- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Notepad++
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zοltta
senior tag
válasz
lezso6 #59551 üzenetére
Igen pontosan, beszéltünk már
és épp felnéztem HA-ra és megláttam a 7c-t ,hogy felrakták, gondoltam megkérdezem itt ,hogy mizu vele a jelenlegi hez képest milyen.
De azt nem gondoltam ,hogy egyből te irsz visszahabár mélyben nem fogsz sokkal többet kapni
- az nem gond a jelenlegi mély is jó nem kell ,hogy a csetreszek leesenek , de ha már jobban szól mint a 6c akkor már boldog leszekS350DB 100k-ért teljesitsen is
-
Zοltta
senior tag
Sziasztok!
Adódott két lehetőségem és a véleményetekre lennék kiváncsi
Az egyik egy Microlab Solo 7C 2.0 a másik pedig az Edifier R2750DB
Mindkettőt jó áron tudnám megvenni, de az érdekelne ,hogy a Microlab Solo 6C után melyik lenne lényegesebb előre lépés, hangerő töbletben és mélyben és persze, hangzásban.Köszi
-
Zοltta
senior tag
válasz
SunMount3r #53737 üzenetére
Nem nekem kell a srácnak
-
Zοltta
senior tag
Mondjuk azt nem néztem ,hogy mi van a távirányitóján csak most, de ez elég gáz tőlük még a Solo 6 c-men is van standby gomb.
Akkor se kapcsol le ha nem hallgatsz rajta semmit? Mert akkor csak a kapcsolgatás marad. némitásal az a baj ,hogy ugyan ugy be kapcsolva marad csak nem ad ki hangot
-
-
Zοltta
senior tag
válasz
Viktor0610 #53154 üzenetére
Nekem Aqua oldalárol van és, én imádom
akkoriban 37 ezerért sikerült szerezni
-
Zοltta
senior tag
Hogy a fenébe tudtad ,úgy takarítani ,hogy benyomod? én bazki az okos tévém képernyőjét, se törlöm le havonta, csak évente 3x ,nehogy megkarcoljam vagy megsértsem a panelt
Próbáld meg szigszallagal kihúzni ha lehetséges vagy valami ragaccsal :/ btw.
Az ,hogy neked mennyire tetszik a hangja meg, hogy a többiek mit gondolnak róla , ne beszéld be magadnak
Ki használja te vagy ők? jó biztos segíteni akarnak , de akkor gondolom alapból olyat vettél volna ami szét "cuccoza" a basszust -
Zοltta
senior tag
válasz
Viktor0610 #52478 üzenetére
Én sosem kapcsolom ki. (Pc-re van kötve csak )
Még akkor sem csinál ilyet, mikor a Samsung tvm-el van össze kötve bt - adapterrel , és folyton be van kapcsolva, de a tv ki van kapcsolva.
Maximum rakd kisebb hangerőre 20-25 körül.
Lehet abszurd kérdés.- de van modem a közelében ? vagy hasonló? a gyári csatlakozók háklisok lehetnek rá
Ennyi erővel, a pc-t is áramtalanítani kell , nehogy valami meghibásodjon feszültség alatt .
-
Zοltta
senior tag
válasz
Viktor0610 #52465 üzenetére
Én nem erzékeltem ilyet. Próbáld ki másik jack-rca kábellel. A gyárit pont ezért cseréltem mert nincs árnyékolva.
-
Zοltta
senior tag
Bögreszettektől menekülj!
Csakis aktív hangfalat vegyél.
Itt egy példa... Logitech.. egy mély több kicsi. na már most ha a Logi mély ládát a földre rakod és a kicsiket veled szembe, csak azt érzed ,hogy lent dübörög előröl meg csipog. ...
2.0 aktívnál szembe rakod az asztalon vagy állványra, itt szemből érzed azt az erőt amit a bögre szettek próbálnak produkálni kisebb nagyobb sikerrel... Kikiegyensúlyozottabb és összeszedettebb hangot kapsz a pénzedért...
TE döntesz mi a jó neked
Jó neked van még infra a telefonon
( Honor Playen nincs nekem )
-
Zοltta
senior tag
válasz
Viktor0610 #52438 üzenetére
Látod meg mondtam
Vigyázz rá ! Főleg a távirányítóra
-
Zοltta
senior tag
Pedig kiírja hányas fokozaton van szép piros számmal
- Viszont meglepetéskén ért, hogy az első bekapcsoláskor kb. max. hangerővel szólalt meg.Pár hétig járasd be, aztán hozzá fogsz szokni a hangjához
..
Bt adapterből nekem ez van és bevált [link]60 a max a hangerőben, de általában 35 bőven elég szerintem
Persze ha buli van 45 is elég.
-
Zοltta
senior tag
válasz
Viktor0610 #52358 üzenetére
Ne ijedj meg !
Nem kocsiban akarod használni ,hogy olyan über mélyek kelljenek neked , de attól függetlenül letud menni mélyre.
Nem egy tejfölös doboz hangja van. Ott van magas ahol kell és persze vele együtt mélyek is !
Végül is van 14 napod kitesztelni ha neten veszed
-
Zοltta
senior tag
válasz
Viktor0610 #52354 üzenetére
Arra szerintem nem lesz panaszod
. Nem egy bögreszett mélye van
Van benne szépen magas hangok is , de úgy is meglátod majd. -
Zοltta
senior tag
válasz
Viktor0610 #52349 üzenetére
Üdv a klubban
Vigyázz rá !
alap teszt zene :_D
( Tudtom vannak jobbak tesztre, de most ezek is jók )
33-as hangerőn ajánlom kezdetnek ,hogy megérezd mit tud.. de 60 a plafon
Nekem így van beállítva. a bass 8, trebel 2-5 között érdemes be állítani akkor szépen kihozza magából ami kell . Ha jó az alap anyag..
Én egyből elfelejtettem a gyári 3.5 jack - rca kábelét. és még a most megvett Bluetooth adapter mellé is KáCsa kábelt vettem.
Pc-vel össze kötve, (KáCsa KCE-65-2.5JR) , és a hangfalat meg az adaptert ezzel kötöttem össze. (KáCsa KCE-215 RCA)
Nem szándékozom a KáCsát reklámozni, de én tudom ajánlani őket
UI:.. Lehet az én mániám , de hogy megvédjem a membránokat az eredetileg teljesen betolt védő (szivacs hálós) borítást, kijjebb húztam kb 5-8 mm-el
. Valahogy túl közel éreztem ezt..
Másrészt a távirányítón is a gyári csomagolást rajta hagytam , ne kopjon.
-
Zοltta
senior tag
válasz
scott_free #51958 üzenetére
Logitech Bluetooth Audio Adapter V2
Tanúsíthatom, nekem tegnap jött meg, össze raktam a Solo 6c-vel és tökéletesen muzsikál.
Észre vehetetlen , hogy Bt-n keresztül szól film, zene, YT videó stb. Aki Bluetooth eszközt keres annak tudom ajánlani.
-
Zοltta
senior tag
válasz
Viktor77 #52254 üzenetére
Én is most rendeltem be,( innen ) pont ugyan ezt a fent emlitett hangfalhoz
.
Kiváncsi leszek majd mit tud.Logi is szépen megdrágult másfél két hónap alatt 8-9 röl 10-14 re....
Nyugodtan veheted a Solo 6-ot
( Ha még lehet kapni )
Én ha tehettem volna a nagy tesot vettem volna 7c-t , de a 6-os is szépen produkál, főleg minőségi zenék alatt..
Én az eredeti Jack-RCA kábelét egy ilyenre cseréltem [link]
Miután kipróbálod ezekre figyelj, ezeken a hangerő állásokon megjelenhet bizonyos zaj, perpill szerintem csak némely tipusoknál lehet, mert nálam ez nem jelentkezik. sehol sem.
Meg a másik ,hogy boritást levéve a felső membrán olykor benyomodva érkezik meg felhasználokhoz, még ez is előfordulhat. Ennél [kép] .Nem gyakori ez , de megeshet olykor.
-
Zοltta
senior tag
válasz
DrDante666 #52234 üzenetére
26x21x36 ( mély, széles, magas )
-
Zοltta
senior tag
válasz
megaandrew #52081 üzenetére
Egyedi hiba lehet , mert nálam semmi búgás nincs, pedig kb 40 cm re vannak tölem
-
Zοltta
senior tag
válasz
Bigemperor #52029 üzenetére
A legjobb ebben az árban ... Nekem is ez van.
-
Zοltta
senior tag
válasz
scott_free #51963 üzenetére
Akkor jól gondoltam
Nem nézted ,hogy a Loginak van valamilyen appja androidra, a kütyühöz?
Nem gondolom ,hogy létezik hozzá , de manapság minden megtörténhetHa jó audió kábel kell, tudom ajánlani a KáCsa márkát. Igaz ,hogy 3-5 ezer környékiek ajánlott minimum venni, de szerelhetőek és aranyozottak
Én ilyet vettem a 6c-m hez [link] -
Zοltta
senior tag
válasz
scott_free #51958 üzenetére
Mivel nekem van a Microlab 6C-n van aux bemenet , úgy arra gondoltam ,hogy a Logihoz adott 3,5mm-es jack --> 2xRCA kábelel össze dugom, [Solo 6c hátulja] Jack dugo Logiba menne, az RCA rész a Soloba és mikor bt-n akarom hallgatni csak Auxra állitom és kész
( legalábbis erre gondoltam )Azt nem látom sehol, de gondolom folyamatos táp kell ,hogy müködjön a Logi igaz ?
" egy ősrégi, 13 éves Sony Ericsson K550i "
Lehet régi, de még walkman szintet hozta
Köszi az infót!
-
Zοltta
senior tag
válasz
scott_free #51940 üzenetére
Akkor ha jól látom , a hangfalat az auxba kell dugni ,BT párositás után pedig egyből szól is ?
..
Kiváncsian várom ,hogy te mire jutsz vele
-
Zοltta
senior tag
Hali!
Létezik olyan hangkártya amivel össze tudnék kötni egy okos tévét egy Solo6c new-al ?
SAMSUNG UE40MU6452 Csatlakozói: [link] És még arra is gondoltam ,hogy váltakozva hallgatnám a Solo-t hol TV-n, hol PCn létezik ilyen ?Még Bluetooth alapú hangkártyán is gondolkozok, kábelek végett, de kíváncsi lennék ,hogy létezik e olyan , bár minőségre fura lehet
Hangkaris topicban nem sok, hozzá értőt láttam azért merészkedtem ide irni
Köszi!
-
Zοltta
senior tag
válasz
Snoky21 #45643 üzenetére
GYAKORI TÉVHITEK
„ ... 2.1-et akarok, mert annak jobb a mélye ... "
Legfeljebb több, de semmiképp sem jobb. Az olcsó rendszerek "mélyládáit" úgy hangolják, hogy hatásvadász hangjuk legyen, de ennek semmi köze a minőséghez.
Ilyen rendszert csak nagyon indokolt esetben fogunk ajánlani, fogadjuk el, hogy 100-ból 99-szer a sztereo rendszerekkel jár jobban a kedves kérdező.Én a Microlab Solo 6c-t tudom ajánlani . 15 nm2 -en használom és megéri az árát!
Mély igen csak erőteljes.
Sztereo létezik!
Nagy méretű, szal úgy kell helyezni, hogy ne a falhoz nyomd hanem legalább 15-20 centi távolra legyen.
36k körül mozog.
40-60 ezer között a többiek tudnak segiteni, hogy mit éri meg
40 alatt Solo6c
-
Zοltta
senior tag
válasz
#97950976 #45308 üzenetére
Szia én egy Microlab solo 6c-t használok 15 nm" -es szobába ( 100w) és még ez is bőven elegendő ide. Windows 50% Solo 28-as állásban használva és még így is, nagyon szépen szól,
Csak azért írom , mert amit kinéztél az ennek a duplája.
Szerk:
- Hogy nem bírtad el helyezni ? szűk a hely ? -
Zοltta
senior tag
válasz
smerch #45126 üzenetére
Microlab Solo 6C -re is vess pillantást 30-40k közt best buy
37cm magas, 25 mély, 22 széles.
Jelenleg, ilyenem van és nagyon imádom
Basszus bőven van! magas nagyon tiszta.
Filmezésre is jó. Kb 25 hangerőn, beraktam egy extreme bass boost zenét , és lejjebb kellett vennem, mert irgalmatlanul jól vissza adta, mintha club-ban a hangszórók mellett álltam volna
... Windowson jelenleg 60 -as álláson és a hangfalon 30-on használom és pofátlanul jó hangokat tól a drágaság
.
Minden elfogulatlanság nélkül, ajánlom neked . Én egy Logitech Z313 ról váltottam erre és bánom ,hogy nem hamarabb!
Zúgása nuku ( pedig 70cm-re ülök tőle jelenleg) és egy 2,5 méteres Kácsa rca - jack kábellel használom,
( Biztos jó a gyári is, de ha lúd kövér, akkor legyen prémium is a kábele) egy régi ddr2-es alaplapi hangkártyával hajtom.Persze ha teheted hallgasd meg valahol !
( Aquaból rendeltem, ha érdekel.)
Hozzá teszem az itteni ajánlásokra döntöttem mellette, mivel nem akartam több
80-100 ezret költeniPacsi!
-
Zοltta
senior tag
Sziasztok!
Hosszú idő után végre, én is szert tettem egy Microlab Solo6c hangfal párra
. Eddig állam leesett az eddigi, Logitech Z313 csipogó után
...
Nah de a lényeg, ez valami csúcs
olyan hangokat is meghallottam zenei Klippek alatt, amitől csak nagyokat néztem
, bánom ,hogy nem ruháztam be rá hamarabb !
UI. Egy ilyen KáCsa KCE-65-JR Jack-RCA kábel társaságában teljesít szolgálatot az asztali gépemnél
, biztos jó a gyári kábel is , de ha már új hangfal akkor legyen hozzá minőségi kábel is
Köszi mindenkinek a tanácsokat!
UI:. Hangtalan a kicsike zúgás terén
- Sajnos olyan sötét a szobám ,hogy csak így tudtam róla érdemleges képet csinálni róla
-
Zοltta
senior tag
válasz
Bjørgersson #44898 üzenetére
Anno a nagyoknál láttam , rejtve írnak bolt neveket , így átvettem tőlük :d ....
Igen Hurka Aqua
-
Zοltta
senior tag
válasz
Bjørgersson #44896 üzenetére
Én most várom a Microlab Solo 6C - met kíváncsi leszek ,hogy muzsikál
( kacsás boltból rendelve)
Egy Logitech Z313 -at vált le. annál csak jobb lehet -
Zοltta
senior tag
-
Zοltta
senior tag
Sziasztok!
Ajánlott még 2018-ban a Microlab SOLO6C new ?
Csak azért kérdezem ,mert rendelés előtt állok és a megrendelés véglegesítse előtt még gyorsban kikérem itt a véleményeket, hátha azóta van best buy 30-40k körül otthoni zene hallgatásraPc-n - telefonon. Tv.n.
Köszi
-
Zοltta
senior tag
válasz
newmoonlight #39575 üzenetére
Meg lehet ezt házilag is oldani, csak kell hozzá némi műszaki tudás és egy kapcsoló mondjuk találtam megoldást.. Igaz, hogy 3.5 -es , de át lehet ültetni 6.3 ra is
-
Zοltta
senior tag
válasz
Richie141 #39259 üzenetére
Rakd be ezt .
Ha ez alatt se mukkan meg a mély láda, ott nem a füleddel lesz a gond.
Közeli haver nincs akinél kitudnád próbálni csak a ládát?
Ahhoz ,hogy "be röffenjen" elég csak a láda magasok nem.Bár nem te vagy az első akivel ez történt.. Rengeteg a videó ilyen vagy hasonló problémával, én hibás szériára tudok gondolni
-
Zοltta
senior tag
válasz
gyuromoj #38625 üzenetére
Hali.
Alapjáratban itt ez a felálás.
10-15k : Genius 1250B
30-40k : Microlab Solo 6c
És innentől már jönnek a stúdió monitorok .
De minden másra ott az összefoglaló
-
Zοltta
senior tag
válasz
dime27 #38576 üzenetére
dzsi23
Gondolat olvasó vagy öcsém !
pont elkezdtem keresni
Mackie MR6 mk3 ez is jó akcióban van
dime27
Köszi tudom ,hogy a darabja csak ennyi
60-70 körül számoltam darabját úgy is
-
Zοltta
senior tag
válasz
SH4D0W2011 #38572 üzenetére
Először is vegyél egy nagy levegőt
Kicsit utána olvastam és azt vettem ki belőle ,hogy gyengébb minőségű hangformátumról hirtelen átváltottál , jobban tömörített hangformátumra . -
-
Zοltta
senior tag
dzsi23
Úgy általában kell a jó mély hangzás, amit egy jó hangfal csak nyújtani tud , nem torzít magasabb hangerőn, mint egyes logitech bögreszett..
Attila0
Mégis mi a drága benne ?
, hogy talán oda kell figyelni rá amit épp összeraknak xd ?
dime27
Sehol nem írtam ,hogy ilyet akarok
, hanem 2.1 ről akarok feljebb, gondoltam ,hogy egyértelmű lesz ,hogy 2,1 -et leváltom 2.0 -ra
Egyáltalán van értelme bögreszettért 30-40k fölött pénzt kiadni?
-
Zοltta
senior tag
válasz
dime27 #38551 üzenetére
Szia !
Ahogy nyálazom a topicot tényleg nem létezik , ilyen ,vagy elfogadom ezt meg azt a hibáival együtt vagy, spórolgatok még hozzáMindegyik Microlab úgy nyavalyog, egyes hang fokozaton mint a 6c ?
Sajnos én is olyan finnyás vagyok mint Thunderzolee nagyon nem akarok alapból küldözgetni meg stb..Esetleg ismersz itt a fórumon olyat aki hasonló igényekkel talált magának hangfalat ?
-
Zοltta
senior tag
Sziasztok!
Milyen hangfalat / Aktív - Passzív / ajánlotok max 40-60k-ig ami, nem zúg, búg, zizzeg stb..
Olvasgattam a topicot, de lutrit nem szeretnék játszani ,hogy vagy búg vagy nem.
Olyat szeretnék venni ami, teljesen kiszolgálja az adott igényeket.Ezek a következők:
♦ Főként - Minimal - Electro - House - D&B - Dubstep - HS - HC amiket hallgatok.
♦ Aggya a méjjet™ - Erről váltanék minőségibb hangzásra /Logi Z313 /
♦ Több évre tervezek vele , így csak olyan jöhet szóba, ami kiváltja a következőket
... Te jóóó ég ez q....a Jóóóóó
♦ Hangerő váltásnál ne zúgjon. Lásd... Microlab Solo6c tudom ,hogy lehet kapcsolgatni, de nem akarok !♦ 25-30 m2 szóba méret.
Létezik ilyen ?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemzés Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Elemzés A zenehallgatásról dióhéjban I.
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bittorrent topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- E-roller topik
- Túra és kirándulás topic
- Eredeti játékok OFF topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest