Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
atm*RefeeZ
tag
válasz
Menthirist
üzenetére
igazán köszönöm az ajánlatot mester
de nem szeretnélek lehúzni,meg asszem ahol vagyok ott meg tudom szerezni ami nagyonnagyon kell ,bár gnomon 3dsmax tutorokat pl nem láttam de annyi baj legyen
van megnézendő néhány óra tutorom aztán pedig egy pár hónap gyakorlás mire megint tutorra szánom magam de mindenekelőtt még egy újracsinálandó matek érettségi május 8-án asszem amire körülbelül lószart nem tanultam pedig ismétlés nélkül ezt is elkúrom mint a tavalyit(mert mint szüleink szokták volt mondani..a hármas az nem jegy...LOL dehogynem
csak középsuliban nem
) na szóval tényleg köszi az ajánlatot de valószínűleg ezzel nem élnék viszont respekt és písz;)
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen monitort vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- SZÁLCSISZOLT FÉM HATÁSÚ Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év gar, LTE OPCIÓ
- Motorola Edge 50 Neo 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS TUF F16 / I7-14650HX / RTX 5070 / 1TB SSD / 32GB DDR5 Notebook! BeszámítOK
- 279 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
de nem szeretnélek lehúzni,meg asszem ahol vagyok ott meg tudom szerezni ami nagyonnagyon kell ,bár gnomon 3dsmax tutorokat pl nem láttam de annyi baj legyen
van megnézendő néhány óra tutorom aztán pedig egy pár hónap gyakorlás mire megint tutorra szánom magam de mindenekelőtt még egy újracsinálandó matek érettségi május 8-án asszem amire körülbelül lószart nem tanultam pedig ismétlés nélkül ezt is elkúrom mint a tavalyit(mert mint szüleink szokták volt mondani..a hármas az nem jegy...LOL dehogynem
csak középsuliban nem
) na szóval tényleg köszi az ajánlatot de valószínűleg ezzel nem élnék viszont respekt és písz;)