Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
- Ketogén étrend
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
viszont más kérdés, hogy nézegettem titan tesztet, fpsben a sajátom talán egy hajszálnyival jobb volt eyefinityben. de az se tudott többet mediumnál
.cserébe mediumon három kijelzőn eszméletlenül jól néz ki, három napig az állam keresgéltem rajta. fHDban ment volna ultrán is, de hármon mediumon egyszerűen teljesen más volt immerzióra. akkora különbség meg szvsz nem volt látványra, ami indokolta a harmadolt fpst.
persze, volt valami sztori, meg ilyenek, de én annyira emlékszem, hogy három napig egy dzsungellel benőtt városban bolyongtam és hatalmas élmény volt
.---
viszont a kettőnél gyanús, hogy procilimitem volt, pont úgy, mint az egynél. dx11 saját tapasztalat szerint magasabb FoVre nem kér annyival több procit, mint a 9-10 ahol eddig néztem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- új NAGYakku!!! 6-10óra üzemidő, 5G! Dell Latitude 5330 i3-1215U - 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Samsung QM55B 55" UHD 4K LED Signage Reklámmonitor 27% ÁFÁS
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- Új állapotban! Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 i5-1245/16gb ram/256 ssd FHD+ garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime X570 R7 5700 64GB DDR4 1TB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman S2 TG FSP 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.
.