- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- potyautas: A teljesség igénye 4.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Mindenkinek döglődik a monitora?

Az enyém, most néztem csak, 60Hz-n megy 1024-ben...tudom már, miért vagyok tök kóma néhány óra max után...
No, vissza az emberemhez!
Éppen elfilóztam: Kezdtem azzal, hogy külön Object-ekből állt a krapek minden lényeges alkotóeleme. Utána finomítottam a modellt, egy Object-é alakítottam az egészet, ám Element szinten még mindig léteztek a külön alkotóelemek...
Most elkeztem ennek a felszámolását, egy hatalmas mesh lesz az egész, Element szinten nem sok részt hagyok meg létezni. Így már remélem frankó lesz az animáció... Jelenleg amolyan hegesztés alatt áll a modell: Bővebben: link
Az autóval sajnos nem haladtam a sok evilági teendőm miatt.
Ezt pedig már többen kértétek: Bővebben: link
Nem, nem a felni.
Igaz, hogy már betelt a jelentkezési limit, de ennek ellenére megkeresem valamelyik tanárt, hátha ad egy kis ingyen supportot...
Ja, és ha minden igaz, hétfőn megszűnik a 3ds max, ill. Internet hozzáférés elkülönültsége.![[kép] [kép]](http://www.gerisoft.hu/letoltheto_smiley/55.gif)
mod: RefeeZ: Még nem láttalak onlány.
Majd felveszlek megint, talán úgy működni fog.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC - R5 5600X, RTX 3060ti és 16gb RAM + GARANCIA
- HIGH-END GAMER PC Ryzen 7 9800X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB NVMe - Beszámítás
- Lenovo Tab M11 / TB330FU
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Bontatlan Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) + hűtött VRM-es Z890 alaplap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G7S28BG700EP 28 144Hz IPS4K 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Zalman N7 Plus V2 prémium számítógépház
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3985, 100% Akkumulátor
- 205 - Lenovo Legion Slim 5 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest