- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brain turbó: Intel Xeon CPU asztali alaplapban
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nyúltáp
senior tag
válasz
Menthirist
üzenetére
attól függ hova készül a modell. Ha láncinget clothsim-el akarod megmozgatni, akkor mindenféleképpen kell ugye alá a láb, viszont ha csak sima csontozás lesz (esetleg game-be megy a modell) akkor csak magadat szívatod meg ha bent hagyod a lábat, mivel úgy kell majd vhogy felcsontoznod, hogy mozgás közben mégcsak véletlenül se lógjon át láncingen,nameg persze plussz poly-k, uv-zni, textúrázni kell, közben meg egy másodpercig sem fog látszódni. Olyankor szokták benthagyni, mikor a rálógó ruhadarab elég bő ahoz, hogy be lehessen látni alá. Nálad szerintem nem áll fent ennek a veszélye, úgyhogy úgy kéne megoldanod, hogy vmennyire megmodellezed lábat láncing alatt, aztán simán összezárod a kettőt (ezzel egyből vastagságot is adsz neki)....persze ez mind csak akkor áll, ha játékba megy a modell.
Másik dolog amivel az egész okfejtésem értelmét veszti: szerintem a láncingek elején szokott lenni egy hasíték, hogy könnyebben tudjon benne mozogni a katona
vagy legalábbis én tennék a helyedben, lehet, hogy akkor a csípő/ágyék részt meg kell hagynod azon a területen, viszont sokkal könnyebb lesz csontozni, mint egy egybefüggő szoknyácskát.
Mégvmi: nekem még mindig úgy tűnik, hogy az altest vhogy túl csökevényes a felsőtesthez képest, nemtudom milyen páncélokat tervezel még, de egy-eyg csípőről lelógó combvédő fémlap jót tenne az arányoknak.
ui.: ja, hülye vagyok, most látom az előző képeden, hogy raktál már rá comvédőt.....viszont lehetne egy picivel hangsúlyosabb....nemistom, az a gond, hogy az egész csípője túl keskeny....szinte már nőies
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- ÚJ könyv: Walter Isaacson Elos Musk - keménykötésű
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
- 206 - Lenovo Legion Slim 7 (16IRH8) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest