- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
Új hozzászólás Aktív témák
-
JoinR
őstag
Az igen kellemetlen lett volna, akkor nem reklámoznám, hogy működött. A Seasonic ráadásul 350W-ot tud 12V-on, legalábbis nekem a másik gépben olyan van. Mondjuk ha pl. AMD procid van, az bőven felfalhatja a különbséget, sőt lehet még többet is.
Újraindulás nálam csak a hozzáértés nélkül húzott CPU miatt volt. -
SkyS1gn
félisten
-
proci985
MODERÁTOR
jaja, klon az eyefinity, extended az az extended, viszon van a show only on primary monitor, az elvileg csak a mainon jelez ki valamit. viszont ebben nem vagyok teljesen biztos, azert van harom kijelzom, mert az asztalon harmat hasznalok kiterjesztve.
hazamegyek es ranezek. az igazat megvallva szerintem legalabb ket hete nem volt atkapcsolva a rendszer eyefinityre. viszont 2dben teljesen stabil. (megint sok idom van kikapcsolodni
)
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Vallás
- iPhone topik
- Formula-1
- A processzorba integrált hűtésen dolgozik a Microsoft
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest