Hirdetés
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mr.Csizmás: ncore free regisztráció
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kipróbáltam két monitorral pár játékot eyefinity segítségével. Nagyon megtetszett de a káva zavart. Mivel már szedtem szét pár lapos monitort (főként notiból) ezért azt gondoltam hogy közel kávamentessé (fél káva) egész könnyen át lehet alakítani az átlag monitorokat.
Egyetlen probléma hogy nem mindegy hol van a háttérvilágítás. Kísérleti célból két kijelzőt össze tudok hozni, de így is elég nagy keret marad (két kijelző között egy centi vastag). Ha a keretet leszedem azzal meg megvan az esély hogy totál elcseszem a kijelzőt mivel a keret védi az érintkezőket, ha azok elmozdulnak akkor van gáz. (viszont ekkor a felére csökkenthető a keret)A másik dolog inkább csak elmélet, és nehezebben megvalósíttató viszont sokkalta látványosabb:
Akár milyen monitorral kivitelezni többmonitoros beállítást (akár CRT-vel!), majd a monitorokat távolabb rakni egymástól. A monitorok elé megfelelő szögben lencséket helyezni (nagyítóként), annyit ahány monitor van és úgy hogy a több monitor képe fókuszálódjon az előttük lévő lencsékre. A lencsék között csak egy vékony elválasztó lenne, így gyakorlatilag milliméteres lenne a keret, csak egy vékony csík látszódna a képen. Úgy működne mintha a monitorok lennének projektorok és egy egybefüggő valami lenne a képük. Elméletben működik, gyakorlatilag passz.Na tehát a legolcsóbb, legkevesebb kávájú monitort keresem vagy valami olyant ami gyárilag keretmentes. Mindezt egyenlőre csak elméletben!
Új hozzászólás Aktív témák
- Hazai akkumulátorrekordra pályázik a OnePlus 15R
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple asztali gépek
- Yettel topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gyúrósok ide!
- Filmvilág
- VR topik
- További aktív témák...
- GIGABYTE AORUS Radeon RX 6700 XT ELITE 12GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- Sapphire Pulse RX 6700 XT 12GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- EVGA GeForce RTX 3080 FTW3 ULTRA GAMING 10GB
- MSI Radeon RX 5700 XT MECH OC 8GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- Gigabyte GTX1660 TI OC 6GB
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Dupla Lencsés PTZ Biztonsági Kamera 2.4/5G Dual Band Wifi Kamera+128gb mermoria kártya
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ ASTRO A50 5th Gen LIGHTSPEED WIRELESS HEADSET + BASE STATION fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest