Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- SzDavid99: Barangolás egy ünnepi Nintendo-mekkává változott szöuli bevásárlóközpontban
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Le Mans-i 24 órás verseny, Franciaország, Circuit de la Sarthe
Új hozzászólás Aktív témák
-
Enton
addikt
2024 spa:
-
Marmonkanna
tag
-
Ciccuka
veterán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Ekkora hátrányt nehéz lett volna behozni a maradék időben.
Szerintem már kiállás előtt lefixálták a 2. helyet a csapatvezetők.A Ferrari minden téren erős, ráadásul úgy, hogy szépen BoP is felfele ment náluk.
Valamibe nagyon beletaláltak vagy van valami trükk.
-
szebe
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Plusz a megforgás.
Azért a Ferrari is igyekezett eldobni, az ajtóval meg a kiengedéssel, de csak nem sikerült. -
Motion_Blur
félisten
Ha az utolsó boxkiállás utan nincs Lopeznek par körig motorerő problémája... akkor ez brutal izgalmas lehetett volna.
Ezzel együtt a Ferrari előtt le a kalappal.
-
biker
nagyúr
bocs, sügér vagyok, boxkiállás után miért állnak a kijáraton még mielőtt kiengedik őket? csak az sc miatt?
-
szebe
addikt
Nah, Kubica lenullázott egy BMW-t, szerintem ezzel a saját versenyüket is kukázza
-
törölt tag
Szakadó esőben slick
-
Gaben92
őstag
Szvsz ez a Live Timing elég gyász.
A böszme nagy gyártó logók miatt konkrétan 6 autó fér ki 15,6"-re (kivéve az LMP2, ahol nincsenek logók). Ahol a stintek és a pitek vannak, stb. jó lett, annak örülök, de maga a live timing konkrétan használhatatlan P2-n kívül.A Le Mans TV Live Timingja amiről Enton rakott be képet nagyon baba lett.

-
Ciccuka
veterán
Egyik BMW Hypercar mindjárt kört kap.

Este elvileg jön majd a nagyobb eső. -
szebe
addikt
Kár az 51-esért, de valakivel muszáj volt reagálni a Toyotára, meg az esőre.
Ezt most egyébként jól csinálta a Ferrari. -
Enton
addikt
Néztem egy pár videót az elmúlt héten nagyon nyomták a médiát sok interjú városi parádé meg egyebek, de az eddig kimaradt miért nincs AMG vagy merci sehol?
Összevesztek megunták, vagy ez már több éves sztori és csak én felejtettem el?
Ez a livetiming meg nagyon szép alap lenne manapság:
-
törölt tag
Sziasztok!
Nem tudjátok, lesz valahol Budapesten közösségi LeMans nézés? Esetleg tévén benyomják valami szórakozóhelyen?
-
Ciccuka
veterán
Szombat 15:00 Eurosport 1
Ne feledjétek! -
berek21
őstag
Az ifjú hölgy, a boxutcában teljesít szolgálatot, mint marshall. [link]
-
Ciccuka
veterán
A Le Mans-i 24 órás teljes rajtrácsa
Hatalmas baleset és korlátjavítás miatt késett a Le Mans-i Hyperpole
Csütörtök este 20 órakor kellett volna elkezdődnie a Le Mans-i 24 órás legjobb rajthelyeiről döntő Hyerpole-nak, azonban a kvalifikációt megelőzően óriási baleset történt a betétszéria, a Michelin Le Mans Cup első futamán. Louis Rossi csapódott a szalagkorlátnak egy LMP3-as autóval: mivel visszajátszást nem mutattak, így azt nem tudni, pontosan hogyan történt az incidens, mindenesetre a korlátot is szerelni kell, ezért legalább félórás csúszás vár a 24 órás legjobbjaira.

-
Ciccuka
veterán
-
Enton
addikt
Ne is mond, be is raktam a 2016-os futamot vigasztalódni/nosztalgiázni, mondjuk attól eltekintve hogy rekord rövid futam lett, nem lett volna ez rossz, de az előzőt meg manthey kapta így ajándékba 21-ben.
Meg relatív erős top 10 volt, amit én néztem az jó volt csak pikk pakk elszáll ez 24 óra akár folyamat mennek akár ilyen rövidet mint most sikerült.
Mondjuk belegondolva ha nem szabad hétvégére esett volna és szabit áldoztam volna érte akkor én is szomorúbb lennék, de ez egy ilyen hegyvidék és ezért szeretjük. -
Enton
addikt
-
Enton
addikt
lett angol twitch is:
https://www.twitch.tv/nuerburgring_live -
Enton
addikt
Itt pedig az angol kommentár:
https://radiolemans.co/
Klikk a listen live-ra majd a lejátszón a play gomb.twich német live:
https://www.twitch.tv/24stundennuerburgringEz a arena4 mifene meg fulladjon bele a streamjébe.
-
Ciccuka
veterán
Nemsokára kezdődik az Nürburgring 24-órás verseny
Valószínűleg itt lehet majd nézni (rá kell kattintani az Élő fülre)
Streamek -
Ciccuka
veterán
2024 24 Hours of Nürburgring
2024. június 12024 24 Hours of Le Mans
2024. június 15CrowdStrike 24 Hours of Spa 2024
2024. június 29 -
vlevi
nagyúr
Biztató a jövő szezonra, hogy 19 hypercar nevezett.
19 Hypercars entered for 2024 WEC season including third Ferrari · RaceFans
Külön teccik, hogy többféle típus, van itt Cadillac, BMW, és persze Lambo, Ferka, stb... -
Ventur@
senior tag
Kegyelmes úristen az a hang
.
[NEW 2024 Lamborghini SC63 LMDh Hypercar Testing at Imola Circuit]
De várom már a 2024-es Le Mans-t
. -
albert8
veterán
válasz
dellfanboy
üzenetére
El lehet lenni teljesen angoltudással.
jegy 200eur + szállás 2éj 100eur+ költés kb 100eur+kaja kb 100eur
péntektől vasárnapig -
albert8
veterán
Egyetértek, hatalmas verseny volt. Az elemekkel, versenyzőkkel, gumikkal. Szeretncsém volt élőben ott lenni és igazán nem bántam meg! Én személy szerint nagyon örülök, hogy meglett a ferrarinak és a corvettenek! Szurkoltam nekik és az lmp2 csajoknak is, de az nem jött be sajna.
Kis összefogalaló:
Szuper a helyszín, a város az emberek is. Közlekedés tök rendben elég sok a hely is bent, de néha szűkös egy két gócpontban. Tiszta fesztivál és aki szeretni a kocsikat kánaán. Árak itthonihoz magasak, de nem velük van a gond... Kiszolgálás franó, minden is van.
Aki teheti mindenképpen menken el egyszer az életben.
Jah és a múzeum most kifejezetten durva volt, de valszeg más években is elég jó a kocsi felhozatal.
-
Ventur@
senior tag
Jó volt ez az idei történelmi Le Mans. Le a kalappal a Ferrari előtt, de azért az utolsó kiállásnál kivert engem is a víz. Egyből eszembe jutott az a le mans-i verseny, ahol a Toyota az utolsó kör megkezdése után állt meg a célegyenesben, egy filléres gumicső hibája miatt. Na, itt is már vizulizáltam, hogy kész ennyi volt a Ferrari...de szerencsére nem
. GT-ben sajnálom a csajokat, hogy nem lett meg a dobogó. Szép lett volna, de így is le a kalappal elöttük is
.Jövőre jön az Alpine is LMH-ba, szóval még több autó és az új GT osztály...nyami
-
homeless09
őstag
Bravo Ferrari, megérdemelték!
-
Milka 78
nagyúr
válasz
homeless09
üzenetére
Fentebb írta a bop-val kapcsolatosan, de már a műsorban is mondták.
-
IreN!CuS
őstag
20 óra után ~1 mp a különbség az első kettő között. Utóbbi idők legjobb versenye
-
berek21
őstag
Corvette drukkerként örülnék ha behúznák. Ahonnan visszajöttek az nem semmi. A tavalyi után "jár" nekik.
-
IreN!CuS
őstag
Még mindig van 8 óra a versenyből na meg a híres bohoct Ferrari taktikai csapat még alkothat
Pug eltűnt, Porsche sehol így marad a cadi hátha elkapják a lepattanót
-
Milka 78
nagyúr
válasz
homeless09
üzenetére
Mondanám, hogy örülök, de nem...
-
homeless09
őstag
Ferrari megnyeri
-
Milka 78
nagyúr
Ferrarival meg szembe jöttek...igazi cumi

Peugeot meg első
Kobayasi
-
Ventur@
senior tag
Eddig szerintem izgalmas a verseny. Egy kis eső minden ment tud bolondítani
. -
vlevi
nagyúr
Hosszú lesz ez az éjszaka, ha ilyen esőben kell végig csinálni.
-
Milka 78
nagyúr
Basszus s Jota
Ferrai poénra megkapja az első helyet és érdekes módon nem az első eset, hogy a bop őket löki meg LeMans-ba (pl gt talán 2 éve)...jó hogy a Tolyotákra nem kötöttek egy öntvény radiátort 
-
IreN!CuS
őstag
Rakás fos 34 perc és csak a SC ment....
-
Ventur@
senior tag
[Garage 56]
Holnap végre az egész éven várt nap. Felkészültem pár doboz edrinkkel, rágcsákkal. Szóval, hagy menjen
-
Ciccuka
veterán
15:00- EWC, Le Mans-i 24 órás motorv. (eurosport.hu előfizetéssel, tv: Eurosport 2, 17:30-20:00)
-
Ciccuka
veterán
Mugello-ról lemaradtam.
-
vlevi
nagyúr
Ez szép nagy esés volt.
-
vlevi
nagyúr
Mondjuk ezen még is lepődtem, hogy az Eurosport adja, nem kell streamet vadászni.
Jobban belegondolva, ez nem az IMSA Daytona 24 órás, hanem WEC futam, még szép, hogy adják.
Habár, az Eurosporttol kitelik az is, hogy a két csatornajukon dartsot, vagy kőpapírollót adnak felvételről, és csak a playeren lehetne nézni.
Szerencsere most nem ez a helyzet. -
Ventur@
senior tag
WEC Sebring 1000 2023 időmérő. Kicsit ízlelgessük ezt:
1. Ferrari
2. Toyota
3. Toyota
4. Ferrari
5. Cadillac
Ezek mind kb. 1 mp-en belül (jó a Cadillac kicsit kilóg, mert 1.015-re végzett a Ferrari-tól, de adjuk meg az 1 mp-en belüli időt
).
6. Porsche
7. Porsche
8. Peugeot
Na ezek tizedeken belül egymáshoz....viszont már bő 2 mp-re az elejétől.
9. Peugeot
10.Glickenhaus
11. Vanwall
Na az utolsó kettő az full homály, mert több, mint 4 mp-re az elejétől. Ezen a pályán ez sok. Remélem Le Mans-ra tudnak ezek a csapatok is fejlődni.Mindenesetre az eleje az nagyon jól nézz ki és jó versenynek ígérkezik.
-
Ciccuka
veterán
-
Ciccuka
veterán
Igazi mérföldkövet jelent a 2023-as endurance-világbajnokság hétvégi prológja, hiszen mostantól újra együtt versenyezhet a világbajnokság és az észak-amerikai sorozat csúcskategóriája.
-
Ventur@
senior tag
Előre is jelzem, hogy az angolom nem az igazi és a fordítóba beteve, amit olvastam sem biztos hogy jó a fordítás, de valami olyat találtam, hogy szoftveresen manipulálták a guminyomás értékeket. Szerintem ez valami olyasmi lehet, hogy más értékeket közöltek a verseny folyamán a sportfelügyelőség felé, mint amit a valós adatok mutattak. Márpedig ezt az IMSA szabályzata tiltja.
-
vlevi
nagyúr
Csalással győztek Daytonaban.
[link] -
Ciccuka
veterán
-
Ciccuka
veterán
Porsche, BMW leszerepelt.

-
albert8
veterán
Egyetértek!
A végén az lmp2 pedig nagyon szép meccs volt! A semmiből jöttek össze még a kommentátorok se angyon követték. Ferrari,corvette, caddy, porche pedig nagyon jól hangzottak már várom! Az új prototipusok viszont annyira nem voltak megbízhatók....remélem azért tanultak valamit itt amerikába....és összekapják magukat.
Új hozzászólás Aktív témák

- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 512 GB SSD
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Samsung Galaxy A53 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

A böszme nagy gyártó logók miatt konkrétan 6 autó fér ki 15,6"-re (kivéve az LMP2, ahol nincsenek logók). Ahol a stintek és a pitek vannak, stb. jó lett, annak örülök, de maga a live timing konkrétan használhatatlan P2-n kívül.

.
.