Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zοltta
senior tag
Sziasztok!
Milyen hangfalat / Aktív - Passzív / ajánlotok max 40-60k-ig ami, nem zúg, búg, zizzeg stb..
Olvasgattam a topicot, de lutrit nem szeretnék játszani ,hogy vagy búg vagy nem.
Olyat szeretnék venni ami, teljesen kiszolgálja az adott igényeket.Ezek a következők:
♦ Főként - Minimal - Electro - House - D&B - Dubstep - HS - HC amiket hallgatok.
♦ Aggya a méjjet™ - Erről váltanék minőségibb hangzásra /Logi Z313 /
♦ Több évre tervezek vele , így csak olyan jöhet szóba, ami kiváltja a következőket
... Te jóóó ég ez q....a Jóóóóó
♦ Hangerő váltásnál ne zúgjon. Lásd... Microlab Solo6c tudom ,hogy lehet kapcsolgatni, de nem akarok !♦ 25-30 m2 szóba méret.
Létezik ilyen ?
Köszi!
Csak egy srác vagyok a nagy világból.
-
Zοltta
senior tag
válasz dime27 #38551 üzenetére
Szia !
Ahogy nyálazom a topicot tényleg nem létezik , ilyen ,vagy elfogadom ezt meg azt a hibáival együtt vagy, spórolgatok még hozzáMindegyik Microlab úgy nyavalyog, egyes hang fokozaton mint a 6c ?
Sajnos én is olyan finnyás vagyok mint Thunderzolee nagyon nem akarok alapból küldözgetni meg stb..Esetleg ismersz itt a fórumon olyat aki hasonló igényekkel talált magának hangfalat ?
[ Szerkesztve ]
-
Zοltta
senior tag
dzsi23
Úgy általában kell a jó mély hangzás, amit egy jó hangfal csak nyújtani tud , nem torzít magasabb hangerőn, mint egyes logitech bögreszett..
Attila0
Mégis mi a drága benne ? , hogy talán oda kell figyelni rá amit épp összeraknak xd ?
dime27
Sehol nem írtam ,hogy ilyet akarok , hanem 2.1 ről akarok feljebb, gondoltam ,hogy egyértelmű lesz ,hogy 2,1 -et leváltom 2.0 -ra
Egyáltalán van értelme bögreszettért 30-40k fölött pénzt kiadni?
-
Zοltta
senior tag
válasz dime27 #38565 üzenetére
Mivel a jelenlegi asztalom ( 130cm széles ) úgy 170cm szélesre lesz cserélve . Így a távolság nem lesz gond .
Igen jó ,hogy írod Muzikeren nézelődök éppen és sajnos az Mr8 at nem gyártják már :/ ...
Viszont erről lehet tudni valamit ? Mackie MR6mk3Csak egy srác vagyok a nagy világból.
-
Zοltta
senior tag
válasz SH4D0W2011 #38572 üzenetére
Először is vegyél egy nagy levegőt
Kicsit utána olvastam és azt vettem ki belőle ,hogy gyengébb minőségű hangformátumról hirtelen átváltottál , jobban tömörített hangformátumra .[ Szerkesztve ]
-
Zοltta
senior tag
válasz dime27 #38576 üzenetére
dzsi23
Gondolat olvasó vagy öcsém ! pont elkezdtem keresni
Mackie MR6 mk3 ez is jó akcióban van
dime27
Köszi tudom ,hogy a darabja csak ennyi 60-70 körül számoltam darabját úgy is
[ Szerkesztve ]
-
Zοltta
senior tag
válasz gyuromoj #38625 üzenetére
Hali.
Alapjáratban itt ez a felálás.
10-15k : Genius 1250B
30-40k : Microlab Solo 6c
És innentől már jönnek a stúdió monitorok .
De minden másra ott az összefoglaló
-
Zοltta
senior tag
válasz Richie141 #39259 üzenetére
Rakd be ezt .
Ha ez alatt se mukkan meg a mély láda, ott nem a füleddel lesz a gond.
Közeli haver nincs akinél kitudnád próbálni csak a ládát?
Ahhoz ,hogy "be röffenjen" elég csak a láda magasok nem.Bár nem te vagy az első akivel ez történt.. Rengeteg a videó ilyen vagy hasonló problémával, én hibás szériára tudok gondolni
[ Szerkesztve ]
-
Zοltta
senior tag
válasz newmoonlight #39575 üzenetére
Meg lehet ezt házilag is oldani, csak kell hozzá némi műszaki tudás és egy kapcsoló mondjuk találtam megoldást.. Igaz, hogy 3.5 -es , de át lehet ültetni 6.3 ra is
[ Szerkesztve ]
-
Zοltta
senior tag
Sziasztok! Ajánlott még 2018-ban a Microlab SOLO6C new ?
Csak azért kérdezem ,mert rendelés előtt állok és a megrendelés véglegesítse előtt még gyorsban kikérem itt a véleményeket, hátha azóta van best buy 30-40k körül otthoni zene hallgatásra Pc-n - telefonon. Tv.n.Köszi
-
Zοltta
senior tag
Röviden, egy Logitech Z313 at váltanék le pcről és olyan hangfal kell helyette, hangzásban, mintha oda állna melléd egy Playboy csaj és megkérdezné, hogy jössz d*gni ?....
Tudom morbid példa, de hát egy bögre szett után, legalább ekkora élményt szeretnék egy 2.0-tólCsak egy srác vagyok a nagy világból.
-
Zοltta
senior tag
válasz Bjørgersson #44896 üzenetére
Én most várom a Microlab Solo 6C - met kíváncsi leszek ,hogy muzsikál
( kacsás boltból rendelve )
Egy Logitech Z313 -at vált le. annál csak jobb lehet[ Szerkesztve ]
-
Zοltta
senior tag
válasz Bjørgersson #44898 üzenetére
Anno a nagyoknál láttam , rejtve írnak bolt neveket , így átvettem tőlük :d .... Igen Hurka Aqua
-
Zοltta
senior tag
Sziasztok!
Hosszú idő után végre, én is szert tettem egy Microlab Solo6c hangfal párra . Eddig állam leesett az eddigi, Logitech Z313 csipogó után ...
Nah de a lényeg, ez valami csúcs olyan hangokat is meghallottam zenei Klippek alatt, amitől csak nagyokat néztem , bánom ,hogy nem ruháztam be rá hamarabb !
UI. Egy ilyen KáCsa KCE-65-JR Jack-RCA kábel társaságában teljesít szolgálatot az asztali gépemnél , biztos jó a gyári kábel is , de ha már új hangfal akkor legyen hozzá minőségi kábel is
Köszi mindenkinek a tanácsokat!
UI:. Hangtalan a kicsike zúgás terén
- Sajnos olyan sötét a szobám ,hogy csak így tudtam róla érdemleges képet csinálni róla
[ Szerkesztve ]
-
Zοltta
senior tag
válasz Borzika #44938 üzenetére
Ez valami selyempapír szerű , 'szerintem' , de a te hangfaladat , miért ő smárolta le ? A sajátodat illet volna neked le smaccantani
UI:. nekem patika állapotba érkezett meg ( Solo6c)
De kösz a tippet, ha egyszer nekem is ilyen volna
-
Zοltta
senior tag
-
Zοltta
senior tag
-
Zοltta
senior tag
válasz smerch #45126 üzenetére
Microlab Solo 6C -re is vess pillantást 30-40k közt best buy
37cm magas, 25 mély, 22 széles .Jelenleg, ilyenem van és nagyon imádom Basszus bőven van! magas nagyon tiszta.
Filmezésre is jó . Kb 25 hangerőn, beraktam egy extreme bass boost zenét , és lejjebb kellett vennem, mert irgalmatlanul jól vissza adta, mintha club-ban a hangszórók mellett álltam volna ... Windowson jelenleg 60 -as álláson és a hangfalon 30-on használom és pofátlanul jó hangokat tól a drágaság .Minden elfogulatlanság nélkül, ajánlom neked . Én egy Logitech Z313 ról váltottam erre és bánom ,hogy nem hamarabb!
Zúgása nuku ( pedig 70cm-re ülök tőle jelenleg) és egy 2,5 méteres Kácsa rca - jack kábellel használom,
( Biztos jó a gyári is, de ha lúd kövér, akkor legyen prémium is a kábele) egy régi ddr2-es alaplapi hangkártyával hajtom.Persze ha teheted hallgasd meg valahol ! ( Aquaból rendeltem, ha érdekel.)
Hozzá teszem az itteni ajánlásokra döntöttem mellette, mivel nem akartam több
80-100 ezret költeniPacsi!
[ Szerkesztve ]
-
Zοltta
senior tag
válasz #97950976 #45308 üzenetére
Szia én egy Microlab solo 6c-t használok 15 nm" -es szobába ( 100w) és még ez is bőven elegendő ide. Windows 50% Solo 28-as állásban használva és még így is, nagyon szépen szól, Csak azért írom , mert amit kinéztél az ennek a duplája.
Szerk:
- Hogy nem bírtad el helyezni ? szűk a hely ?[ Szerkesztve ]
-
Zοltta
senior tag
válasz Snoky21 #45643 üzenetére
GYAKORI TÉVHITEK
„ ... 2.1-et akarok, mert annak jobb a mélye ... "
Legfeljebb több, de semmiképp sem jobb. Az olcsó rendszerek "mélyládáit" úgy hangolják, hogy hatásvadász hangjuk legyen, de ennek semmi köze a minőséghez.
Ilyen rendszert csak nagyon indokolt esetben fogunk ajánlani, fogadjuk el, hogy 100-ból 99-szer a sztereo rendszerekkel jár jobban a kedves kérdező.Én a Microlab Solo 6c-t tudom ajánlani . 15 nm2 -en használom és megéri az árát!
Mély igen csak erőteljes.
Sztereo létezik!
Nagy méretű, szal úgy kell helyezni, hogy ne a falhoz nyomd hanem legalább 15-20 centi távolra legyen.
36k körül mozog.
40-60 ezer között a többiek tudnak segiteni, hogy mit éri meg 40 alatt Solo6c
[ Szerkesztve ]
-
Zοltta
senior tag
Hali!
Létezik olyan hangkártya amivel össze tudnék kötni egy okos tévét egy Solo6c new-al ?
SAMSUNG UE40MU6452 Csatlakozói: [link] És még arra is gondoltam ,hogy váltakozva hallgatnám a Solo-t hol TV-n, hol PCn létezik ilyen ? Még Bluetooth alapú hangkártyán is gondolkozok, kábelek végett, de kíváncsi lennék ,hogy létezik e olyan , bár minőségre fura lehetHangkaris topicban nem sok, hozzá értőt láttam azért merészkedtem ide irni
Köszi!
-
Zοltta
senior tag
válasz scott_free #51940 üzenetére
Akkor ha jól látom , a hangfalat az auxba kell dugni ,BT párositás után pedig egyből szól is ? ..
Kiváncsian várom ,hogy te mire jutsz vele
-
Zοltta
senior tag
válasz scott_free #51958 üzenetére
Mivel nekem van a Microlab 6C-n van aux bemenet , úgy arra gondoltam ,hogy a Logihoz adott 3,5mm-es jack --> 2xRCA kábelel össze dugom, [Solo 6c hátulja] Jack dugo Logiba menne, az RCA rész a Soloba és mikor bt-n akarom hallgatni csak Auxra állitom és kész
( legalábbis erre gondoltam )Azt nem látom sehol, de gondolom folyamatos táp kell ,hogy müködjön a Logi igaz ?
" egy ősrégi, 13 éves Sony Ericsson K550i "
Lehet régi, de még walkman szintet hozta
Köszi az infót!
[ Szerkesztve ]
-
Zοltta
senior tag
válasz scott_free #51963 üzenetére
Akkor jól gondoltam Nem nézted ,hogy a Loginak van valamilyen appja androidra, a kütyühöz?
Nem gondolom ,hogy létezik hozzá , de manapság minden megtörténhetHa jó audió kábel kell, tudom ajánlani a KáCsa márkát. Igaz ,hogy 3-5 ezer környékiek ajánlott minimum venni, de szerelhetőek és aranyozottak
Én ilyet vettem a 6c-m hez [link]Csak egy srác vagyok a nagy világból.
-
Zοltta
senior tag
-
Zοltta
senior tag
válasz Bigemperor #52029 üzenetére
A legjobb ebben az árban ... Nekem is ez van.
-
Zοltta
senior tag
válasz megaandrew #52081 üzenetére
Egyedi hiba lehet , mert nálam semmi búgás nincs, pedig kb 40 cm re vannak tölem
-
Zοltta
senior tag
válasz DrDante666 #52234 üzenetére
26x21x36 ( mély, széles, magas )
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemzés Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Elemzés A zenehallgatásról dióhéjban I.
- Vezetékes FEJhallgatók
- LEGO klub
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házi hangfal építés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Revolut
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs