Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Aki használ/használt Giten kívűl más verziókezelőt, mesélne róla?
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Kuponok....
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
viszont más kérdés, hogy nézegettem titan tesztet, fpsben a sajátom talán egy hajszálnyival jobb volt eyefinityben. de az se tudott többet mediumnál
.
cserébe mediumon három kijelzőn eszméletlenül jól néz ki, három napig az állam keresgéltem rajta. fHDban ment volna ultrán is, de hármon mediumon egyszerűen teljesen más volt immerzióra. akkora különbség meg szvsz nem volt látványra, ami indokolta a harmadolt fpst.
persze, volt valami sztori, meg ilyenek, de én annyira emlékszem, hogy három napig egy dzsungellel benőtt városban bolyongtam és hatalmas élmény volt
.
---
viszont a kettőnél gyanús, hogy procilimitem volt, pont úgy, mint az egynél. dx11 saját tapasztalat szerint magasabb FoVre nem kér annyival több procit, mint a 9-10 ahol eddig néztem.
-
proci985
MODERÁTOR
itt sincs...
sajátom 250kmről jött egy boltból, mert akkor épp a sapphire ki volt fogyva mindenhol, xfx meg volt épp két helyen. delocoknál meg amire nem volt ráírva, hogy aktív, arra passzívként tekintettem.
viszont akkor neked nem kell. én meg előtte anno két éve feltúrtam a netet, amíg meglettek a "biztosan működik" eredmények.
-
SkyS1gn
félisten
"With Eyefinity on the R9 290X you can use any combination of the display connectors on the video card to setup your Eyefinity configuration. For ours, we utilized the two DVI ports, plus the DisplayPort to create our 3x1 Eyefinity configuration. We also tested the HDMI port along with the DVI ports, and this worked as well."
Brilliáns!
-
proci985
MODERÁTOR
-
Z10N
veterán
Ahogy proci is mondta lehet profilozni. Gyors gombbal eyefinity es extended mod kozott lehet valtani, ilyenkor a primary kijelzon fog futni. Ha extended modot hasznalsz akkor csak a primary-n fut a BF3/4, az eger kurzor lockolva lesz ide, nem tudsz kimenni a kepernyorol. Bar az igazat megvallva ez program fuggo.
Mas tema. Sikerult force-olnom a legujabb AB Beta-val az orajeleket c150/m2000@1000mV 2D-ben, viszont neha 950mV-nal eldobja a kepet. Egy kepernyonel ez a default 2D fesz. Igy most stabil es 10°C esett a temp.
proci: Nalad milyen ertekek vannak 2D-ben (core/mem/voltage/temp) 7850CF@eyefinity3-mal?
-
Z10N
veterán
Nalam 3 kijelzo van es nem nagyon vettem eszre. Mas tema aki 3 monitort hasznal es a 13.9-s drivert hasznalja nem szaggat es villog a kep? Az AMD-mel voltak olyan idiotak, hogy a c100/m600 orajelet forceoljak 2D-ben, ami egy megjelenitonel teljesen jo, viszont 3-nal keves a memoria savszelesseg, ergo rosszul mukodik. Probaltam az Overdriveot kikapcsolni, Afterburner profil, Trixx profil. Sot meg a profiles.xml-t is atirtam es irasvedette tettem, de semmi. Roppant idegesito, eddig c250/m4000-re vette vissza magat, persze igy melegedett, viszont hibatlanul mukodott. Most sehogy sem tudom felulbiranlni a hibas default 2D orajeleket.
Ui.: Eyefinity es Extended modban is ezt csinalja, atmenetileg azt kell csinalnom, hogy lejatszok egy HD videot, mert ilyenkor UVD orajelre kapcsol c300/m4000. Egyedul a feszuéltseget tudom beallitani AB/TX-szel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Túlfeszültség ellen védő elosztó
- Roguelite labirintusépítő játék lesz a Minos (PC)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Gitáros topic
- Október közepétől kezdi el megoldani a PC-s játékosok gondját a Microsoft
- Spórolós topik
- Robotporszívók
- NIOH
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Eladó: GIGABYTE GeForce RTX 4060 EAGLE OC 8GB GDDR6 (GV-N4060EAGLE OC-8GD)
- MSI Radeon RX 6950 XT GAMING X 16GB DDR6 Videokártya! BeszámítOK
- Gigabyte Geforce GTX 1070 G1 Gaming 8GB Garanciával!
- Külső táp nélküli Asus GeForce GTX 1050Ti 4 GB ! AkciÓÓ!
- PowerColor Red Devil AMD Radeon RX 6800 XT 16GB Garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3234
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Önerő nélkül is elvihető! RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
- APC UPS 950VA (BX950MI-GR)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest