Hirdetés
- Kempingezés és sátrazás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Torzs18: Philips series 800 kávéfőző örlő
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
AMDFan
addikt
válasz
Ibituba #18621 üzenetére
Nem az, hogy nem felelt meg, csak ugyanannyiért volt olyan aktív rendszer ami sokkal inkább kielégítette az igényeimet. Azért 1 milláért már vannak elvárásai az embernek, és ha bármi miatt húzom a számat az nem túl jó dolog. De leírom konkrétan hogy mi volt az, nincs benne titok. Pl. Szegeden hallgattam az ATC-nél Jungson JA2 előfok - 2 Jungson JA50 monoblokk - Swans M6 hangfalpár, meg előtte valami fél milliós CD játszó volt. Itt nyilvánvalóan nem az elektronikákkal volt gond, azok még jóval többe is kerülnek mint 1 millió, de maga a Swans M6 is 600 ezer Ft volt azt hiszem itthon (németeknél meg 4000 euro ha jól rémlik), ami elég bárhogy is nézzük kell erősítés, meg DAC. A hangja gyönyörű részletes tiszta stb volt. Csak elindítottunk rajta egy Metallicat és a fülem vérezni akart olyan rossz volt. Ez a nagy problémám a legtöbb hifi termékkel, egy bizonyos árkategória felett már mindenki a hifishowra meg a bemutatótermekbe gyárt hangfalat Diana Krallra meg Alan Taylorra. Persze ez alól biztosan vannak kivételek, és össze lehet rakni jó komponens rendszert is, csak én nem találtam meg. Aztán meghallottam a Genelecet és azt mondtam, hogy na igen, ez az ami nekem kell. Amúgy AVX-en kifejtettem ezt hosszabban, ha érdekel: [link]
A másik vesszőparipám pedig az aktív hangváltás. Passzív rendszertől olyan sztereó teret nem hallottam még ami közelítené egy aktív rendszer terét. Én párhuzamot vélek felfedezni a kettő között.(#18623) schawo: ezzel sokan vitatkoznak, azt lehet. Mutass nekem jó passzív rendszert
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemzés Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Elemzés A zenehallgatásról dióhéjban I.
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió + Számla + Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest