Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
XtremLor
őstag
Udv
2.0 v 2.1 hangfal kellene nekem nyarra...esti fozesek, buli etc., ebbol adodoan kint lenne.
Milyen hangfal ajanlott erre a celra 30e alatt?
Elektronikus zene szolna fokent, azon belul minden."Legen...Wait for it...Dary"
-
XtremLor
őstag
Hi
Az szamitogep asztalra kellene nekem 2db kisebb hangfal, egy sztereo erosito van itthon szoval passziv is jo. 20e ig mondjuk mit lehetne venni? uj, hasznalt mindegy....
"Legen...Wait for it...Dary"
-
XtremLor
őstag
Udv remelem tudtok adni tanacsot.
Unokaocsemnek van egy kis 1255a genius hangfala, bekapcsolas utan bug nem is kicsit, hogyan tudnam tesztelni hogy nem e foldhurok okozza? Regebben olvastam hogy a genius-ok kozott volt par aminel a trafo bugott, lehet itt is az lenne?
-
XtremLor
őstag
válasz foosballfun #22625 üzenetére
Nincsenek dongeto, csillar szaggato melyek, de zenere eleg volt nekem, igaz 1900TII volt amiben nagyobb a mely, de az edifiert hosszu orakon at tudtam hallgatni, nem farasztott ellenben a genius igen, most kiprobaltam egy MC-SHF80U-et, nekem tetszik ez is, az anyaghasznalat nem er fel az edifierhez, a hangkep is teljesen mas, de szeretheto a hangja azt azert hozzateszem most alaplapi hangkartyarol hasznalom ellenben az edit nem, par het mulva jon egy rendes kartya.
-
XtremLor
őstag
válasz foosballfun #22630 üzenetére
Megprobalhatom ha minden adott lesz, es szabadidom is engedi, egymas melle rakva mit mutat a ket hangfal. Kerek kolcson edifiert egy napra, mivel az enyemet eladtam, a tarsasagban van tobb igy nem lesz nehez kivitelezni.
[ Szerkesztve ]
-
XtremLor
őstag
-
XtremLor
őstag
válasz ToniSoprano #23042 üzenetére
A 2000A-tol nekem az 1255A is jobban tetszett, a 2000X-et nem halottam viszont azt elhiszem hogy jo volt, mivel 1250x-em volt, anyumnak bodz 24-es modecomat vettem meg, ennek a hangja viszont jobban tetszik mint a kis geniusok!
-
XtremLor
őstag
Hi!
Ilyen kis pockot tudok valahol szerezni?
[link]"Legen...Wait for it...Dary"
-
XtremLor
őstag
válasz Shingen #24291 üzenetére
Nem hiszem hogy rosszul lehetne valasztani, orbitalis kulonbseg nincs, a modecom nalam azert gyozott mert elol van a reflex nyilas....nem bug a trafo nem is zajos, szepen teszi a dolgat.
Valaki kevesli a melyet nekem 16m2 boven eleg...[ Szerkesztve ]
-
XtremLor
őstag
-
XtremLor
őstag
válasz Degeczi #24698 üzenetére
Par napja linkelte pont valaki hogy ilyen olcso BT-t hasznal, akkor rendeltem en is egyet hozza egy usb-s halozati adaptert az egesz kijott1500-bol, jo egy ho mire megjon, de ahova tevezem oda 100% hogy jo lesz, nyaron fozeskor eleg ha zsebbe van a telefon, iden is jol jott volna
-
-
-
XtremLor
őstag
Nincs annak alapzaja, legalabb is az enyemnek nem volt, se bugas, se semmi mas, 80-as volt egyebkent.....
Az 5050-hez hasonlitani nem lehet egyiket se, par hetig hasznaltam olyat, attol velemenyem szerint meg az 1250B is jobb vetel Jo nem fog puffogni, de hallgatni lehet nem batja a fulem, es nem zavar ki a hazbol"Legen...Wait for it...Dary"
-
XtremLor
őstag
válasz Bjørgersson #25767 üzenetére
A 10/9 ember ugy is azt fogja irni hogy igen, mivel a 2.1 nem nagyon kapott ajanlott plecsnit sehol.
Viszont en kurbis vagy shf80 ala nem lonek, az lenne az igazi elorelepes igaz egy tizessel tobb, tehat 30e korul vannak, hasznalt arat nezve egybol mas a helyzet."Legen...Wait for it...Dary"
-
XtremLor
őstag
válasz Bjørgersson #25771 üzenetére
ALC892-rol volt hajtva nekem is fokent, egy jo hangkartya nincs rossz hatassal ra ez biztos, de anelkul se veszett el a vilag. Az SHF80 szereti a rock-metal stilust amugy is.
-
XtremLor
őstag
válasz Intruder A 6 #26466 üzenetére
Az szep par hete/honapja is irta valaki hogy az ove is cseres volt egybol, ott valami nagyon nem koser a gyartosoron
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemzés Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Elemzés A zenehallgatásról dióhéjban I.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest