Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
-
LOGOUT
Le Mans-i 24 órás verseny, Franciaország, Circuit de la Sarthe
Új hozzászólás Aktív témák
-
Enton
addikt
Onboardok spa-ban nem szoknak lenni yt bárhol?
-
Enton
addikt
Jovőre kell egy grellos bingot csinálni miért is nem fognak nyerni. Ez már sorban a 4dik sikertelen próbálkozás.
Ohh meg pikes peak meg már megy is közben:
-
Enton
addikt
Van még 20 perce Estre-nek, hogy összetörje, jah az a golf az majd nem megvolt már.
Utóbbi 3 éve csak szerencsétlenség amit innen sikerült hazavinniük. Most kitapossák a lelkét is gépnek de ez már az első pár körön is látszott, ők nyerni jöttek. -
Enton
addikt
válasz
Ciccuka
üzenetére
Onbardok mióta nem a vodafone-nal csinálják(lassan 7-8-éve) mindig bugosak töltögetnek(meg ha nincsen esemélny nem is mennek), de még egy jó fél egyórát kell várni hogy minden onboard élesedjen.
A pitlane camera működik, az még egy hasznos nézet itt.Jah, igen, ha valaki nézzné itthonról: TOR!
Mobilon nem tudom mi a trükk de ott is léteznek vpn-ek.
Be ne fizessen arra az azóta sem hallottam róla szolgáltatóra aki most megpróbál még mindig rajtunk nyerészkedni. Remélem jövőre már csődbe mennek. -
Enton
addikt
talán az első hogy qualyt red flaggelnek???
-
Enton
addikt
válasz
Ciccuka
üzenetére
Nagyon úgy fest, megpróbálták és majdnem össze is jött.
De ugyanígy nem vártuk az lambo leállást a ferrari előtt. Én amit sajnálok ami emiatt az a podium a másik astonmartinnak. Az a 10s bünti pittardnak gyors/olcsó megúszása volt a lambós lefulladásért.
Volt ceremónia legalább lehetett látni az örömöt 2 helyért a ferrarinak, kb mindegy ha 4dikek is de astonnak sokat hozott volna még egy 3dik hely. Sebaj örülök az ajándék első helyért az sem kutya dolog."Nem olyan izgalmas ott a verseny, mint korábban":
Ez így nekem nem tűnt ki, mondjuk nem jártam utána pontosan mit és hogy variáltak, az sokat emlegették hogy új felület van sok helyen, sokat gyorsult is a pálya na ez feltűnt már qualiknál is.
Ami nagyon szemet szúrt most hogy jutott pénz kamerákra is nem csak a pályára, már a névkiíratós "arc/autó"felismerés is bejátszott, látványosan laggolva de ilyen szép képen már jól nézett ki ez is, persze esőben és sötétben még használhatatlan, volt drónos felvétel pár.
Slowmo cam a uccsó sikánnál amit most trófea osztás közben mutogatták leginkább(sajnos).Azt kell mondjam a valaha volt legszebb képű streamet láthatuk(onboardok még mindig nem a legszebbek ezen a téren van hova fejlődni) most, kb minden órában sikerült valamit látnom ami szép volt.
-
Enton
addikt
-
Enton
addikt
2024 spa:
-
Enton
addikt
Néztem egy pár videót az elmúlt héten nagyon nyomták a médiát sok interjú városi parádé meg egyebek, de az eddig kimaradt miért nincs AMG vagy merci sehol?
Összevesztek megunták, vagy ez már több éves sztori és csak én felejtettem el?
Ez a livetiming meg nagyon szép alap lenne manapság:
-
Enton
addikt
Ne is mond, be is raktam a 2016-os futamot vigasztalódni/nosztalgiázni, mondjuk attól eltekintve hogy rekord rövid futam lett, nem lett volna ez rossz, de az előzőt meg manthey kapta így ajándékba 21-ben.
Meg relatív erős top 10 volt, amit én néztem az jó volt csak pikk pakk elszáll ez 24 óra akár folyamat mennek akár ilyen rövidet mint most sikerült.
Mondjuk belegondolva ha nem szabad hétvégére esett volna és szabit áldoztam volna érte akkor én is szomorúbb lennék, de ez egy ilyen hegyvidék és ezért szeretjük. -
Enton
addikt
-
Enton
addikt
lett angol twitch is:
https://www.twitch.tv/nuerburgring_live -
Enton
addikt
Itt pedig az angol kommentár:
https://radiolemans.co/
Klikk a listen live-ra majd a lejátszón a play gomb.twich német live:
https://www.twitch.tv/24stundennuerburgringEz a arena4 mifene meg fulladjon bele a streamjébe.
-
Enton
addikt
Hát ez itt sajnos sosem meglepő, de legalább rendes csata volt mint olyan, kicsit szélesebben jobb lett volna.
De ugye már évekkel ezelőtt meg lettek szólva hogy nem így kéne meg a füvön előzgetni, dehát ez van.
Ktm lángolva a foxholba na az se volt semmi. Legalább annyi esze volt hogy a betonon már nem futott utána, nagyon rossznak néztek ki a füstök ebből a szögből. Porsche-t majdnem el is kapja.
Jó lenne tudni mi volt a tovább gurulás oka?Ferrari-éknak valahogy sosem jönne össze mindig csak ilyen 80% körül sikerül gurulniuk.
Az egyetlen aston gt3 is gondokkal küzd.Sheldon BMW-t is tud falnak csapni nem csak audi-t.
Abszolút favorit a fehér világos festéses Dacia logan. Könnyebb észre-venni mint a tavalyi sötét festéssel.
Nameg a subi 43. éppen.
Mondhatni izgalmas a verseny.
-
Enton
addikt
Hosszú évek óta megint értelmesen nézhető az onboard is nem dobálja el 1 percenként. Néha bekockásodnak de ez legyen a legnagyobb bajuk.
Érdemes lehet az estre onboardot nézni, most a leguccsó pozícióból indulnak büntetés és egyeb végett. -
Enton
addikt
-
Enton
addikt
A BMW-re azt mondanám elkezdett fékezni és kanyarodni is, el is kezdte fordítani de a fék már nemigen működött ilyen sülyváltás után és elpattant valahol a fékkör. Motorháztetőt is lelökhette ez a durranás.
Bentley-nek meg egyértelműen eltaposta rossz helyen, nem minden kerékvető szereti a szélárnyékos fizikát esőben.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A lemans Aston is tipikus lemans hibázási pont. Pl más beállításokkal simán elment volna, vagy eső nélkül szárazon.
A safety cars és ez az időjárás eszi az autókat, pont erről diskurálnak 16:48:00 esti futam résznél a kommentátorok(angol verzion).
Ferraris driver a rajt előtt ki is jelentette hogy neki még nincs konkrét tapasztalata az autóval esős körülmények közt, de azért ö kezdi a 24h elejét esöben.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Jah van ABS meg TC és traction control alatt van kipörgésgátlö. De differenciálmövel jobban lehet kipörgést gátlani ha jól állítod be a pályához és idöjáráshoz.
-
Enton
addikt
Total 24 hours of Spa FCY.
-
Enton
addikt
A verdák a város föterén kipakolva:
2019 24h of Spa presentation + parade - racecars on public roads (GT2, GT3, GT4)

-
Enton
addikt
Ezt elvileg csak bevágták az élőbe, valamelyik szabadedzésen történt ha minden igaz, csak pont egy tankolásuknál mutogatható érdekesség volt 24 órába bőven belefér alapon, merhogy ez egy az alternativ tankolásu verdák közül, AT class (e81 vagy mifene).
Meglepően sok eseményt sikerült elkapniuk idén, lehet új ember a direktor, meg hosszú évek uttán most végre megint lehetet onboard-ot is nézni ujra, nem két kanyar után elmegy a kép. -
Enton
addikt
-
Enton
addikt
Mém-nek jó lesz majd valami mókás benyhill zenével.
-
Enton
addikt
Új hozzászólás Aktív témák

Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

).