- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- Szellem.: WLMouse Strider Gamer Egér
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Menthirist
üzenetére
Heló!
Szerintem jól néz ki! A kötelek sem túl vastagok, hiszen vékonybb kötél nem tartaná meg a hidat, talán egy hajszálnyival lehetne csak vékonyabb. Szerintem vékonyabbnak fog tűnni, ha lesz rajta jó textura.
Na, nekiállok minnyá a ZBrush + Mudbox összehasonlító képnek, amit Nyúltápnak ígértem, csak még vennem kell a bótban Zbrush-t, mert win reinstall volt megen.
Ne számítsatok komoly munkára, csak az általam felfedezni vélt minőségbeli különbséget szeretném szemléltetni.
ui.: Tegnap elkezdtem rajzolgatni papíron ruhagyűrődéseket, és megpróbáltam átültetni PS-ba, és már most jobb az eredmény, mint eddig, de még messze van a megfelelőtől. Majd Mudbox-ban is próbálkozom. Remélem a Mudbox el fog terjedni minél inkább, és minél gyorsabban, mert nekem nagyon bejön.
Új hozzászólás Aktív témák
- 16 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - több típus
- Apple Watch Series 10 42mm Jet Black 96% (1év Garancia)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ, GARIS gamer egér Spirit of GAMER Xpert M800 13 000 Ft
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs