- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- aquark: Flipper PC-n!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
No, akit érdekel néhány, 3ds max-ban is használt eljárás matematikai háttere, annak sok szeretettel: Bővebben: link

Azt hadd kérdezzem meg, miért fordulhatott elő, hogy a régi Manowar-os animációmat nagy felbontásban újrarenderelve hibás lett az AVI file?
Igaz, hogy jó nagy bitrátát adtam meg, s Mental Ray-el számoltattam (A Scanline esetén csíkos lett a fekete háttér...), de ettől még nem kéne, hogy szétessen a video, hibás legyen a kép...
Az is feltűnt, hogy a 3ds max-ban renderelt videókat nem lehet Diffuse Channel-be pakolva egy másik video részeként felhasználni.
Azt akartam megoldani, hogy a Tubby manuszom elsétál egy TV előtt, amelyben a Manowar-os animációmat tűzték műsorra, de egy hibaüzenet rendre meghiusítja ezirányú próbálkozásaimat. Miért?
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Robogó, kismotor
- Projektor topic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Xbox tulajok OFF topicja
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Milyen program, ami...?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Eladó új állapotban levő Redmi Note 10S 6/128GB szürke / 12 hónap jótállás
- Eladó Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 8/256GB / 12 hónap jótállás
- HP EliteBook 840 G11 Ultra 7 / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD+ IPS / Garancia 2027.11.
- Asus TUF F15 FX506HE / 15,6" / i5-11400H / RTX 3050 Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD! BeszámítOK!
- 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest