- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
a pisztoly elvileg ma este elkezdődik
ha visszaértem munkából...
jah, szerdán letettem a grafikát és a hálózatok vizsgámat is!
(bár a grafika 2-es lett, de komolyan nem értem, a tanár mi a francot várt... első feladat: cohen-sutherland szakaszvágó algoritmus, 3 pontért, 2.5-et meg is kaptam belőle... a második feladat shade-ek opengl-ben 6 pontért, le is írtam szépen a flat, goraud és phong shadeing-et, erre adott rá 3 pontot... harmadik: fények, megvilágítás, optikai effektek és anyagtulajdonságok opengl-ben 12 pontért... a multkor erre írtam 3 oldalt, ráírta, hogy csúnya és zavaros, kaptam rá 6 pontot... most szép betűkkel és tagolva, erre kapok 4 pontot... a negyedik egy matek feladat volt, azt kihagytam, az ötödik meg színkeverés 4 pontért, abból talán meg is lett a 4... szóval nem tudom, mit akart még a tanár, ami a könyvében és a füzetemben volt, az rajta volt a lapon (és most nem is adtam úgy elő, hogy látszódjon, hogy azért 3 éve már foglalkozom grafikával, és tudok egysmást az anyagtulajdonságokról is (lévén maya-ban és max-ban is van belőlük bőven), meg a fényekről is, és az opengl sem más sokban... de mindegy, lényeg, hogy elfelejthetem a tanárt...
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Viccrovat
- Próba
- Le Mans Ultimate
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Névteleníti a Panther Lake IGP-jét az Intel, ha nem gyors a memória mellette
- LEGO klub
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Palint Gaming Pro RTX 3070 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GTX 1050 OC 2GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Inno3D iChill X3 RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 Pro 128GB 100%(1év Garancia)
- Legjobb kijelzős!!! HP ZBook Power 15 G8 i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4540, 100% AKKSI
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ha visszaértem munkából...
(bár a grafika 2-es lett, de komolyan nem értem, a tanár mi a francot várt... első feladat: cohen-sutherland szakaszvágó algoritmus, 3 pontért, 2.5-et meg is kaptam belőle... a második feladat shade-ek opengl-ben 6 pontért, le is írtam szépen a flat, goraud és phong shadeing-et, erre adott rá 3 pontot... harmadik: fények, megvilágítás, optikai effektek és anyagtulajdonságok opengl-ben 12 pontért... a multkor erre írtam 3 oldalt, ráírta, hogy csúnya és zavaros, kaptam rá 6 pontot... most szép betűkkel és tagolva, erre kapok 4 pontot... a negyedik egy matek feladat volt, azt kihagytam, az ötödik meg színkeverés 4 pontért, abból talán meg is lett a 4... szóval nem tudom, mit akart még a tanár, ami a könyvében és a füzetemben volt, az rajta volt a lapon (és most nem is adtam úgy elő, hogy látszódjon, hogy azért 3 éve már foglalkozom grafikával, és tudok egysmást az anyagtulajdonságokról is (lévén maya-ban és max-ban is van belőlük bőven), meg a fényekről is, és az opengl sem más sokban... de mindegy, lényeg, hogy elfelejthetem a tanárt...