Új hozzászólás Aktív témák

• Nyúltáp

senior tag

válasz Bici #4883 üzenetére

Ha animalni akarod karaktert, akkor ja, celszeru 4 szogu polykat hasznalni deformalodas miatt. Nem vagyok otthon animacioban, de ha jol tudom, akkor alltalaban keszul modellbol ket verzio, egy high amit renderkor hasznalnak, meg egy low, amit animalashoz.
    Menyire highpoly amugy aza highpoly? Mert nalam olyan 7-800ezer polyig viszonylag siman hasznalhato viewport (max 2009) bekapcsolt wireframe mellett is....amugymeg legegyszerubb ha csak siman kikapcsolod ;)

Met: Mar mult heten is akartam linkelni, csak nem talaltam meg 1970 Plymouth
    A srac beigert egy tutorialt vhol forumban, ugyhogy erdemes visszanezni nehanapjan.

ui.: ja amugy megdoglott monitorom helyett vettem egy 16:9-est....mitnemondjak, levagyok dobbenve mekkora barom voltam eddig. Nemtom mer, de nagyon ellene voltam a wide paneleknek, mindig idegesitett, hogy milyen alacsonyak..mondjuk egyet sem hasznaltam huzamossabb ideig :U mekkora baromsag. 19es normal 4:3as helyett vettem egy 20as wideot
    ugye csak 1 col, de erzetre siman 3nak tunik, max-rol meg PSrol neis beszeljunk, vegre elferek gombokkal meg panelekkel :D jee

Új hozzászólás Aktív témák