-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dare2Live
félisten
válasz
Zoluska #29838 üzenetére
Talán annyi maradt meg, hogy mackie alja picit mindha erősebb lett volna. Az a "baj" 8040 nekem egyértelműen jobb volt bárminél.
OFF: A BM5 ára is magas de a 8040 (nemhogy 8050) ára mégsokkal inkább.
Én fősuli végéig hallgattam azokat a videotonokat amiket édesanyám vett miután elvégezte az egyetemet. 0ról felnöttem általános iskola, középsuli, fősuli... családi kocsik jöttek mentek, számítógépek is, bnőkről nem is szólva...
Az egy ami végig ott volt az a hangfal. Generációkon átivelő tulajdon/kincs.Ezért fér bele annak elenére, hogy parizeres zsemle. És a BM5 ugyanez a kategória. Grat hozzá!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemzés Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Elemzés A zenehallgatásról dióhéjban I.
- PlayStation 5
- Megkapja a fotós különkiadást a Nubia Z70S Ultra is
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- RAM topik
- Tudományos Pandémia Klub
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 Gen3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 14" WUXGA I MAGYAR I W11 I NBD Gar!
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest