- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
53600 - 53501
68474 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 55901 55900 - 55801 55800 - 55701 55700 - 55601 55600 - 55501 55500 - 55401 55400 - 55301 55300 - 55201 55200 - 55101 55100 - 55001 55000 - 54901 54900 - 54801 54800 - 54701 54700 - 54601 54600 - 54501 54500 - 54401 54400 - 54301 54300 - 54201 54200 - 54101 54100 - 54001 54000 - 53901 53900 - 53801 53800 - 53701 53700 - 53601 53600 - 53501 53500 - 53401 53400 - 53301 53300 - 53201 53200 - 53101 53100 - 53001 53000 - 52901 52900 - 52801 52800 - 52701 52700 - 52601 52600 - 52501 52500 - 52401 52400 - 52301 52300 - 52201 52200 - 52101 52100 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2024-10-30 16:01 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tumpitumpi
csendes tag
-
lezso6
HÁZIGAZDA
Jackről megy? TV-n be van állítva az optika kimenetnek? HDMI-t hogy kötöd? Ha jól tudom, akkor úgy kell, hogy sorba kötöd, azaz pl számítógép => HDMI => Microlab => HDMI => TV.
-
Tumpitumpi
csendes tag
Sziasztok!
Ma vettem egy Microlab Solo 9C-t és az a problémám vele,hogy nem jön ki rajta semmi hang!
Zsír új termék!
A tv amire kötném, egy TCL Xess X2, se az optikai kábellel se a hdmi kábellel nincs hang, van ennek valami trükkje?
A hangafalon természetesen be van állítva az éppen megfelelő bement -
solfilo
veterán
-
nuke7
veterán
-
makoss
veterán
-
|AP|
veterán
40k környékén, viszonylag egyensúlyban a kis méret de jó hang között, mindenképpen BT támogatással ez a három versenyző van most nálam képben:
1. Edifier 1280DB
2. Presonus Eris 3.5 BT
3. Wavemaster Cube Mini NeoJelenleg egy Genius 1250A-m van, de egyrészt egyre többször hiányzik a BT, másrészt közel van hozzám és néha zavar bekapcsolt állapotban a halk búgása.
A fenti három közül van egyértelmű ajánlás, vagy nagyjából egy kategória és vegyem azt amelyik legjobban tetszik?
-
makoss
veterán
Üdv!
Érdeklődnék, hogy Prodipe Pro5 V2 hangszóró jó alternatíva lehet zenehallgatásra? Használtan venné az egyik ismerősöm. 45eFt-ért
-
lezso6
HÁZIGAZDA
-
nuke7
veterán
-
nuke7
veterán
-
lezso6
HÁZIGAZDA
-
lezso6
HÁZIGAZDA
-
lenoma
aktív tag
Nem értek hozzá, lehet hülyeséget kérdezek.
Megérkezett az Edifier 1280T hát sokkal jobb a régi Creative Inspire A300 2.1 után.
A hozzá adott 2,5m 2 hangszórót összekötő kábel rövid.
Van itthon ugyanolyan csak dupla vastag, abból használhatok 4 métert, van valami hátránya? -
maser
tag
Sziasztok!
Hangfalat szeretnék vásárolni legfejlebb 35.000 Ft-ig.
A hangfalpár helye az íróasztalomon lenne, tehát a hangerő annyira nem számít.
Bemenet tekintetében nem vagyok túl válogatós. Alapvetően jack-rcaval használnám, de ha van egyéb csatlakozási lehetőség is, annak csak örülök.
A Bluetooth számomra nem létfontosságú, mert nem az lenne az elsődleges használati mód, viszont ha két azonos hangminőségű termék esetén csak pici felárral jár a bluetoothos , akkor amellett teszem le a voksomat.
Egyelőre ezt a két modellt találtam:
https://www.arukereso.hu/aktiv-hangfal-c4060/edifier/r1280t-2-0-p212560142/
https://www.arukereso.hu/aktiv-hangfal-c4060/edifier/r1280db-2-0-p370574491/
Ezek között egyébként van hangminőségbeli különbség? -
lezso6
HÁZIGAZDA
-
keménygödör
tag
Ha pedig A/D-zi az S350DB az analóg bemeneteit, végül is okafogyott a DAC az oda vissza konverzió miatt.
-
HUN_Szuh
tag
-
lezso6
HÁZIGAZDA
-
HUN_Szuh
tag
-
keménygödör
tag
-
lezso6
HÁZIGAZDA
Na, akkor ténylegesen vágva vannak az alsó frekik. Milyen beállítások vannak ott? Illetve nem lehet hogy windows-ban vagy valahol 2.1-re van állítva a kimenet? Habár a külső hangkártya 2.0, ezért nem kéne ilyet tudnia. De az 5.1/7.1 hangkártyákkal meg lehet azt csinálni, hogy a 2.0-n csak azt küldik amit hallasz és a subkimeneten jönnek az alsó frekik. Nálad ilyesmi történik.
-
HUN_Szuh
tag
-
lezso6
HÁZIGAZDA
-
HUN_Szuh
tag
-
Lizard0828
tag
-
thornadoj
aktív tag
Hardveraprón van egy edifier 1280T, 16 ropiért.
-
tibbike01
addikt
3. Genius 1250b
-
Lizard0828
tag
Sziasztok!
A következő 2 termék közül melyiket lenne érdemesebb megvásárolni?1.Edifier 2.1 M1370
2. Edifier R980T 2.0
A hangkép tisztasága fontosabb lenne mint az agyrohasztó mélyek, egy Logitech Z200-ról lenne a váltás,ahhoz képest gondolom bármelyik alázná?!
Játékra,meg halkabb zenehalgatásra használnám.
Köszönöm -
lezso6
HÁZIGAZDA
Az a cikk sajnos a hifis bullshitről szól, aminek nem sok köze a hangfaladban lévő bi-amp technológiához. Hifinél mást jelent a kettős erősítés meg odakeverik a kettős kábelezést (bi-wiring) is, utóbbi a legnagyobb hifi marketingbullshitek egyike, amit arra találtak ki, hogy kétszer annyit el tudjanak adni az unikornisvérben pácolt méregdrága kábeleikből. Hasonló az ún. "full balanced" téma is, habár az legalább tényleg működik, csak hát értelme nemigazán van, hisz dupla anyagárért cserébe mindössze +3 decibelnyi dinamikát hoz, ami pénzt sokkal értelmesebben is el lehetne költeni.
Szóval a kettős erősítés avagy bi-amp (vagy 3-utasnál tri-amp, stb) az nem képesség, hanem a működés módja. S ennek kizárólag aktív hangfalaknál van értelme, komponens rendszereknél (külön erősítő és hangfal) nagyon nem, mert pont a lényege veszik el. Ugyanis a kettős erősítésnek pont az a lényege, hogy a konkrét hangszórótípusokhoz legyen optimalizálva az erősítő, így jobb hangminőség érhető el, akár még olcsóbban is. A Modecom hangfalad esetén ez úgy néz ki, hogy nem szimplán egy sztereó erősítő + passzív hangváltó van benne, hanem aktív hangváltó + kvázi két sztereó erősítő: egy a magassugárzónak, egy a mélyközépnek. Szóval nem kell (és nem is lehet) vele csinálni semmit bi-amp ügyben, jó így ahogy van.
-
Gyuszi91
csendes tag
Sziasztok!
Amatőr/laikusként tanácsot szeretnék kérni hangkártya/hangfalpár vásárlás előtt:
Adott egy prohardver ajánlás alapján vásárolt, nagy becsben tartott Modecom MC-SHF80U 2.0 aktív hangfal, mely kettős erősítésre (bi-amp) is alkalmas, de jelenleg gyári kábeleivel egy MSI 970 Gaming lapra (Sound Blaster Cinema 2) van kötve. Itt szeretnék valamit alkotni. Olvastam egy cikket a kettős erősítés előnyeiről/hátrányairól, de mezei filmes/játékos/zenehallgató userként fogalmam sincs ki tudom-e ezt a lehetőséget használni, vagy milyen kártya/erősító és kábel ajánlott hozzá. (?) A hangminőséggel tulajdonképpen most is meg vagyok elégedve, de állítólag ennél több is kihozható belőle.A másik opció, hogy adott egy utódjelölt MODECOM Eclipse 180 szintén 2.0 aktív hangfalpár, NFC/Bluetooth/távirányító és optikai bemenet extrákkal. Jól sejtem, hogy egy esetleges csere alkalmával ezt elég már csak szimplán saját optikai kábelével az alaplapra vagy mondjuk egy Sound Blaster Z kártyára dugni?
Bocs ha elhangzott pár hülyeség, mindössze este volt egy kis gyorstalpaló a témában.
Nem világos, hogy a mostani Modecom esetében a sima alaplapra dugott jack, vagy DAC konverterrel, vagy egy ütős alaplapi hangkártyával járnék jobban.
Köszönöm, ha edukáltok és kapok ajánlást. -
keménygödör
tag
-
lezso6
HÁZIGAZDA
Mert nem az van amit ír. Legfeljebb akkor, ha azóta áthelyezted a mélyládát máshova. De ha ugyanott van a mélyláda (meg te is), s úgy különbözik a mély minősége DAC-kal meg anélkül akkor értelemszerűen nem akusztikai a probléma.
EZT próbáld ki, hogy 100 Hz alatt hirtelen elfogy-e valahol a hangerő. Ha igen, akkor ott vág a géped szoftveresen. Nem lehet hogy a windows-ban a hangbeállításoknál le van vágja a mély alja? Itt:
-
nuke7
veterán
-
nuke7
veterán
köszi, leszedtem a legújabbat windows-ra, talán kicsit jobb, de nem tökéletes, 1-2x most is hallottam sercenést egy szám közben bele-bele torzít még DSD: Wasapi Shared-el is ...

-
szkink
aktív tag
-
HUN_Szuh
tag
És dac nélkül ez miért nincs?
-
Degeczi
nagyúr
-
Degeczi
nagyúr
Egészen biztosan hibás. A mérete miatt most a padláson van a 7C-m, de jó a hangja, egyáltalán nem olyan, mint írod. Kellemes a középtartománya, a mélyhiány meg pláne nem jellemző rá (bár mélyebbre nem megy mint a 6C, mert a dobozban külön légtérben van a második motorja, de semmiképp nem hiányos)
-
sargaj
csendes tag
Ajanlottatok a Solo 6C-t nekem - amit mar nem kaptam sehol. Emagon lattam egy 7C-t, ujracsomagoltan, le is csaptam ra 41k-ert (ugy is szeretem a testesebb, mely tulsulyosabb hangazast, es elvileg epp ebben kulonbozi ka 7C a 6C-tol) -- ma jott meg es iszonyat csalodas. Baromi hangos, letepi a fejem, de epp ez nem lenyeg. Semmi kozep, semmi mely nem volt benne, oda kellett tennem a fulem az also hangszorokhoz,h meggyozodjek,hogy tenyleg szol ott valami es nem csak a magas van bekotve. Nyugtassatok meg,h gyari hibas a cucc es ezert is volt ujracsomagolt, nem ilyen szornyu a Solo sorozat.. Megy is vissza az emaghoz.
Kerdes: a sokkal kisebb, es emiatt elviekben hangokban gynegebb, kevesbe testes hangokat produkalo Edifier 1280T ajanlott lenne helyette? Hasonlo arban (max 40k) nem tudok most jobbat. Valami tanacs esetleg? -
szkink
aktív tag
-
Degeczi
nagyúr
-
szkink
aktív tag
Sziasztok.Régebben már jártam erre,hasonló problémával,ami sajnos azóta sem oldódott meg
,tehát volt (van) csak a panel égése miatt nem tudom használni,amit nagyon sajnálok mert szerethető kis doboz volt,de egyszerűen a közelemben nem találok senkit aki össze rakja nekem a panelt újra,a beteg egy Genius sp-hf1250x.Akkoriban úgy 1éve kerestem az utódját így jelenleg egy Genius 1250B-t használok,nem volt csalódás,egészen eddig,mikor is egyik napról a másikra a szabályzós oldali doboz minden ok nélkül elhallgatott,azóta semmi.Gari már nincs,a napokban bele nézek a belsejébe hátha találok valamit (tanácsot-ötleteket szívesen fogadok) de közben azért nézegetek pár utódot,hátha kukáznom kell a jenlegit
legjobban az X újra éledésének örülnék.Amiket most néztem Edifier R1280DB és Edifier R980T vagy még Edifier 2.0 R1600TIII.Köszönök bármiféle észrevételt és tanácsot. -
keménygödör
tag
-
HUN_Szuh
tag
Sziasztok!
Van egy ki problémám és hátha valakinek van ötlete...
Van egy Edifier S350DB hangfal settem és annak ellenére, h remek a hangja gondoltam lehetne egy dac segítségével dobni rajta. Sikerült hozzájutnom egy Modi 3 dachoz, viszont vlhogy a mélyek zavaróak. Ha nagyon lehúzom nincs mély, ha kicsit feljebb tekerem akk meg vlhogy tompának hat.
Alapvetően a hangfalat optikai kábellel kötöttem össze a géppel, most a gépből mico usb kábellel megy a jel a dacba és onnan rca n a hangfalba.
Van valakinek ötlete v tapasztalata? Más kábellel kéne próbálkozni v csak én hallom furának?
Előre is köszönöm a segítséget! -
keménygödör
tag
-
nuke7
veterán
Valaki tudna abban segíteni, hogy Foobar (Wasapi) -> usb Behringer UM2 -> RCA 1280T néha reccsen és a latency monitor szerint nincs gond (recseg is néha, olyan mint amikor netes konf-ban kicsi a sávszél) viszont DirectSound-al nem csinálja... Mi lehet a gond?

(a kevés sávszél hatást az UM2 ujracsatlakoztatása általában megoldja, vagy egy gép újraindítás...) -
lezso6
HÁZIGAZDA
Te ránéztél, s nem tetszik. Én meg pl hallottam és jobb hangja van a Microlab Solo 6C-nél, ami eleve egy bestbuy cucc. Kinek véleménye relevánsabb?

Az persze nem biztos, hogy Edifier R2750DB is maga bestbuy, ugyanis ennek a Solo 6C-vel szemben elvileg van két konkurense: Microlab Solo 26 (most épp nem kapható, 55k volt) illetve Modecom Eclipse 180 (most 59k). Utóbbiban ráadásul van aptX. Ezekkel kéne összehasonlítani. Persze attól még megér szerintem 60-65k-t ez az Edifier.
-
jackooo84
tag
-
solfilo
veterán
-
tibbike01
addikt
-
jackooo84
tag
Hát ebből az 57 ezres edifier csodából nem sok jót nézek ki, már a hangszóró készlet is elég gagyi hatást kelt bennem persze ez a szubjektív véleményem, no meg persze egy asztalon hogy néz ez ki...
Inkább akkor egy Klipsch promédia 2.1, igaz egy 20-al drágább de szerintem jobban szól és igényesebb is.
-
Degeczi
nagyúr
-
OPiiPO
veterán
-
tibbike01
addikt
-
szoki007
aktív tag
Sziasztok.
Vettem egy Logitech Z407 2.1-et .
Samsung tv-m van, ossze is kapcsolodott azzal nincs hiba, viszont a hang kesik . Van erre megoldas ? A tv-n nincs 3.5 jack, csak optikai bemenet . (Nem feltetlen akarom bluetoothal hasznalni a tv-hangszoro parost ) -
Degeczi
nagyúr
-
Moonwolf
senior tag
Sziasztok!
Az Edifier R980T mennyivel lehet jobb a Genius 1250B nél?
A Genius azért csendesebb az adatlap alapján. -
OPiiPO
veterán
-
nuke7
veterán
-
bajaki
őstag
Megint akciós (57k) az R2750DB emag-on. Még jó, hogy már tegnap megrendeltem és kifizettem az R1280DB-t.
No nem baj, jöjjön akkor egy R2750DB is, így legalább össze tudom hasonlítani őket és bármelyikből ki tudok szállni annyiért amennyiért vettem. 
-
lezso6
HÁZIGAZDA
Ja, tényleg nem is fehér, hanem ezüstösebb, ezt anno én is írtam, anno én is fehérnek néztem a képeken, s most is így maradt meg.
Szóval igen, ezüstös, de csak minimálisan csillog, bőven a jó ízlés határán belül. A magassugárzó dóm meg a reflexcső zongoralakk biliműanyagja, na azok csillognak, mint az állat. 
-
lezso6
HÁZIGAZDA
Sehol, mármint az ilyen 80-100k / pár árú monitorok szintjét biztosan nem hozza. Az R2750DB előnye a stúdió-monitorokhoz képest a feature set (BT, optika, coax, távirányító, DAC) és az out of the box működés. Ugye egy stúdió monitor az full fapad, kábelt meg DAC-ot is venni kell hozzá.
-
Degeczi
nagyúr
-
olymind1
senior tag
-
lezso6
HÁZIGAZDA
-
Degeczi
nagyúr
-
tibbike01
addikt
-
lezso6
HÁZIGAZDA
Hangszóróselyem a neve. A hangot ugye nem befolyásolja, elsődleges funkciója a hangszórók védelme lenne, már amennyire egy szövet képes erre. Másodlagosan esztétikusabbá teszi a hangfalat, mert nem mindegyik néz ki jól "pucéran". Meg szubjektív, hogy ki hogy szereti, mert pl az Microlab meg Edifier hangfalak tök jól néznek ki pucéran is, de attól még ott az opció, ha nem szeretnéd látni a hangszórókat.
-
kory24
őstag
Hangfalakom ami van elől védő, szűrő lap (nemtudom mi pontos neve), azokra szükség van ott?
Gondolom igen, de sok videón úgy látni, hogy nincsenek rajta.
Vagy csak azért, hogy lássuk a hangszórókat is? :) -
bajaki
őstag
-
newclass
tag
-
szizoka
csendes tag
-
newclass
tag
-
newclass
tag
Én is vásároltam egy R2750Db-t. Még bejáratós, de már most meggyőzőtt.
Ezek tényleg nagyon jó hangfalak! Szép, tiszta hangzás, számomra nagyon kiegyensúlyozott a hangja (van magas-közép-mély, s egyik sem nyomja el a másikat).
Van elég mély, TV/Xbox mellé sem érzem, hogy kellene még egy mélynyomó.
Én is csak ajánlani tudom! -
Lami66
addikt
-
Zοltta
senior tag
-
lezso6
HÁZIGAZDA
-
nuke7
veterán
-
bajaki
őstag
-
Raz3r
tag
-
nuke7
veterán
-
Gombinyó
őstag
Nekem a 6C-ben a reflex cső volt kiszakadva bontatlan állapotában. Ott zörgött a hangfalban. Nem akartam a garis tortúrát, így kivettem a hangszórót és azon a nyíláson vissza ragasztottam a helyére. Nem volt nagy művelet, de akkor is... Mellesleg volt folyamatosan egy zavaró alap búgása, amivel nem lehetett mit kezdeni.
-
Degeczi
nagyúr
A Microlab is ugyanolyan trehány kínai cég, mint a többi... Tele a net panaszokkal, h az orig csomagolásból kibontva már benyomott állapotban volt a magassugárzó membránja (pedig rajta a védő, tehát a gyári dobozolásnál kezelték durván), a saját 7C-mben pedig zörgött vmi, aztán el is hallgatott a bal oldali példány: nem volt jól összerakva a csatlakozóhüvelye.
-
DjKoxi
senior tag
Ez igaz, de bízom a Microlab minőségében.
Vásároltam már olyan webshopból ahonnan semmilyen visszajelzést sem kaptam, csak 2 hét múlva csengetett a futár egy csomaggal.Azt még elfelejtettem leírni, hogy a Microlab Solo 26 aktív meghajtást használ, tehát külön erősítő van a mélyközépnek, és külön a magas hsz-nak. A Solo 6c-ben passzív hangváltó van, ezért a hangjuk biztosan nem egyforma. A két hangfalat ( Solo 26 ) összekötő kábel is egy speciális 4 pólusú csatlakozóval van szerelve.
-
tibbike01
addikt
Microlab Solo 26 lenne a te hangfalad, csak most épp nem kapható. Esetleg külföldről lehetne beszerezni. Van bene optikai bemenet.
-
mekker
őstag
-
bajaki
őstag
Sziasztok!
Adott egy Genius SP-HF1250B hangfalpár, amellyel tökéletesen meg vagyok elégedve, mégis el kell gondolkodjam a cseréjén. Lecseréltem a TV-met, és sajnos az új példányon nincs 3.5 mm-es jack csatlakozó. DAC-okat nézegettem, de ahogy nézem <10k alatt nem kapok használható minőségűt (távirányítós kellene).
A TV optikai kimenetén szeretném használni a jövőbeni eszközt.
A 1250B-t valószínűleg el fogom adni. Elgondolkodtam egy Edifier R1280DB-n, de a topikot olvasgatva azt látom, hogy hangban nem feltétlen előrelépés. (Nem mintha annyira szükség lenne, de ha már rákényszerűlük a cserére, lépnék egy fentebbi kategóriába.)
+ árukeresőn találtam egy olyan véleményt, hogy Dolby Digital adásoknál nem szólalt meg a vásárlónak a hangfal. Ez mennyire általános optikai kimenet esetén? Vagy inkább user error, esetleg az adott TV sajátossága lehet?Aztán szembejött az R2750DB az emagon és látatlanul (illetve YT videók és vásárlói vélemények alapján) nagyon megtetszett. Kár, hogy nem sikerült kifognom az 55k-s múltkori árán, de a mostani 65k sem rossz. Fogcsikorgatva, de ennyit még rászánnék.
Nagyon overkill lenne egy ~14 négyzetméteres szobába?Amire használnám: TV-n filmek, sorozatok, illetve a zenéket is TV-n hallgatom általában a YT appban. Játszani nem szoktam mostanában, főleg nem hangfallal.
-
samu2062
senior tag
Jó a 9C, én bírom nagyon.
Pár dolgot érdemes figyelembe venni.
Az egyik, hogy magas. Ezért ha megfelelő magasságban akarod elhelyezni, mondjuk egy kanapén ülve vele szemben, max. 50-60 centi magas állvány jó. A másik, hogy kell neki hallgatói távolság és viszonylag nagyobb tér. Közelről hallgatva nem az igazi. 3-4 méterről hallgatva és egymástól is 3-4 méterre elhelyezve őket, hogy meglegyen a klasszikus háromszög, úgy kiváló. Az egyetlen negatívum számomra a távirányítója. Csak pontosan az érzékelőre irányítva működik és van, hogy így sem elsőre.
Érdekes módon a 6C-vel nincs ilyen gond. -
patakiller
csendes tag
Adnak hozzá egy kb 1,5 m-es rca-jack-et. Hogy ront-e a minőségen? igen. Hogy milyen mértékben az a kábel minőségétől és hosszától függ. Hallgasd meg toldással, meg anélkül. Utánna eldöntöd hogy veszel egy megfelelő hosszúságú, minőségű jack-rca kábelt, vagy marad a régi. (túl hosszú árnyékolatlan kábel rohadt sok zajt belevisz a jelbe, ezért ha 3m+ hosszú a kábel, az szebbenyúlós lesz). (amúgy a jel/zaj viszonyt úgy tudod javítani, ha a forráson a hangerőt legnagyobbra veszed, és a hangszórón állítod a hangerőt.)
-
Lami66
addikt
-
pruzsi
őstag
Welcome!
Van egy denon pma-450 erősítőm és egy pionner cs301 hangfalam. Erősítő döglődik és a cseréje elég drága így gondolkodok egy 2.0 rendszeren, számítógéphez, zene,játék-hoz.
A mostani állványon van így kb hasonló magasságú jó lenne.
Elsőre a Microlab SOLO 9C néztek persze nem a mostani árán hanem a 64 ezresen szóval ilyen árkategóriában keresek, hangzás a legfontosabb. -
keménygödör
tag
-
DjKoxi
senior tag
Ma megérkezett a Microlab Solo 26 az Elektrofutár webshopból. Teljesen megbízható bolt, az ígért határidőre hozta a futár a terméket. Előtte pár nappal telefonáltak az üzletből, hogy megfelel-e az időpont. Nekem ettől nem kell jobb ügyintézés.
A hangjáról csak annyit, hogy kellemesen hallgatható, a célra tökéletesen megfelelő lesz! Nincs alapzaj, távirányítóval nem kell célozni, 3 féle kábel tartozékokként mellékelve, csatlakozás BT-hoz problémamentes. -
h.g.f
csendes tag
Sziasztok! A fórum tanácsai alapján rendeltem egy Edifier R980T hangszóró-párt. PC 3,5 mm jack kimenetére kötném rá és elsősorban filmhez használnám, szóval (már csak a hangszóró alapján is) nem éppen egy hifi hangminőség a cél – viszont emellett is szeretnék tanácsot kérni: ha nem közvetlenül a számítógép kimenetébe dugom be, hanem közéiktatok egy hosszabbító kábelt (3,5 mm bemenet-kimenet), az ront érzékelhetően a hang minőségén?
(Valamint: tudja valaki, hogy vajon adnak hozzá valamilyen kábelt a dobozban, vagy külön szükséges venni?) -
solfilo
veterán
ó, én azt hittem, jeleztek már, hogy küldik a tényleges rendelést.

-
banditos91
tag
Persze megosztom majd mi lesz a vége.
Kb fél éve is próbáltam ugyanezt a hangfalszettet megrendelni ugyanígy az eMAG-tól. Akkor 80 ezer forint körül volt. 2 hét várakozás után kaptam tőlünk egy e-mailt hogy nem tudják teljesíteni a rendelést, ezért törölték. Kezdem azt hinni, hogy direkt szopatnak.
-
solfilo
veterán
Köszi a beszámolót!
Azt még megoszthatnád velünk, hogy happy end lesz e a történet vége.
Tudom, ez nem vígasz, de mi is rendeltünk emagtól (black fridayen) számtech cuccot, másnap (szombaton) már át is vehettük, csak pislogtam.

-
banditos91
tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
53600 - 53501
68474 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 55901 55900 - 55801 55800 - 55701 55700 - 55601 55600 - 55501 55500 - 55401 55400 - 55301 55300 - 55201 55200 - 55101 55100 - 55001 55000 - 54901 54900 - 54801 54800 - 54701 54700 - 54601 54600 - 54501 54500 - 54401 54400 - 54301 54300 - 54201 54200 - 54101 54100 - 54001 54000 - 53901 53900 - 53801 53800 - 53701 53700 - 53601 53600 - 53501 53500 - 53401 53400 - 53301 53300 - 53201 53200 - 53101 53100 - 53001 53000 - 52901 52900 - 52801 52800 - 52701 52700 - 52601 52600 - 52501 52500 - 52401 52400 - 52301 52300 - 52201 52200 - 52101 52100 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Elemzés Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Elemzés A zenehallgatásról dióhéjban I.
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- PlayStation 5
- Még 2026-ban megérkezik a karcsúsított Commodore 64 Ultimate
- Drágán add a képeket: rendereken a Xiaomi 17T
- Robotporszívók
- Autós topik
- Május végén jön a Horizon Hunters Gathering második zárt tesztje
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab A8 / 32GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- RAPOO 7100P 1000DPI optikai rádiós 5GHz egér
- HP EliteBook 840 G6, G5 14" i5, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 11 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(alig ment bele

Játékra,meg halkabb zenehalgatásra használnám.

legjobban az X újra éledésének örülnék.Amiket most néztem Edifier R1280DB és Edifier R980T vagy még Edifier 2.0 R1600TIII.Köszönök bármiféle észrevételt és tanácsot.

Inkább akkor egy Klipsch promédia 2.1, igaz egy 20-al drágább de szerintem jobban szól és igényesebb is.

lezso6: Áh, értem, így már tiszta.