- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Drivv: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
dudika10
veterán
Szatelitek különböznek és a távirányító, na és persze a design.
A z-3e szatelittjei jobbak középtartományban, magas egyenlő kb, a mélyláda meg egy az egyben ugyan az. A távirányító az ami jobb a z-4 esetében, ugyanis van rajta bemenet, és a basszus is állítható róla ( a z-3e-n a láda hátulján van a bass poti).A z-3e nem tudom mióta drágább. Én 1-2 hónapja 16E HUF-ért vettem a z-3-at és akkor még 19-20 volt a z-4.
Ha jobban tetszik a z-4 és olyan zenét hallgatsz amiben nem fontos a középtartomány akkor vedd azt. Ha csak a hangzás számít akkor z-3e. De a legbiztosabb ha meghallgatod mindkettőt.
-
redbull86
aktív tag
Hali
Nekem z3-e volt a titán kúpos szatelitek nagyon tisztán és csilingelően szoltak.
Nagyon magas hangokat is tisztén adta ki minőségi darab nagyon fém álványon vannak a szatelitek nehezek is. Ha valaki emlékszik még a régi jó súlyos hangfalakra,. anh ez ugyan ugy bele fér abba a kategóriába. nekem a világos barnában volt. A hangerő szabályző is lineáris, egyenletesen emelkedik nem hangisodik a végén.
Eggyetlen egy ami negatívum van benne de az a z4 re is igaz hogy a hang ereje vége fele,. a mély el fogy és csak a közép és magas hangosodik már.
És sokkal tisztábban szol mint az x-230 as.
Volt mind a 2 ből nekem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemzés Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Elemzés A zenehallgatásról dióhéjban I.
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged