmám megvan! Diplomához még 2 év! (Elektronikus ábrázolás/ Animáció) Bár következő évbe van szakosodás még, de MAYA-t használnak azt meg még nem nagyon értem csak egyszer kipróbáltam, de nem MAX!
Maxet modellezésre Maya-t animációra kb ennyi a tudásom, amit itt ti adtatok a fórumon! Tehát nem ártana a Maya-t is megtanulnom majd idővel.Hát vegyes felvágott a válaszom!

Játékok készítése is nagyon érdekel(Sok ötletem volt már pl. játékmechanikai részen, de minden évbe az újabb és újabb játékok lelőtték és megcsinálták :"D)és a filmekbe a CGI is. A bútoros, lakberendezős dolog annyira nem villanyoz fel, de jó lenne, ha tudnék csinálni olyat is.
Alap, hogy nem belekóstolok minden tutorialba aztán adjunk az érzésnek!

ADOBE család ismerettel nem állok nagyon jól, sokat nem használtam. PSt, illut, indesignt, premiert, encoret jól ismerem és minimálisan a dreamet meg az aftert (nem volt szükségem rájuk) a maradékot meg még meg se nyitottam, de nem valószínű, hogy szükségem lesz rá, ha meg igen, akkor megtanulom!

Új hozzászólás Aktív témák
- Synology NAS
- NIOH
- Elképesztő lemaradásban van az aktuális Loongson CPU-család
- Linux kezdőknek
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Wise (ex-TransferWise)
- Xbox One
- Gyúrósok ide!
- Gumi és felni topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- További aktív témák...
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4346, 100% Akksi
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSDdigital extra fejhallgatóval garanciával hibátlan működéssel
- Surface 3 - 13,5" 2k érintő, i5 1035G7, Iris Plus, 16GB RAM, SSD, jó akku, újszerű állapot, számla
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest