Új hozzászólás Aktív témák

• Menthirist

veterán

Bici: hát igen, nem tudtam, hogy mennyi fog látszani a modellből. Szakáll és páncél elég sokat el fog belőle takarni, így mindent ennek fényében kell mérlegelni. Az orrot azért javítsd ki :)
    nem kevesebb poly kellene, hanem kevesebb helyen háromszög... ezeket próbáld felosztani quadokra, a ZB/mudbox is jobban csípi.

Pörp: bizonyos dolgok másak, de alapvetően másra valóak, és más kategóriásak. A Max elsősorban látványtervezésben, játékfejlesztésben dívik, illetve játékok átvezető animációi készítése során, míg a Maya inkább a film és tv iparban remekel, és emellett használják még játékfejlesztésre és látványtervezésre. A 3D Studio MAX 2009 pedig fele annyiba kerül, mint a Maya 2008 Unlimited.
    Magyar nyelvű könyv volt (néhol még kapni), "Maya 3D világa" a címe. Emellett csináltam anno 3 oktatóvideót magyarul (Alapok, poly modellezés és mappolás), ezek 2-3 órásak per rész, de sajna most jelenleg nem elérhető a world3d.hu-n, mivel nincs helyük hostolni. Vagy keresel valakit, akinek megvan, vagy vársz, amíg esetleg valaki felteszi netre. Én sajna már nem tehetem meg...

Új hozzászólás Aktív témák